Rubin 34 értékelés kell még ehhez
Felfedező még 4 elsőként írt értékelés kell
Népszerű író még 10 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
Lelkes fotózó még 88 feltöltött kép kell
2016. április 16.gyerekekkel járt itt 25Régen már jártam a helyen, akkor nem tetszett az iskolai étterem jelleg, egy szoba nagyságú teremben asztalok közel egymás mellett. . Semmi hangulata a helynek. . A pincér kint eszik a vendégtérben. . ha a belső terem ajtaja is nyitva van, nagyon huzatos a hely, fáztam. Az étel átlagos, semmi extra, tipikusan vastagon panírozott húsok. . Nem hiszem, hogy visszamegyünk.
2016. február 8.családjával járt itt 55 Szó szerint fékeztünk, és úgy fordultunk vissza az étteremhez, mikor útközben ebédelési lehetőséget kerestünk. Az étterem hangulatos, családias. Az étlap egyszerűm de mindenki talált magának való fogasát. Kiszolgálás kedves, udvarias, természetes. Az étel egyszerű volt, de nagyon finom!
A majonézes káposztasaláta nagyon jó ötlet, egy egyszerű rántott húsos fogást is moderné, és ízletessé varázsolja. Mindent megkaptunk, amit egy út menti étteremtől várhat az ember, elégedettek vagyunk, köszönjük!
Fék Kávéház Étterem válasza
Köszönjük az értékelést várjuk vissza éttermünkbe!
2016. augusztus 23., Fék Kávéház Étterem , tulajdonos
2016. január 9.családjával járt itt 35 Hát. . . nem sok jót tudok mondani:-( Hideg, és rideg hely. Minden porcikájában, Télen voltunk, a fűtés elég gyenge. Az étteremben kimondottan hideg van! ! Családi szobánk tágas, de rettentően koszos. A világos bútorok nagyon csúnyán foltosak, és koszosak, az előttünk lévő vendég morzsái, hajszálai mind megtalálhatóak voltak.
A kisebb szobában folyamatosan büdös áradt a fürdőből. . Az étkezés egy katasztrófa. Svédasztal nagyon gyenge, és szinte nincs is! ! ! 5-6 asztalnál ültünk, és vártunk, hogy hozzanak valamit, mire kihoztak 6 rántott húst 20 embernek. . rohanni, harcolni kellett volna az ételért így szinte mindig éhesek maradtunk. A reggeli is nagyon gyenge a gyerekek nem igazán találtak maguknak valót. A presszóba negyed órát kellett várni egy kiszolgálóra. 70 évek hangulata jellemzi az egész szállodát mindennel együtt. nem megyünk vissza, sőt legszívesebben félbeszakítottam volna a 4 éjszakás kikapcsolódásunkat. nem ajánlom! Az a legrosszabb az egészben, hogy a helyben benne lenne a lehetőség! ! Tágas, jó helyen van! ! Jobb marketinggel, minőségi vendéglátással nagyon jól fel lehetne fejleszteni! !
2016. január 9.a párjával járt itt 55 Februárban jártunk itt párommal, mint születésnapi ajándék! legjobb, amit kaphattam! ! Ahogy beléptünk, megcsapott egy elvarázsolt légkör. . Füstölők, fekete macska, kanapék, díszes párnák, mégsem az a túl puccos hely, ahol még köhögni sem mer az ember. A recepció kedves, udvarias. Minden szoba mellett egy szál virág. .
kedves:-) A szoba szép, kényelmes. Az ételek fantasztikusak! ! Különlegesek, kézművesek, igényesek, ízletesek! Bőséges, nagy választék! Házi sajtok, kolbászok, reggelire rengeteg fajta pékárú, sosem kellett az ételre vadászni. Páros masszás hangulatos. Összességében az egész szálloda hangulata, az étkezés elvarázsolt! Bármikor visszatérnék! !
2016. január 9.a párjával járt itt 45 Mai, csinos szálloda. Tiszta, átlátható. Szobánk szép tágas, kis erkéllyel. A Royal terem melletti szobát kaptuk, így sajnos nagyon hangos volt! Az első nap éjszaka buli volt a terembe, éjjel kettőkor még ezt hallgattuk. . majd a takarítókat. . Reggel 7-kor pedig már készülődtek a meetingre, székek húzkodására ébredtünk.
