Bajánné Marica

Bajánné Marica adatlapja

32Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Ár-érték figyelő  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Húsimádó  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Akció-figyelő  •  Kuponvadász
Regisztráció2014.03.19
Utoljára itt2024.09.28

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2024. szeptember 28.gyerekekkel járt itt
Nekünk nagyon tetszett a szállás. Főként azért mert korlátlan belépés volt az állatkertbe, ugy hogy a kisunoka ebéd után aludt egyet a szálláson, majd délután visszamentünk folytattuk az állatkerti sétát. Kimondottan tudom ajánlani gyerekes családoknak. Szálló belső tere is nagyon hangulatos.
Kiváló 2017. április 3.a párjával járt itt
Mint mindig kivàlo es nagyon finom ètelek. Igazi csalàdias hangulat nagyon kedves kiszolgàlàs. Nagyon figyelmes szemèlyzet. Soha nem csalodunk. Mindig szivesen jövünk vagy ha ugy alakul előre rendelünk kajàt es hazavisszük. Minősègre es mennyisègre soha sem volt kifogàs.
Kiváló 2021. augusztus 22.családjával járt itt
Második alkalommal szálltunk meg a KISS11 apartmanban. Minden igényt kielégítő, szuper apartmanunk volt. Welness a szülőknek, unokázás nagyszülőknek, Udvaron medence, pihenőszékek. Tulajdonos kedvessége és figyelme mindig kellemes élményekkel tölt el bennünket. Ha ide eljön valaki nem is kívánkozik szinte sehova, kellemesen lehet pihenni.