2017. január 17.gyerekekkel járt itt 25 Pozitiv tapasztalatok:
telidoben jartunk itt, meleg volt. Kaptunk enni. Lehetett aludni, volt agy, lehetett zuhanyozni, volt melegviz. Mukodott a lift, volt vilagitas. Van parkolo, etterem, es lehet szaunazni is. Negativ tapasztalatok:
- a szobahoz nem jar hajszarito, 2000ft leteti dijert lehet berelni a recepciorol. Mar ha epp van.
Van viszont csoves tv, es erthetetlen modon egy vezetekes telefon is. - a szobaban rettenetesen meleg volt, csak nyitott ajtonal lehetett aludni. - hiaba kertem meg a szobalanyt /takaritonot, hogy tegyen a szobaba wc papirt es tusfordot, nem tett, ellenben kivitte a szemetet, es valamiert kidobta a gyerekem jatekanak a csomagolasat. - habar tudtak, hogy egy felnott es ket gyerek a vendeg, ez nem tantoritotta el oket, hogy a szilveszteri vacsorara a nevunkre elokeszitett asztalra 3 kancso (! ) bort valamint csak szensavas uditoket tegyenek. - az arban benne levo kisvonatos varosnezesrol: a meghirdetett idoponthoz kepest termeszetesen kesett. ha en ugy vezetnek, mint az a sofor, engem kirugnanak, a gyerekeknek met kezzel kellett kapaszkodni. A vagon - vagy mi - be volt fedve egy atlatszo ponyvaval, amirol azonban a jegviragokat nem sikerult eltavolitani, ilyenforman a kilatas erosen korlatozott volt. Nem beszelve a k**** hidegrol, ugye fel oran keresztul ulni egy helyben. Valamint az utazas kozben hallhato szoveg is teljesseggel unalmas, es ertelmetlen volt. - az etteremben a taplalek mennyisegevel igyekeztek feledtetni a minoseget, tobb-kevesebb sikerrel. Szegeny gyerekem belfertozest kapott a nyaralas soran - nem allitom, hogy itt evett olyat, lehet, hogy a teszkos pogacsa volt a ludas :)
- az un. fitnesz reszen a pezsgofurdo es a szauna - es tulajdonkeppen minden mas is - alulmeretezett, szinte mindig varni kellett mindenre, kiveve talan a medencet. Amugy is eleg retek volt az egesz. Marmint tisztasag-ugyileg. - az egeszben az a rohej, hogy mar masodszorra voltam itt, van, aki sajat hibajabol sem tud tanulni :) Mindegy, tobbet tutira nem megyek. Jo szorakozast!