Rubin 34 értékelés kell még ehhez
Felfedező még 4 elsőként írt értékelés kell
Népszerű író még 10 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
Lelkes fotózó még 88 feltöltött kép kell
2016. október 4.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Még el sem indultunk, már tetszett a gyors levélváltás. Minden kérdésemre 2 percen belül válaszoltak, + indulás előtt kedves invitáló email. A szálloda gyönyörű helyen van, szépen illeszkedik a környezetében. Kedves fogadtatás. A szoba, amit kaptunk kicsit elszigetelt volt, domboldalra nézett, kérésünkre két perc alatt kaptunk egy belső medencére néző tágas erkélyes szobát.
Az ételek finomak, választékosak, soha ki nem fogynak. Wellnes részleg nagy! ! Tényleg minden tökéletes LEHETNE. . Sok kritikát olvastam a tisztasággal kapcsolatban, és sajnos megállja a helyét. A fürdőszoba nem volt felmosva, úgyszintén az erkélyünk sem, hónapok alatt lerakódott kosz a térelválasztó alatt, kinőtt gyom a teraszon, és a szálloda belső udvarán! ! Gyönyörű őszünk volt, a virágládákba öntözés nélküli fonnyad virágok, medence körül látszik a karbantartás hiánya. Nagyon elszomorító, hogy a rengeteg kritika ellenére sem történik semmi, hogy egy nem a helyén lévő vezető így lehúzza ezt az egyébként tökéletesnek mondható szállodát. Nem a takarítókat hibáztatom, ők csak azt teszik, amit megkövetelnek tőlük, ez a színvonal egy ilyen szállodához rettentő kevés. Ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat, és kívánom, ezen a ponton mielőbb sikerüljön változtatni!
2016. szeptember 20.családjával járt itt 55 Nagyon tetszett! ! Egy egyszerű faház nagyon nagyon praktikusan elrendezve, úgy, hogy minden tágas, kényelmes, családias! ! ! Faházjellegét megtartva modern, kényelemes. A tulajdonosok kedvesek, segítőkészek. Az udvar is gyönyörű, szépen kialakított, gyerekeknek külön állatsimogatóval. Falú adottságaihoz képest jó helyen van, könnyen megközelíthető.
Egyetlen egy pici negatívum volt, de azóta már lehet, hogy orvosolták, a rugós matrac már nagyon ki volt feküdve, úgy éreztem a rugókon fekszem. De ez az apróság sem vette el a jókedvünket! Bátran ajánlom mindenkinek!
2016. szeptember 13.családjával járt itt 55 Tetszik a hely! Legjobb helyen van a városban, a gyönyörű Főtérre néz a terasz, mintha mi is a tér részesei lennénk. Mivel itt nem járhatnak autók, valahogy a régi időkbe repít vissza, már csak a hatalmas ruhák hiányoznak. Teraszon voltunk eddig, de a belseje is hangulatosan van berendezve!
Étlapon különleges ételek mellett megtalálhatóak egyszerűek is, így mindenki talál magának valót. A pincérek gyorsak, kedvesek, az ételek finomak, igényesek, ár érték arány reális! Ha Kaposvárra megyünk vissza fogunk térni!
2016. szeptember 11.gyerekekkel járt itt 35 Szép helyen, Kassai Lajos községében. . :-) megálltunk, közölte a pincér, hogy zárva vannak, de egy úriember mondta menjünk csak nyitva vannak. . . hát nehezen,. de beengedtek. Ekkor egy kávét ittunk, ami extrán felszolgálva ízletes volt. Másodszor ott ebédeltünk. Nagyon, nagyon lassú volt a kiszolgálás. .
Az ételek finomak, de nagyon sokat kellett várni! A kislányunk menüjéhez palacsinta is tartozott, de mi már megkávéztunk, mikor szóltunk, a palacsinta kiér e valamikor. Az ételek ízletesek,de kicsit drágának találom. Az étterem szép, tágas, de a kiszolgálásom nagyot kellene javítani, így nincs kedvünk menni.
2016. szeptember 11.gyerekekkel járt itt 45 A fürdő apartmanjára esett a választás egy újabb éjszakai fürdőzéssel összekapcsolva. Minimum 2 éjszakára lehetett csak foglalni, de nagyon jó volt, mert benne volt az árban a födőbelépő, akkor jöttünk mentünk, mikor akartunk. Első éjszaka kettesben kényelmes, második éjszaka jöttek a gyerekek, így az ágyak teljesen befedték az apartmant, mozdulni nem lehetett.
Így két éjszakára tökéletes volt, de egy hetes nyaralást nem tudnék elképzelni!
2016. szeptember 11.a párjával járt itt 55 Már évek óta szokás nálunk, hogy a szülinapikor egy éjszakát sárváron töltünk éjszakai fürdőzéssel egybekapcsolva, így mindig Fürdőhöz közeli helyet választunk. A Zafír apartman gyönyörű! ! Újonnan épült, kifinomult, modern extra berendezéssel. Olyan gyönyörű a konyha hogy sajnáltam volna egy főzéssel összemaszatolni!
