Rubin 34 értékelés kell még ehhez
Felfedező még 4 elsőként írt értékelés kell
Népszerű író még 10 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
Lelkes fotózó még 88 feltöltött kép kell
2016. július 28.gyerekekkel járt itt 35 Egy hirdetőtábla alapján tévedtünk be. Hotelbe kell belépni, ahol a légkonditól jó kis hűs levegő fogadja az embert. . Átlépve az étterembe pára, ételszag, és meleg. . A teraszon foglaltunk helyet. Pont vacsoraidő volt a szálló vendégeknek.
Kis fiatal pincér meg tanul, de igyekszik, talán majd belejön:-)) Az étlap elfogadható, mindenki talált magának tetszetős ételt, ami átlagos volt, nem panaszkodok rá. Lehet, hogy visszatérünk, de ha találunk jobbat, akkor felejtős. .
2016. július 28.gyerekekkel járt itt 55 Főszezon, hirtelen ötlet, hogy menjünk el egy éjszakára valahová. . az ország megtelt, szinte ez az agy szállás maradt, ami nem 150. 000. -Ft egy éjszakára négyünknek. Telefonban gyors megbeszélés, korrekt tájékoztatás, és kivalló árak. Megérkezésünkkor barátságos fogadtatás. A szobák nagyok, tágasak, kényelmesek, jó az elrendezés.
4 db 2 személyes szobához tartozik egy konyha, ami ideális nagyobb baráti társaságoknak is. Teljesen megvoltunk elégedve! Jó a környék, csendes, mégis közel a fürdő, a csónakázótó. Sokszor betévedünk Sárvárra, éjszakai fürdőzésre, szerintem ide fogunk ezentúl visszatérni. Köszönjük, hogy egy éjszakára is kaptunk szállást így főszezonban!
2016. július 27.gyerekekkel járt itt 25 Kellemes látvány, nagy árnyas terasszal, ahová azonnal le is ültünk. . DE MINEK? negyed óra elteltével bementünk magunknak étlapért. . Újabb negyed óra múlva bementem, hogy megkérdezzem lehet e rendelni, mikor közöltea hölgy, hogy teraszon nem szolgálnak ki. . Ez ki volt írva az étterem ajtajára, ami befelé volt nyitva, tehát kívülről nem látszik!
! ! Bementünk, újabb negyed óra, míg egy fiatal fiú megkérdezte mit iszunk. Le is adta a rendelést, ki is rakták neki a pultra, de ő az asztalokat pucolta szép kényelmes, és már belemelegedett az üdítő a pohárban, mire kihozta, eközben egy másik pincér vette fel a rendelést. . Az ételre így összesen két órát vártunk. . Ami tökéletes volt, de ilyenkor már? ! ? ! ? Semminek nem tudtam örülni! Összegezve: tökéletes helyi adottság, tökéletes szakácsokkal. A pincérek szervezetlensége ezt teljesen agyoncsapja! 4 pincérnek egy jól megszervezett, elosztott asztalokkal egy ekkora éttermet bőven tökéletesen kellene kiszolgálni!
2016. június 9.a párjával járt itt 45 Az ittjártam. hu jóvoltából tölthettünk itt két éjszakát, amit ezúton is köszönök szépen! :-)
A környék gyönyörű, az odavezető út is pihentető. A szálloda a szocializmusban épült, egy ügyes tervezéssel, kis alakítással mégsem ez az első gondolatom, amikor meglátom. Szépen felújított modern külső, belső az első látásra.
. Közelebbről figyelve azért a kor otthagyta a kéznyomait. . Csak superior szobát tudtam fogalmi telt ház miatt, hát a szoba nem a kategóriájának megfelelő. 4. emeleti dél nyugati fekvésű, a kilátás a étterem, és az épületek tetejére elég lehangoló. Nagyon meleg, a légkondi nagyon nagyon hangos, és nem is hűt igazán. Maga a Hotel barátságos, szépek a terek, kedves a személyzet, szerintem a többi részéből kihozták a maximumot. Wellnes részleg szép, nagyok a medencék, a szaunafalú is nagyon jól néz ki! Külső medence számomra tökéletes volt, mert csak én úsztam benne:-)) Szépen rendezett kert, és környék, sajnáltam, hogy nem kertre néző szobát kaptunk. Az ételek jók, bőséges minden, semmire nem kell várni, a felszolgálók kedvesek. Összességében a szobán kívül minden pozitív, ha valami ebbe a Hotelbe szeretne menni, kertre néző szobát kérjen, és biztosan jól fogja érezni magát! Harkány kedves, barátságos, a strand hatalmas tele árnyas fákkal. A hónap végén visszatérünk a családdal, de apartmant választottam, mert a Hotel csillagászati lenne 5 éjszakára 5 személynek, azért az árakat aránytalannak tartom. .
2016. május 18.gyerekekkel járt itt 55 8 éve voltunk először a Karácsonyi Ünnepek közt. Imádtam az első pillanattól. Nem fényűzést, nem csillogást vártam, hiszen egy több 10 éves múlttal rendelkező hajóról beszélünk. Családdal utazunk, mindig a Margit hídra néző 233-as superiror szobát kérjük. Két pótággyal is tágas, kényelmes. A kilátás hihetetlen.
