2019. június 21.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2019 június 20-án voltunk a Katica étterembe Badacsonytomajon. Nagyon finom ételek, kedves személyzet, kellemes házias hely. Közel a központhoz,de mégis egy csendesebb szép helyen található . Gyerekmenü is van az étlapon amiből lehet választani. Külön említeném a kávét, ami nagyon finom, és házi pörkölésű. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2013. december 27.a párjával járt itt 55 Nagyon szuper szálloda,a vellness is minden igényt kielégít. A konyha is nagyon jó, bő választék,mindenki annyit ehet amennyit bír,a választék bőséges. Ami a legfontosabb,nagyon tiszták a szobák, a környezet a külső és belső medencék. Mindenkinek bátran ajánlom,ritka Magyarországon egy ilyen igényes szálloda.
A Balaton közelsége is egy nagyon jó érzés, mivel a kilátás is legtöbb szobából a Balatonra néz, és a Tihanyi félszigetre.