2018. június 7.a párjával járt itt 55 Remekül éreztük magunkat. Nem először jártunk itt, de most nem voltunk annyira megelégedve az ételválasztékkal. Ha valami elfogyott nem töltötték újra, aki később jött már nem tudott enni belőle (pl. a gyümölcs, eper. szőlő). Ettől függetlenül nagyon jó volt, a tisztasággal és a személyzettel maximálisan meg voltunk elégedve.
Javaslat: a kisgyermekkel érkezőknek egy kis játszótér hiányzik. Tisztelettel Bali Istvánné
Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness válasza
Kedves Vendégünk! Nagyon szépen köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét és tapasztalatait. Igazán örülünk, hogy összességében jól érezték magukat szállodánkban és hogy kollégáink hozzáállása elnyerte tetszésüket. Az éttermi választékra tett észrevételt is köszönjük szépen, továbbítjuk az étterem vezető kolléga részére.
Valamint a játszótér javaslatát szintén tolmácsoljuk a vezetőség felé. Üdvözlettel: Balneo Hotel Zsori csapata
2018. június 9., , Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness