2024. szeptember 28.gyerekekkel járt itt 55 Nekünk nagyon tetszett a szállás. Főként azért mert korlátlan belépés volt az állatkertbe, ugy hogy a kisunoka ebéd után aludt egyet a szálláson, majd délután visszamentünk folytattuk az állatkerti sétát. Kimondottan tudom ajánlani gyerekes családoknak. Szálló belső tere is nagyon hangulatos.
Reggeli kifogástalan, az ebédet vacsorát pedig megoldottuk . Nem készültünk nagy igényekkel, igy amire számitottunk annak nagyon eleget tett a Hotel Dzsungel.
2023. június 3.a párjával járt itt 55 Pár napot szerettünk volna pihenni, nem messze lakóhelyünktől. Igy esett választásunk a Heléne Hotelre Levélen. Nagyon meg voltunk elégedve a szállással, a wellnessel. Családi vállalkozásban üzemelő Hotel, ahol mindenki nagyon kedves volt. Reggeli teljes mértékben megfelelt, majd egy jo kis sétát tettünk a környéken.
Étterem ezen időszakban csak 16 orakor nyitott, de mi egy jo kis fürdés, és pihenés után inkább egy késői ebéd egyben vacsorával elégedettek voltunk. A konyha kitett magáért, hisz választékben is megfelelő de nagyon finom volt mindig amit rendeltünk. Külön köszönet a tulajdonosok kedvességéért. Fogunk mi még menni pihenni.
2022. augusztus 24.a párjával járt itt 55Nagyon tetszett a szllás. Panorma étterem csodás, de mivel a fák a parton nőnek, igy csökken a panoráma csodás tjkpe. telek kivlk, személyzet kedves, segitőksz. Szobk knyelmesek, fürdőben sajnos nem rtana egy kis felujts. Zuhanykabin körbe takaritást ignyelni. Környk csodlatos, Bbnatvölgyi sta szuper. Nagy kár hogy a tavak jo részt kiszradtak. De az utols t mindent krptolt.
2022. május 29.a párjával járt itt 55Hétfői nap lévén a 8. -as út mellett az összes étterem zárva volt. Már nagyon éhesek voltuk mikor majdnem megérkeztünk Szentgotthárdra, és utolsó esélyként betértünk a Székely tanyára. Szerencsénkre nyitva voltak, és egy jót tudtunk ebédelni. Kellemes hangulatú, csodálatos hely volt számomra. Az étel finom, jólakottan és kellemes benyomással távoztunk célunk fele.
2022. május 26.a párjával járt itt 55Ajánlotta ismerősöm hogy ha Gotthárdon járunk, ki ne hagyjuk a cukárzdát. Hát nem hagytuk ki. Isteni fagylaltkelyhet ettem, párom jegeskávét. Két nap mulva ujra felkerestük . Csak ajánlani tudom
2022. május 26.a párjával járt itt 55Mielött elindultunk Szentgotthárdra feltérképeztem a várost. Nagyon kiváncsi lettem a Rodeo pizzériára , hangulatos helynek tünt. Felkerestük hisz nem is volt messze a szállotol. Nem csalódtunk. Hihetetlen hangulat , felszolgálás első rendű, a pizza!!! No az fantasztikus finom volt. Jolakottan távoztunk.
2022. május 26.a párjával járt itt 55 Győrböl érkeztünk a Gotthard szállóba. Nagyon tetszett a szállás, nagy terek, szuper szoba. A fürdő is gyönyörű, alagsorból az átjárás köntösben megoldott. Átjárás közben gyerekszoba, konditerem, játékgépek. Unatkozni nem lehet az biztos. Gyerekbarát szálloda kedves alkalmazottakkal. Utirányunk Szalafő volt, kocsival talán 20 perc.
Hamar eltelt a hét. Még a piacot látogattuk meg. Hatalmas választék ruhákbol. Be is vásároltunk. Városban a cukárzda fenséges. Mg utolso nap Rodeo éttermet keressük meg majd indulunk haza. Kellemes pihenés volt.
2022. március 25.a párjával járt itt 55 Számunkra ez az év nagyon keményen indult, családi ügyek miatt. Igy választottuk év elején a Hotel Piroskát Bükfürdőn. Nagyon kellemesen éreztük magunkat. személyzet kedves volt. Az étteremben a személyzetről csak jót tudok mondani. Wellnes részleg kellemes, csak azt sajnáltam hogy ott nem volt állandó személyzet.
Igy a gőzkabint nem tudtuk használni, de a szaunák működtek. Nagyokat sátáltunk a városba. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki igazi pihenésre vágyik.
2021. augusztus 22.családjával járt itt 55 Második alkalommal szálltunk meg a KISS11 apartmanban. Minden igényt kielégítő, szuper apartmanunk volt. Welness a szülőknek, unokázás nagyszülőknek, Udvaron medence, pihenőszékek. Tulajdonos kedvessége és figyelme mindig kellemes élményekkel tölt el bennünket. Ha ide eljön valaki nem is kívánkozik szinte sehova, kellemesen lehet pihenni.
Csak ajánlani tudom. Biztos vagyok benne hogy pár napos pihenés után mások is úgy döntenek mint mi, hogy legközelebb hosszabb időre jönnek. Elrepült a 8 nap gyorsan!
2021. augusztus 22.családjával járt itt 55 Rezi Dínóparkot látogattuk meg, majd onnan egyenes utunk a csárdába vezetett. Sokszor mentünk már el előtte, de soha nem volt időnk betérni! Most végre kellemes hűvös, árnyékot adó fák alatt töltöttünk kis időt, míg megebédeltünk. Kedves és gyors kiszolgálás, nagyon finom ebéd , nem csalódtunk .
Bízom benne hogy még párszor erre járunk és biztos vagyok benne hogy megállunk egy jó ebédre, limonádéra.