2018. szeptember 5.egyedül járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Borzasztó volt az étel íze. Minden reggel szólni kellett a tejért és a vajért. 6 órától volt vacsora, de 8 órakor még nem volt kint minden étel. A legtöbb ízetlen, ehetetlen volt. A svédasztalos ellátásért még jó magas személyenkénti felszolgálási összeget is kértek. Más minden kiváló volt. A szálloda területén sok házi állat van.
A gyerekes szülőknek ez mindenképpen jó. Jó volt lovas kocsikázni. Más problémánk nem volt.
2015. szeptember 21.a párjával járt itt 55 Nagyon jól éreztük magunkat, de sajnos voltak tisztasági hibák. Az udvaron a napozó ágyak borzasztóan piszkosak voltak. A pajtában inkább a pókokkal küzdöttünk és a madár ürülékkel, mint a kocsik szépségének vagy kipróbálásának az élvezetével. Vagy nem lehet felülni, tilos?
Egyébként minden rendben volt, a személyzet minden egyes tagja nagyon kedves és udvarias volt. Máskor is szeretnénk menni.