A masszás kiváló volt, a hölgy nagyon kedves, és érti a dolgát. Az ételek minősége közepes, általában langyos, nem túl nagy választékkal. A wellness részleget nem próbáltuk, de szépnek tágasnak láttam. Jól éreztük magunkat, Visegrád gyönyörű hely, de lehet, hogy legközelebb másik szállodát választanék!
2016. január 9.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Mint mi is, a sok negatív vélemény miatt fenntartásaim voltak, de az ár nagyon csábító volt, belevágtunk. . Jól megközelíthető, parkolás megoldott. recepción kedvesek, felkészültek, segítőkészek. Szobánkat könnyen megtaláltuk, liftek gyorsan feljutottuk. A szoba tágas rendezett, teljes méretű pótággyal is tágas!
A kilátás lélegzetelállító, a Balaton, akár a tenger, még sosem láttam így. A vacsorák kiváló minőségűek, hatalmas választékkal, biztos, hogy mindenki talál kedvére valót! A pincérek segítőkészek, Ha kifogyna valami, azonnal pótolják, vacsora idő vége előtt 5 perccel is! ! Mindig van leves, több fajta főétel, édességek, fagyi, gyümölcs, kimerítő választék, végig sem lehet enni. . A reggeli úgyszintén. . . Voltunk pár helyen, több csillagosban is, de ilyen választékkal sehol sem találkoztam. . csak a gyerekeknek gyerekeknek tejberizs, tejbedara, amerikai palacsinta. . A medence nagy, hideg vizes, úszásra, sport alkalmas. A fitnesz részleget nem próbáltuk. A bár hangulatos. A kiszolgáló hölgy rendkívül kedves! ! A welcome drink is választható, gyermek koktél is szerepel a kínálat közt! ! ! Az ár érték arány tökéletes! ! ! Biztos vannak hibák, és problémák, de ilyen kiszolgálás mellett én ezt nem vagyok hajlandó észrevenni! ! ! Ahol minden puccos 6x ennyi áron, ott sem érzem semmivel jobban magamat, sőt, néha az ételek választéka sokkal silányabb! Bátran ajánlom! Biztos, hogy visszatérünk! ! !
A legjobb. Ez az egy szó is elég lenne rá! Nem találtunk még hasonlót! ! ! A hely könnyen megközelíthető, jók a parkolási viszonyok. Hangulatos, családias. Ha tele van az étterem, akkor is minden asztalnak megvan a kis saját privát légköre. Az étlap választékos, gazdag, mindig feltűnnek újabb remekművek! ! Szó szerint!
Itt ne a vastagon panírozott rántott húsokat keressük! Ennél már jóval magasabb a színvonal! A húsok puhák, omlósak, ízviláguk különleges! Itt nincs csalódás! A kiszolgálás rendkívül kedves, figyelmes, baráti! Zalaegerszegről járunk le, mert nem találtunk még hasonlót a környéken! Mindenkinek ajánlom, itt biztosan megtudhatjuk mi a rendkívül finom, ízléses, gyors, személyes tökéletes vendéglátás! ! ! !
2016. január 9.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kellemes légkör, tetszik, hogy Zalaegerszegi viszonylathoz képest a város szívében már kora reggel lehet kávézni. Kis hely, mégis kora reggel már 2 ember szolgálja ki a betérő vendégeket. Tea és kávé választék hatalmas! Sütemények választéka változatos, ízletes, finom, házias. Hangulatos, kellemes családias, ha tehetjük betérünk reggelente, remek hely.
2016. január 9.családjával járt itt 35 Az étterem szép, nyáron kellemes a nagy terasz. Az étlapon nem túl sok a választék. Szombati napon, több, mint egy órát várakoztunk az ebédünkre. . Amit rendelni szerettem volna csak VIP vendégeknek elérhető. . én nem voltam az:-)) Az ételen vastagabb a panír, mint maga a hús, azt nagyítóval kellett keresni.
nem voltam elégedett, nem térek vissza, ezt a helyet is kihúztam a listámról. .
Stilusos elegancia -
Zalaco Bisztró Zalaegerszeg
Megnyitása óta kedveljük a helyet. Stílusos, elegáns minden porcikájában. Személyzet a bisztróval összhangban, odaillő. Nagyon fonom sütemények, egyedi ízvilágúak, házias jellegűek. Tea felszolgálása egy élmény, régebben még homokórát is kaptunk mellé. . Szeretem , szeretjük, élmény itt fogyasztani. Mindenkinek ajánlom! !