2017. szeptember 25. járt itt 45 Ha valaki a gluténon felül mondjuk még tejmentesen is étkezik, akkor meg kell váogatnia mit kér az édesipari termékekből. A kiszolgálás kedves, segítettek kitalálni mi lenne megfelelő, ami kis időbe került, mert nem ment fejből nekik. Adott esetben nem voltak sokan, ezért nem jelentett fennakadást. Finomak a péksütemények, különösen a croissanok.
A kenyerek is ízletesek, elállnak, még negyednap is fogyasztható. A pizzájuk kiváló! Az árak magasabbak, mint egy átlag pékségben, ez a kávéra, napi kínálatban szereplő levesre is kiterjed.
2017. szeptember 25. járt itt 55 Az étterem belsőépítéseti szempontból az indusztriális, letisztult, fiatalos stílushoz sorolható. A társaságunkkal előre foglaltunk és a félemeleten kaptunk helyet. Az étlap jól átlátható, a levesek, húsok, zöldséges ételek, dim sumok jól variálhatóak, kedvünk szerint kérhetjük csípősen is akár.
A pho levesbe valók közül is megválogathatjuk mit kérünk. A marha lábszár finom, omlós volt, a leves pedig autentukus, az egyéb belevalók is friss, roppanósak. A két desszert közül a tápiókapudingot kóstoltuk, ami szintén a keleti receptnek megfelelően nem tehén tejjel, hanem kókusztejjel készült, rizssziruppal édesítve, a tetején friss gyümölccsel. A kis méretű leves is kiadós volt, az ára pedig megfizethető. Mindenkinek ajánlom a helyet.
2017. szeptember 25. járt itt 55 Széles a kínálat (gyros, falafel, különböző típusú hamburgerek, saláták, rántott húsok, limonádék, üdítők, sörök, stb. ), kedves a kiszolgálás, gyorsan készítik a rendelést. Láthatóan jó a rendszer a konyhában, minden zavartalanul zajlik. Sok asztal és szék tartozik a büféhez, így kényelmesen elférnek a vendégek.
A kikötő bejárat közelében van, így a hajósoknak útba esik. A lazac burger nagyon finom volt és kiadós, a limonádét pedig nem cukrozták túl.
2017. szeptember 13. járt itt 55 A házban is van hely, ám mi a teraszon foglaltunk helyet. A rétesek a pultból választhatók, a reform ételek és a hamburgerek pedig az étlapról. A glutént mellőzni kívánóknak van árpa vagy köles alapú étel és maglisztből készült zsemléből összeállított hamburger. Nagyon kedvező áron kínálják a napi levest, ami általában krémleves, a tetején valami szórással (pl.
szezámmag). Már kétszer is jártunk ott, és elmondható, hogy nemcsak a réteseik nagyszerűek, de az ételeik is. Az egytálétel adagok nagyok. A hamburgeren nincs szósz, azt külön kell vásárolnunk. A kiszolgálás kedves, a hely büfé jellegű, barátságos, ahogy az árak is.
2017. szeptember 13. járt itt 55 Egy esti komolyzenei koncert után a belvárosban sétálva kerestünk barátainkkal egy helyet, ahova beülhettünk volna vacsorázni. Veszprém belvárosa nem kényeztetett minket lehetőségek tömkelegével. Nagy örömünkre szolgált, hogy a Café Piazzában szívesen láttak minket, bár üres volt az étterem.
Levest, salátákat, tészta ételeket választottunk a vicces étlapról. Még az apróbb kéréseket is teljesítették, amik az ételek összetevőinek módosítására vonatkozott. A kiszolgálás kedves volt, az étterem hangulatos, az ételek frissen készültek és finomak voltak. Szívesen visszatérünk ide és másoknak is ajánljuk.
2017. szeptember 13. járt itt 55 Egy meleg nyári napon tértünk be, amikor a tömegek inkább a standon lebzseltek, így nem volt tele az étterem. A teraszon foglaltunk helyet, mert járt a levegő és nagyon ízléses, kellemes hangulatú a kialakítása. Bent ment a légkondi, tehát ha hűvöset akartunk volna arra is volt lehetőség, ám a kellemes napsütés vonzóbbnak bizonyult.
A kirendelt italok hamar érkeztek, jó hűvösek voltak. A kiszolgálás kedves volt és gyors. A Bisztróburger igényes, szezámos buciban érkezett, amit meg is pirítottak a grillen, így nem szívta magába az amúgy nagyon finom szószt. A húspogácsa mérete rendben volt és az állaga is kitűnő. Ugyan salátával nem tömték túl, de mennyiségre elegendő volt. A Pescara saláta ellenben kellő mennyiségű natúr zöldséget, grillezett csirkemellet, bacont tartalmazott. Ez is finom volt. Ajánlom a helyet mindenkinek.
2017. május 24.barátokkal járt itt 55 Ajánlom mindenkinek, ha a fürdőben töltött nap után kiadósat, finomat akar enni remek hangulatban. A tematikus berendezésű étteremben barátságos miliőt teremt a fa burkolat, a hajós kellékek, képek, látványosan elhelyezett elemek. A kiszolgálás kedves, közvetlen, az ételek hamar megérkeztek. Az adagok hatalmasak és finomak is.
Hal és csirke ételt, valamint desszerteket fogyasztottunk társaságunkkal. Mindenki jól lakott és meg volt elégedve a tányérja tartalmával.
2017. május 24.a párjával járt itt 55 Az apartman egy olyan házban van, ahol több vendéglátónál is foglalhatunk szállást. A kínálatból ez a legízlésesebben berendezett, modern hangulatú, szép lakás. A tulajdonos nagyon kedves és vendégszerető, még kis meglepetést is elhelyezett nekünk a konyhában.
A lakás nagyon jól felszerelt, mindenün biztosítva volt a gondtalan hosszúhétvégéhez, a konyhában is minden kéznél volt, kényelmesen tudtuk használni. A fürdőhöz nagyon közel van az épület, mégis mély csend volt éjszaka, kitűnően pihentünk. A vendéglátótól még étterem ajánlásokat is kaptunk, a központi elhelyezkedés miatt pedig minden séta távolságban van. Kitűnő pihenő helyszín akár családdal is, mindenkinek ajánlom!
2017. február 14. járt itt 55Rengetegféle tea, keleti hangulatú dísztárgyak és miliő. Lehet székre ülni, babzsákra vagy fotelbe. Különböző színű és hangulatú otthonos, kuckós sarkok. Van itt egész héten különbözőféle jóga óra is. Teakészlet és eszközök is kaphatóak a boltban. Télen forrócsoki, nyáron teakoktél a teraszon. Kedves, hangulatos hely Arács központjában, kedves kiszolgálással.
2017. január 31. járt itt 45Munkstársaimmal üzleti céllal szálltunk meg. Nem a kényelem volt az elsődleges szempopntunk, hanem a funkció. A tárgyaló termek jól használhatóak, a személyzet kedves és rugalmas volt. A szállás egyszerű, de tiszta. A szálloda fekvése ideális a vonattal érkezőknek, a belvárosba utazni kell ugyan, ha városnézéshez támad kedvünk, de a közlekedés ideális.