:-) Az apartman tágas, kényelmes, heteket bírtam volna itt tölteni! ! Bátran ajánlom mindenkinek! Nagyon jó helyen van! Próbálják ki a 10 lépésre lévő ugyancsak csodaszép modern reggelizőt, igazi élmény a hely, a felszolgálás, és a reggeli választék is! :)
2016. szeptember 11.a párjával járt itt 35 Egy éjszakára szálltunk meg a Hotelbe. Elhelyezkedése kiváló, jó helyen van a városban! Recepcióst nem találtunk. Szépen felújított hotel, folyosó szobák, de mindenhol 100% pizzaszag, ami az éteremből egy az egyben a hotel szintjére terjeng. Szoba tényleg szép, modern, tágas, modern bútorzattal felszerelt.
Mikor elcsendesedtünk jött a szomszédból a "zaj", előre azt gondoltam pornót néznek, de nem. . :-D A falak mintha nem is lennének, a beszédet, a szuszogást, a horkolást mindent egy az egyben lehet hallani mindkét oldalon lévő szobából, ami azért eléggé zavaró. Az étkezés átlagos, a reggeli hangulatos, de nem hiszem, hogy visszatérnénk. . .
2016. szeptember 10.családjával járt itt 25 Nyíregyházi Állatkert volt a cél, és egyszerűen nem tudom mért nem találtam másik szállást. . A hely jó, vagyis az elhelyezkedés Sóstón belül, és szerintem le is zárhatjuk a jóval kezdődő mondatokat. . Erős retró a berendezés, a szobák, az illatok, a benyomások. . Családi szobánk volt, 2 egymásba nyíló szobával.
denevér kapaszkodott a mennyezeti lámpába. . Reggeli hát gyenge. . kérésre sütöttek egy tojást, vagy főztek egy pár virslit. . :-D Vendégek kószáltak, de nem sokan voltunk. Se az étterem, se a presszó rész nem működött, lehet mivel nem volt főszezon. A park, kemping rész is erős retró, ezer éve nem láttam ezeket az alumínium kocka szemeteseket sehol, de a fű szépen le volt nyírva! :-D Én magasnak tartottam az árat ehhez a színvonalhoz. nem megyünk vissza, nem ajánlom, ilyen árszínvonalhoz egész biztosan találunk legközelebb jobbat!
2016. szeptember 10.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tavasszal az itt jártam. hu jóvoltából nyertünk egy utat Harkányba, egyből a szívembe zártam ezt a kisvárost, Visszatértünk a családdal, de már a Gere Apartmanba. Kitűnő választás volt! A tulajdonosok közvetlenek, kedvesek, és látszik, hogy mindent úgy rendeztek be, ahol Ő maguk is jól éreznék magukat.
Apartman kellemesen lehűtve, bor a hűtőben, kedves környékismertetőt is kaptunk. Az apartman tágas, kellemes, minden megtalálható, amire szükség van akár hetekig tartó nyaralás során is! Nagyon jó helyen van, a fürdő nyári bejáratártól 2 percre, főúttól 1 percre, mégis csendes, kertvárosias a környezet! Szerintem minden nyárkezdésnél visszatérünk, mert Harkány is egyik kedvenc Magyarországi nyaralóvárosunk lett!
2016. szeptember 9.a párjával járt itt 45 Arénás programhoz kerestünk közelben lévő Hotelt, aznap foglaltunk. GPS-el találtuk meg a szállodát. . mikor megálltunk előtte, hát reménykedtünk. . mikor beléptünk, még nem vesztettük el a reményt, de. . 1960-as jelenet. . minden. a hely, a porta, a portás. Elmondtam mért jöttünk, vette elő a füzetét, kezdett beírni minket.
. közben olyan alakok jöttek mentek, hogy már bizonytalan voltam, biztos akarok e egy ilyen ágyban aludni, ahol ilyen emberek laknak. . 8 perc regisztráció után elővett az emberünk egy újabb füzetet, amiben a nem elszállásolható vendégek listája volt. A B betűnél 10 oldal. . Megkérdeztem, mégis mit tettek ezek az emberek. . verekedés, ittas állapot, nem fizetés. . ÚRISTEN! ! Gondoltam 15x magunkra zárjuk az ajtót, egy éjszakát csak kibírunk valahogy. . Mikor fizetésre került volna a sor, hála égnek akkor derült ki, hogy az épületnek ez a része egy munkásszálló, és a Hotel része a mások sarkon van. . Ott minden rendben volt. . a szoba személyzet, tisztaság, minden. A reggeli maximum átlagos, egy éjszakára elviselhető. A környék viszont. . súlyos. . Nagyon elszomorító, hogy Budapest belvárosán kívül, Aréna, puccos Arena Pláza környéke ennyire lepukkant tele fiatal hajléktalanokkal, siralmas épületekkel, hiányos tisztasággal.