2016. augusztus 2.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kedves személyzet, nagyon családias.
Kellemes csalódás volt. Isteni finom kaják.
Vetekszik sok 4csillagos szállodával.
A szobában tisztaság.
Segítókészek,udvarias, barátságos személyzet.
Helyileg is szuper . Közel minden.
Ár érték arányban szuper.
Mindenkinek szívesen ajánlanám, bármikor visszamennénk. Kisgyerekekink is nagyon élvezték
2016. május 4.családjával járt itt 55 Visszajáró vendégei vagyunk a valóban exluzív , impozáns megjelenésű szállodának- a honlapon található szöveg, tehát valóban nem lódít. AZ épület már kivülről is megnyerő,az emeletekre felvezető lépcsősor,az elegáns jelzőt csalja elő. A szálloda szerintem nagyon jó helyen fekszik, akár ha sétálni támad kedvünk, akár megszeretnénk mártózni a pár perc sétára levő gyógytóba.
A személyzet kedves, segítőkész. Mindenre kiterjedő felvilágosítást kapunk ismét, akár a szobát, akár a szolgáltatások vagy a parkolás lehetőségéről(nem éppen olcsó). A szobák valóban tágasak, ugyan egy tisztasági meszelés rá férne. Az étterem kínálata friss , szezonális fogások, remek ízekkel. Több szállodában jártunk, de a "palace" séfje hatalmas dicséretet érdemel. A desszert, gyümölcs kínálat sem okoz . csalódást. A felszolgálásra szintén nem lehet panaszunk. A felújított wellness részre egy rossz szavunk nem lehet, ugyan telt háznál lehet kissé kicsinek bizonyul, de nem főszezonban megfelelő. A nagy medence vízhőmérséklete ugyan nem éppen kellemesnek inkább úszómedence hőmérsékletnek mondható. A felüdülés mellett, számos élménnyel gazdagodtunk. Kisugárzása van a helynek. Köszönjük