2017. február 13.a párjával járt itt 55 Először pihentünk a Hőforrás Hotelben. Már a szoba rendelésekor gyorsaságot, korrektséget és kedvességet tapasztaltam ( A hölgy akivel beszéltem úgy zárta a telefonbeszélgetést, hogy szeretettel várnak ! )Megérkezésünkkor részletes felvilágosítást kaptunk a szolgáltatásokról. A szoba kényelmes és jó meleg volt.
Mindössze annyi hiányzott, hogy a kétszemélyes ágy egyik részén volt olvasólámpa ( csak azért mert a párommal mi nagy éjjeli olvasók vagyunk ). Az étkek rendkívül finomak, választékosak voltak. Külön köszönet , hogy gondoltak a cukorbetegekre , a laktózérzékenyekre is ! A pincér kislányok nagyon kedvesek , mosolygósak és segítőkészek voltak . Ha valami lefogyott pillanatok alatt volt pótlás. A fürdő részleg is kitűnő. Működött teljes hatásfokkal a szauna. A gyógyvíz igazi gyógyszer volt a mozgásszervi betegségeinkre. Köszönjük szépen valamennyi szállodai dolgozónak egyenként és összességében is ezt a 3 napos csodálatos pihenést! Megyünk legközelebb is ! ! ! Balázsné dr. Burkus Gabriella és párja Miskolcról