2016. augusztus 14.gyerekekkel járt itt 55 Több napos rossz idő után kicsit kimozdultunk és a 2 éves kislányunkat elvittük kalandozni. Az odaúton voltak fenntartásaim, hogy hova fogunk kilyukadni, de mikor a domb túloldalán megláttuk a tanyát, akkor ámultunk és bámultunk. Egyrészt nagyon sokan voltak, másrészt meg csodás kilátás tárult elénk, sok-sok élményben bizakodva.
Nagyon jól éreztük magunkat, sikerült a csúszdázáskor és a tóparti ugráláskor elég rendesen kiizzadni. De nem is baj, fő, hogy a kislány jól érezte magát. Az állatok nagyon szelídek, ötletesek a régi járművek kiállítása is. Egészében nézve nagyon jó volt, a tanulság egyedül az, hogy nem délután kell menni, hanem reggel, hogy egész nap lehessen élvezni a kalandokat.
2016. július 15.gyerekekkel járt itt 55 Összeségében nézve nagyon jól éreztük magunkat a 3 éjszaka alatt. Mindenki nagyon barátságos, kimagaslóan szép és jó minőségű a hotel. Félpanziós ellátást kaptunk és az ételek nagyon ízletesek és kiváló minőségűek voltak. Az aranygaluskát vanilia öntettel mindenkinek nagyon ajánlom, még soha nem ettem ilyen finomat.
Kár, hogy a receptet nem kértem el :). Ajánlom mindenkinek, akik probléma mentesen szeretnének nyaralni. Minden gyalogosan megközelíthető távolságban van, a Balaton 1 perc sétára van a főbejárattól. A fedett és a kinti medence egyaránt alkalmas rossz idő esetén is a jó kikapcsolódáshoz.