2018. július 2.a párjával járt itt 45 Ketten utaztunk a párommal június végén Egerbe a szállodában foglaltunk szobát. A szálloda elhelyezkedése kiváló, a közelben található a vár, Dobó tér, stb. A városi strandra történő ingyenes átjárás nagyon szuper. A szobák tiszták, tágasak és kényelmesek, a felnőttbarát jellegnek köszönhetően a szálloda csendes, pihenésre nagyon alkalmas.
Tetszett a wellness részleg, jók a különböző medencék. Egy kicsit hiányoltuk a játékterem (pl. : biliárd) hiányát. A reggeli megfelelő, kár, hogy minden nap ugyanaz a választék volt. A vacsora egy külön történet, inkább a svédasztalos formához vagyunk szokva, kicsit
furcsának tűntek az ételköltemények. Ez amiatt is probléma volt, mivel a párom nem eszik zöldséget és gyümölcsöt, illetve nem szereti a különböző szószokat. A 2. 500,- Ft-os külön kérésű vacsorát pedig elvetettük, így ő máshol vacsorázott. . . Nekem ettől függetlenül ízléses és finom volt minden. Összegezve kellemes időt töltöttünk a Hotel Imola Platánban, szívesen megyünk vissza, de csak reggeli ellátással. Kovács Balázs és párja (28-27 évesek)