Fekszik az ember az ágyban, és látja a kivilágított hidakat, várat. . Budapestet. Mindig lenyűgöz. Azóta is két Ünnep közt ez az első hely, amin elgondolkozunk, többször visszatértünk, 10x már biztos. Ha csak ketten megyünk a párommal akkor is ezt választjuk. Központi elhelyezkedésű, Budapest szebbik arcát tudja innét bejárni az ember. Maga a szálló állapota elég retró, de a takarító személyzet amennyire tudja, szinte tartja. A reggeli egy kivételével mindig kiváló volt, nagy választékkal, bőséges kínálattal. Amiért ezt választjuk, azt mindig nyújtja, az érzést. . Szeretjük, és biztosan még párszor visszatérünk!
2016. május 17.a párjával járt itt 35 Ebéd időben voltunk párommal az étterembe. Volt menü is, de mi egy egyszerű ételt kértünk inkább. Az árak elég magasak, igazából a színvonalnál magasabbak. Akik menüt kértek, ők is nagyon sokat vártak, de mi is, egy gyrosra, és egy rántott szeletre. . Egy hölgyike tartotta a frontot felszolgálás terén, de a konyhában sem lehettek többen.
Mát magára az étlapra is sokat vártunk, a rendelés felvételéig eltelt majdnem fél óra! Ez ebéd időben hétköznap nagyon sok! Az étel átlagos, nem igazán nagy adag. Többet fizettünk, mint egy színvonalasabb helyen, egy színvonalasabb ételért.
2016. május 16.gyerekekkel járt itt 55 Abban a korban vagyok, mikor nekem az Erőgyöngye hallatára a régi bulis évekre emlékszem, a feledhetetlen diszkókra egy dohos, penészes épületben. . Ennek mára már nyoma sincs. . Csak a gyönyörű környezet, amit a tulajdonosok a legjobb módon használtak ki, olvadtak bele. Tényleg egy gyöngyszem első ránézésre is az erdő szélén.
Nagy, tágas, kellemes, hangulatot áraszt. Szombaton mentünk, ebédidőben, az étterem tele, egy szabad asztal volt. Kiszolgálás kedves, udvarias, a telt ház miatt kicsit lassabb, de legalább van idő a családi beszélgetésekre. A választék bőséges, mindenki talál kedvére valót. Az ételek ízletesek, szépen tálalva. A pincér nagyon kedves! Visszatérünk mindenképpen, mindenkinek ajánlom! !
2016. május 16.a párjával járt itt 55 Impozáns. Külsőleg, belsőleg. Jó belépni, megpillantani. Személyzet nagyon kedves. Mindenki. A recepcióstól a masszőrig. A szobánk tágas, kényelmes, gyönyörű kilátással. A wellness részleg hétköznapi napokon tágas, és kényelmes volt, mindenki kényelmesen elfért. Az étkezések kiválóak. Bőséges választék, igényes, és ízletes ételekkel.
A környék kimeríthetetlen. Heteket el lehetne tölteni naponta más más programokkal. A park gyönyörű, és tényleg mókusok futkosnak! :-)
Visszamennék, ha tehetném, minimum 2 hétre, akkor talán úgy érezném, hogy mindent láttam, és kipihentem magam a kényeztető környezetben! :)
2016. május 16.családjával járt itt 35 Nagy érdeklődéssel vágtunk bele, mert nem jártunk még a környéken. Megérkezésünkkor elcsodálkoztam, ennyi Gunaras? ? Egy utca. . 2 Hotellal. . és kiadó apartmanokkal. . Beharangozott tő körbe kerítve, nem lehet a partján sétálgatni, ilyent sem láttam még, tehát mintha nem is lenne. Egy kisebb termál fürdő, csak kívülről jártuk körbe.
. Van talán pár presszó, de az nincs nyitva. . Kávét a szomszéd rehabilitációs intézet recepcióján készítettek nekünk, igaz az nagyon finom volt:-))
Maga a szálló a képeken sokkal impozánsabb, mint a valóságban, hiányzik a Hotel Európa felirat is. . Recepción kedvesek, még gyorsan elvégeztek pár simítást a szobánkon, ahová be is költözhettünk. A szoba tágas, szép, rendezett, erkélye tágas. Felújított szálloda, étkező része a téglalap alakjával, és a tálcás megoldással a régmúlt időket idézi. Vacsorára a szomszéd étterembe kell átsétálni. Az ételek bőségesek, nem kell várni semmire, de átlagosak. Nem érzi az ember, hogy gyorsan kint szeretnék látni, biztatnak a bőséges fogyasztásra. Pincérek kedvesek, gyorsak, segítőkészek. Összességében az ár érték arány nagyon jó, de ez mégsem az a hely, amiért legközelebb is odamennék. . Még egy hosszabb sétára sem alkalmas.
2016. április 16.gyerekekkel járt itt 25 Betti Cukrászdának Zalaegerszegen neve van. . Régről ismert. Jó lenne, ha ez a sütemények ízvilágában, különlegességében is megmutatkozna. Minden tortának egy alap agyonzselatinozott "krémje" van különféle aromákkal ízesítve. . . A krém keményebb, mint a tucatra sütött piskóta, ami úgyszintén minden süteménynél ugyan az.
Semmi házias íz, semmi házias jelleg. Télen a gesztenyés sütin romlott volt a tejszínhab. Sajnos tucatra gyártanak, nem minőségre,nem szívvel-lélekkel. Nem ajánlom.