2017. augusztus 21.gyerekekkel járt itt 35 Sajnos kevés olyan szálloda van ma ahol a négylábú kedvenc is jöhet velünk az étterembe, ezért is esett a családi nyaralásnál a választásunk a Hotel Sopronra, mert ez itt lehetséges. A szálloda elhelyezkedése kiváló, hisz sok szobából rálátni Sopron főterére illetve gyalog kb 5 perc a tűztorony.
A Recepció és a hall kissé régies, ellenben az összenyitható szobák szépen fel vannak újítva a kor színvonalának megfelelően. A reggeli svédasztal bőséges és szokványos ételkínálatot hozta. Vacsoránál a svédasztal lehetne bőségesebb nagyobb választékkal illetve volt, hogy a vacsora alatt nem tudták kellő tempóban feltölteni a pultot ezért várni kellet a főétel és a desszert fogásira, mindezt úgy, hogy nem volt épp csurig az étterem. Sajnos nincs benti medence és a kinti medence is volt, hogy nem tudott üzemelni. Mindezek ellenére kutyával egy jó szállás és mivel mi sokat kirándultunk így összességében jól érzetük magunkat az apróbb hiányosságok ellenére.
2017. augusztus 21.családjával járt itt 55 Mivel Agárdon nyaraltunk és kutyát is lehetett vinni a kerthelyiségbe nem volt nehéz a választás. Asztalt foglaltunk bár nem volt szükséges, mert hét közben nincs nagy nyüzsgés. Kellemes napernyővel árnyékolt kerthelyiség egyik sarkában kaptunk asztalt. A kutyának külön műanyag tányérba hozott a pincér kérés nélkül vizet.
Majd később egy másik pincér is ugyanezt tette. . . :-) Az ételek bőségesek voltak a kiszolgálás gyors és figyelmes. Az árak talán lehetnének egy kicsit szolidabbak de összességében mindenképp megérte. Szerintem jövőre is visszatérünk.
2016. augusztus 13. járt itt 45 A szálloda gyönyörű környezetben fekszik és a wellnes részleg is minden igényt kielégítő. A szobák tisztasága minimálisan kifogásolható. (pl. Mi a kinyitható kanapé alatt kutyajátékot és papírfecnit találtunk)Valamint talán a vacsora lehetne egy kicsit változatosabb. A személyzet végzi a dolgát, de sajnos a kedvesség és a mosoly nem az erősségük.
Mindezek ellenére remekül éreztük magunkat. A kritikákat építő jelleggel jelzem, mert a szálloda megérdemelné ezt a kis pluszt.