2016. május 15.a párjával járt itt 55 Merem állítani, hogy környék legjobb ár/érték arányú helye. Söröző és vendéglő egyben. Hozza a jó értelemben vett kisvendéglő hangulatot, különösen nyáron, szép időben a teraszon, de télen is jó ide betérni. Legutóbb ketten mentünk a párommal, hétköznap este, a kiszolgálásra nem kellett sokat várni, a csapolt Staropramen kortyolgatása közben gyorsan telik az idő.
A tálalás drágább belvárosi éttermekkel is bátran felvehetné a versenyt, jó értelemben vett kontrasztot teremt a trendi tányér és a klasszikus kockás abrosz:)
Az ételadagok a kisebb női gyomor számára túlméretezettek, de jó étvágyú férfiembernek tökéletesek! Mi parmezánbundás csirkemellet és Julika módra készült juhtúrós szűzérmét választottunk, mindkettő példásan vizsgáztak, nagyon finomak voltak. Ráadásként palacsinta volt, ami szintén jól sikerült. Aki nem feltétlenül puccos helyre szeretne menni, de igényli a finom falatokat és a korrekt kiszolgálást, megfizethető áron, akkor ideális választás.