2019. február 21.a párjával járt itt 45 Karácsonyi vásárra foglaltunk helyet Palatinus Hotelbe már jó előre kb. októberben. Gyors visszajelzés, gyors foglalás. Kicsit izgultunk, hogy valóban meg lesz e a foglalásunk, de minden simán ment! Kicsit korábban érkeztünk, mint a kiírásban volt, mármint a szoba elfoglalása, de de nem problémáztak velünk a recepción tevékenykedő fiatal páros.
Egy fiú, vagy Úr és egy lány, vagy hölgy! ? A lényeg! A személyzet 5*, a szálloda fogadó tér 4* mert egy kicsit " túl díszes" a szoba kicsi, de tiszta / vízforraló, kávé, tea, édesítő bekészítve--jól esett, 4,5* a reggeli a pazar étteremben 5*. Nagyon gazdag, nagyon elegáns, nagyon jó minőségű ételkínálat! Nem sokára megint megyünk, már befoglaltuk a szobát! Érdemes megkukkantani a helyet!
2014. december 14.barátokkal járt itt 55 Másodszor voltunk a hotelben! Azért mentünk oda újra mert, már először is tetszett mind a kettőnknek. Feleségem és én "e" ! A szálloda jól megközelíthető, parkolója nagy, kissé elhanyagolt, de ez nagyon nem érdekelt minket. A személyzet kedves, udvarias. Az emeletekre és a -1. szinten lévő gyógyvizes medencéhez lifttel lehet lehet közlekedni.
A jármű ott tartózkodásunk alatt tökéletesen működött. A szoba teljesen megfelelő volt nekünk, tudva, hogy vannak ennél jobb szobák sok helyen és nálunk többet váró emberek. Ők menjenek máshová affektálni! Bár nem kellett mert nagyon meleg volt a szobában, vadi új klíma ékeskedett a falon a terasz felőli oldalon. levesbüfé, öt órai tea, forralt bor, teasütik. Vacsora gazdag és ízletes. Pénteken este " élőzenés" közösségi program! Kellemes retró zene! A wellness részlegben, finn és infraszauna, merülő medence, sószoba, aromaterápiás szoba. Ami számunkra nagyon megnyerő! -- a szobában felvettük a bekészített köntöst. Odasétáltunk a lifthez és irány a fürdő ill. wellness részleg. :) Ja! Azt még kihagytam, hogy ott lent egész nap forró kamillatea várt bennünket és mindenkit! ! Végül! : amiket itt leírtam minden benne volt az 2 éj, 3 nap/ 34900 Ft/ 2 felnőtt! Menni fogunk még! Köszönjük! üdv