2015. augusztus 26.a párjával járt itt 55 Egy hosszú hétvégi szegedi látogatáshoz kerestünk egy helyet, ahol egy finomat ebédelhettünk. A választás erre a kisvendéglőre esett. A business menüt illetve az a la carte kínálatot kedvünkre választhattunk az ünnepnapok ellenére. Az ebéd és a desszert is annyira megfogott, hogy a hátralevő 2 szegedi napunkon is ott fogyasztottuk.
Ez magába foglalt különféle leveseket, sült illetve grillezett sertés-, szárnyas- és halételeket és desszertet. Mind nagyon finom volt mindez a helyhez méltó kiszolgálás kíséretében elérhető árakon! Bátran ajánlom minden szegedinek vagy Szegedre látogatónak!
2014. szeptember 9.barátokkal járt itt 55 Egy nagyszerű szállás, mennyei ételek, barátságos személyzet. A város szívénél egy valódi 4*-os szálloda, ahol igazán vendégnek érezheti magát az ember és azt kapja -vagy többet- kap amiért fizetett. A személyzet végtelenül rugalmas, barátságos és kedves, a szobák tiszták és tágasak, a reggelik változatosak a vacsorák férfi szemmel is úgy egészségesek, hogy igazán finomak és laktatóak!
A hotel ugyan nem a wellnessre koncentrál mégis kellemes kikapcsolódást biztosít a jacuzzi, a szaunák és a sókabin adta pihenés. Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom!
2014. szeptember 9.a párjával járt itt 55 Hamburgerek és más finomságok a kulináris élvezetek szintjére emelve úgy, hogy a "betolunk egy hambit" érzés megmarad. Többször jártam itt, szinte mindent végig kóstoltam mindig minden rendben volt. A helyszín nagyon fiatalos és az apróságokra is figyelnek, kritikaként annyit tudnék megfogalmazni, hogy "csúcsidőben" alkalmanként kicsit morzsásak, zsírosak maradnak egy-egy vendég után az asztalok, de ezen kívül imádni való a hely és a hamburgerük .
. . és a válogatott üdítőkülönlegességekről sem szabad megfeledkezni annak, aki arra jár.
Ajánlom bárkinek, aki 3 csillagról is lecsúszó szállást és kiszolgálást szeretne 4 csillag áráért! -
Hotel Kamilla Balmazújváros
2014. augusztus 6.a párjával járt itt 15 2 pozitívum jut eszembe, hogy a hotel által nyújtott csomagban foglalt Kamilla wellness és gyógyfürdő csodálatos hely kivételesen kedves és segítőkész személyzettel. Ajánlom bármilyen korosztálynak! Egyetlen végtelenül pozitív emlékem (június 26-án éjjel történt), a recepciós apró előzékeny figyelmessége volt.
Példaértékű lehetne az egész szálloda számára a vendég centrikus magatartása! Első döbbenet a szoba. . . alapvetően tiszta, de itt-ott egy-egy pókháló, hatalmas vízszintes repedés a falon, koszos fürdőajtó, a zuhanyzóban a lefolyó nem képes ellátni a funkcióját, a az illemhely "csak fertőtlenítve" volt. Még az szobánkon próbáltuk túltenni magunkat máris érkezett a második meglepetés. . . svédasztalos vacsora (a vacsoraidő felénél érkeztünk):
a - még meleg - rántott leves ízű gulyás-különlegességen túl az elhűlt maradékot sikerült fogyasztani, csak a desszert miatt nem maradt üres a gyomrunk. Az étkezéshez a evőeszközt vadászni kellett, a leves fogyasztását egy nagyobb teáskanállal kellett volna abszolválni. Az étterem rész rendezvényre volt kiadva, így a teraszon a még szabadon lévő helyek egyikén foglaltunk helyet. . . a rendezvény hangosításának köszönhetően bármiféle nyugalmát nélkülözve. Hátralévő reggelik és a vacsora során korai érkezésnek köszönhetően sikerült teli gyomorral távozni, kínálat változatossága és minősége egyaránt épphogy kielégítő volt. 3 csillagos hotelekben is messze kiválóbb étkeztetéssel és ételekkel találkoztam. Érdemes megjegyezni hogy távozáskor mind előttünk, mind utánunk reklamáltak a számlázott végösszegek kapcsán, illetve szót érdemel, hogy fizetéskor külön bontották a szállást és a fogyasztást annak ellenére, hogy csomagot vásároltunk, így aki "kiszámolt" szép kártyával fizetne szállás zsebből azt érheti kellemetlen meglepetés!
2014. augusztus 6.a párjával járt itt 55 Párommal töltöttem el egy csodálatos hosszú hétvégét, azonban bárkinek nyugodt szívvel ajánlom a helyet, családosok és a párosan érkezők egyaránt nagyszerűen érezhetik magukat. A hotel figyel a részletekre, hogy mindenki jól érezhesse magát, a gyerekeket programok várják a étkező helyiségek és a személyzet is felkészült, mégsem kell zavaró gyerekzsivajtól tartani.
A fürdőzési lehetőségek is szeparáltak, van külön gyermekeseknek medence. A párban érkezőkre és a nyugalomra vágyókra külön kizárólag felnőttek által látogatható gyönyörű fürdőrészek vannak kialakítva. A helyszín csodálatos, amolyan nyugalom szigete, a tökélytől mindössze a termálvíz hiánya választja el. A szoba kényelmes és ízlésesen berendezett volt a nyitott fürdő külön élménynek számított
Az étkezési lehetőségek 2-3 perc sétára találhatók a szobáktól, -ez valakinek visszatetsző lehet- mégis élmény az odavezető kis séta. A félpanziós ellátás hibátlan volt, külön kiemelném a reggelihez választható préselt 100%-os valódi gyümölcsleveket illetve a séfvacsorát, mint különlegességet (annak aki kedveli a kulináris élvezeteket, különösen ajánlott). A személyzet hangulata és a vendégcentrikussága példaértékű lehet sok más szállás számára. Aki teheti és szereti a változatosságot egyetlen szálláshelyen mindenképp látogassa meg! :)
2013. szeptember 13.a párjával járt itt 25 Augusztus elején voltunk párommal az Oxigén hotelben. A környezet gyönyörű a szálloda szép. . . ez volt az első benyomásom. Ha belegondolok, hogy ez egy 4*-os szálloda, akkor az étkezések egy finom menzás koszthoz állnak közel. Reggelinél vacsoránál vadászni kell az evőeszközt. A wellness részleg gyönyörű és hangulatos.
A 26 fokos vízhőmérséklet a valóságot messze felülmúlja. Konkrétan HIDEG. A szobák kicsi, bár stílusos és hangulatos bár 4* mellé a az opcionális klimatizálás elférne. A fürdő eszményi. A toalett. . . no comment(billegő wc, törött ülőke, a fal sose volt takarítva. . . ott figyelt a csemperagaszó - erről még képem is van annyira meglepett :) )
Egyetlen pozitívum, hogy nagyon gyerekbarát a hely, szóval 10 éves kor alatti gyermekes családosoknak szívből ajánlom, másokat inkább lebeszélnék a helyről! u. i. : ez az első szálloda, ahol a kijelentkezést követően nem hangzott el semmilyen formában, hogy viszont látásra, visszavárjuk Önöket.