2019. augusztus 3.családjával járt itt 45 A hotel felújításra szorul,de ezt meg is kezdték. Kisebb dolgokra kellene jobban figyelni ami bosszantóak. Az erkélyünk szemetes volt,de mikor kértük azonnal letakarították. A szemetesnek nincs fedele,az egész apartman kissé lelakott,az ágyak borzalmas kényelmetlenek. Nem volt fogas és takarítást kérünk tábla,így külön kellett kérni hogy vigyék ki a szemetet.
A személyzet,kedves,udvarias,segítőkész. A konyha részbe kellenének a legalapvetőbb dolgok. Kés,villa,kanál,tányér,bögre,több pohár,ne kelljen a portán külön kérni. Bár készségesen kaptunk mindig. Egy mikrónak legalább lenni kellene. Ezek az apró dolgok mind javíthatók és úgy gondolom a felújítás után egy szuper szállás lesz.
2017. augusztus 7.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy hét pécsi nyaralás alatt kétszer is ott vacsoráztunk annyira jó hely. A kilátás a városra gyönyörű és nagy melegben is árnyékos,hangulatos. A pincérek udvariasak és gyorsak. Az ételek nagyon-nagyon finomak és bőségesek. Ajánlatos előre helyett foglalni mert pillanatok alatt megtelik a terasz,pedig bőségesen van hely. Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet.
A fiam élete legjobb lasangnéját ette. Ami nagy szó mert a téma szakértője. Udvarias kiszolgálás,a pincér hölgy a nagy melegre való tekintettel egy idő után hozott még jeget az italunkba és szép környezet,hangulatos terasz. Az ételek finomak és bőségesek a desszertek csodálatosak.
Hétköznap este a terasz és a belső helyiség is dugig tele volt,ez sokat elmond a helyről. Ajánlatos előzetesen helyet foglalni. A belső helyiségbe hangulatos a kemence ahol sülnek az isteni finom pizzák. Köszönjük.
2017. augusztus 7.családjával járt itt 55 Udvarias,gyors kiszolgálás és finom ételek. Kétszer vacsoráztunk ott az egy hét alatt és nem csalódtunk nagyon jó választás volt. Az ételek finomak,bőségesek,a desszertek csodálatosak. Első vacsoránk alatt feljött egy hatalmas vihar. A pincérek pillanatok alatt helyet adtak a benti helyiségbe,bekapcsolták a légkondit és nem néztek ki pusztán azért mert a desszert elfogyasztása után még maradtunk.
A pincér hölgy készségesen taxit szerzett kérésünkre,ami pont a vihar miatt nem volt egyszerű. Az eső elállta után 5 perc múlva a kérésére a lehető legközelebb ott állt a taxi. Köszönjük!
2017. augusztus 7.családjával járt itt 35 A kerthelyiségből elénk táruló panoráma kivételével mindenben csalódtunk. A kiszolgálás még elment,de az ételek azok szörnyűek voltak. Hangzatos nevű frissen sült ami egy sima enyhén fokhagymás rántott szelet volt,a ropogós csülökre rátette a szakács a chilis hagymát ami se chilis,se rendesen megsült se volt,viszont átáztatta a csülök ropogós bőrét.
A szalvéta gombóc szeletbe vágva át volt sütve vagy inkább égetve. Az oka csak kóstolásnál derült ki nem friss,állott volt. Az már csak hab a tortán hogy a harmadik étel túl volt sütve és rajta a szalonnából készült kakastaréj szénné volt égetve. A szomszéd asztalnál egy ritkán visszatérő vendég is folyamatosan reklamált,nekik sem ízlettek az ételek. Nem hiszem hogy valaha is betérünk még.
Egy forró nyár estén vacsoráztunk a étterembe ahol az árnyas fák alatt,hideg limonádéval elviselhetőbb volt a meleg.A kiszolgálás kedves,barátságos és gyors volt.Az ételeket hamar megkaptuk annak ellenére hogy a kert helység tele volt.Finom és nagy adagok voltak.Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet.
2017. június 13.családjával járt itt 55 Nyaralásból hazafelé már többször álltunk meg ebédelni és mindig meg voltunk elégedve. Nagyon hangulatos a kis csupa muskátli kert helység,de az belső rész is tiszta,rendezett. Az ételek finomak,házias ízűek és bőséges adagok. Ehhez képest meglepően olcsók. A pincérek kedvesek,udvariasak,segítőkészek.
A kiszolgálás gyors és előrendelést is felvesznek. Így ha megérkezik a vendég már kapja is az ételt. Mindenkinek javaslom ezt a kedves kis vendéglőt.
2017. június 13.családjával járt itt 55Már többször vacsoráztunk az étterembe és mindig meg voltunk elégedve. Az ételek finomak,a kiszolgálás gyors,a pincérek segítőkészek. Az étlapon mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Az adagok bőségesek,de ha valaki nem bírja elfogyasztani a pincérek elcsomagolják. Nyári estéken nagyon jó a teraszon vacsorázni és a tóba gyönyörködni. Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet.
2017. június 13.családjával járt itt 55 Évek óta visszatérő vendégek vagyunk egy hosszú hétvégére. Most is mint mindig nagyon meg voltunk elégedve a Flamingó lakosztállyal. Kellemes meglepetés volt a klíma,ami jó volt a melegben. A személyzet kedves,segítőkész. A szoba rendezett,tiszta. Egyetlen dolog ami már évek óta visszatérő probléma a kötelező reggeli aminek ára irreálisan magas.
Három embernek a 3600 ft bizony sok. Ennyit nincs aki leenne. Bőséges aránylag,bár mindkét reggel a meleg reggeli rántotta és virsli volt. Mi csak kétszer reggeliztünk ott,de több nap után unalmas.
2016. december 27.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A lányommal egy éjszakát töltöttünk a szállodába és jól éreztük magunkat. A szálloda elhelyezkedése tökéletes. Nagyon kedves,udvarias a személyzet. A szoba tiszta,hangulatos és jó meleg volt. Amit hiányoltunk az a minibár volt. Az ásványvíz így kicsit langyos volt. Gondolom nyáron ez még kellemetlenebb.
A reggeli kínálata bőséges és finom volt,bár későn reggeliztünk folyamatosan töltötték fel ami elfogyott. A mélygarázsba a parkolásért kicsit sokat kérnek.