2024. április 14.a párjával járt itt 55 Tisza-tókerülő kerékpáros túrán voltunk. És úgy gondoltuk mivel a 33-as út mellett hirdette magát az étterem nagy plakáton hogy betérünk. Nagyon szép tiszta színvonalas hely. Aránylag kedves pincérek kicsit nehézkesen indult de utána felpörgött 8-10 percet vártunk az étlapra. Szerintem pedig nem volt sok vennék.
És a miért számomra negatív a hely táj jellegű étteremnekhirdeti magát szerintem a pisztráng nem a tájra való. Ami nyilván a csekély étel választék mellett megtalálható. Öt főétel szerepel az étlapon ezek közül kettő szárnyas egy borjú egy vad ,persze a pisztráng. Nagyon hiányoltam sertéshúst a szürke harcsapaprikást. Így a borjút rendeltem ami nagyon finoman volt elkészítve és ízletesis. Viszont az adagok nagysága szerintem nem nagyok. Egy gyere kis könnyen megbírkózik vele.
2024. március 29.a párjával járt itt 55 Három nap két éjszakára érkeztünk tényleg gyönyörű rend tisztaság! Nagyon kedvesen fogadtak a recepción! A wellness részleg kényelmesen használható szép tiszta csak dicsérni tudom! Első este a vacsoránál kettő pincér egy hölgy és egy úr az úr tényleg nagyon de nagyon kedves segítő kész ha minden igaz Pisti nek hívták.
Le a kalappal előtte a vendéglátásban ilyenekre van szükség. Viszont a második este a hölgy ugyanaz viszont az úr egy másik volt. Ők nem a vendégekkel sokkal inkább egymással voltak elfoglalva! ettől eltekintve tényleg csak ajánlani tudom a helyet! Köszönöm hogy a vendégünk lehettem!
2023. április 13.családjával járt itt 35 Szeretnék hitelesen értékelést írni. Április 6. feleségem idősebb gyerekem és én betértünk egy ebédre. A pincér a bejáratnál készségesen jó benyomással fogadott bennünket. Közölte hogy csak 2 db asztal ami szabad. Egyik a bejárattal szemben a másik a folyosó vége felé ezt választottuk. Hozta az étlapokat,majd meg kérdezte mit szeretnénk inni.
Ez általában így szokás. Kihozta az italt és felvette a rendelést az ételre. Hárman három félét rendeltünk a pincér fel írva a rendelést viccesen megjegyezte "Kinek nincs esze legyen notesze". Meg kaptuk az ételt kellően szép tálalás a mennyiség korrekt úgy annyira hogy rajtam kívül sem a párom,sem a fiam nem tudták megenni! El csomagoltattuk a maradékot. A párom kér még egy kávét. Majd kértem a pincért hogy fizetnénk ő mondta hogy intézkedik. Kis idő múlva egy pincér hölgy lépet az asztalunkhoz és hozta a nyugtát. Mondta az őszeget én fizettem. Tudom És ismerem a közhelyet Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el. De mint a Kreszben a bizalmi elv. Kérdezném ki az aki feltételezné hogy egy Jó Éterem pincére olyat is fő számol amit mi el sem Fogyasztottunk! ! Haza érve néztem át a nyugtát és a fogyasztásunkon kívül +2 téttel szerepelt ami egy 2dl üdítő 590ft és egy gesztenyepüré 1690ft így 2280ft + kellet kifizetnem! Nagyon sajnálom fogy emiatt az értékelésem negatív pedig lehetett volna jóval szebb! ! ! Ui amúgy az ételek rendben voltak Az éterem szép tiszta!
2018. március 30.gyerekekkel járt itt 55 Három alkalommal Jártam itt De szerintem. a legjobb! csak ajánlni tudom Pedig járom az ország éttermeit! Az ízek csodásak! ! ! a kiszolgálás tökkeletes gyors az adagok Ó nagyok! ! ! Maradjon így! Egyszer a párom édes apjával voltam itt. Ő pedig tud enni de ez az adag neki is bőven elég volt! Tehát emberek tessék menni bátran!
Szerintem minimum egyszer mindenkinek el kell menni aki szereti a tökéletes ételeket mind minőségben mind menyiségben! ! ! ! Köszönöm a kiszolgálást az ételek minőségét és nem mellesleg a menyiségét! ! !