2015. július 2.a párjával járt itt 45 Legutáljára 2014 júliusában voltunk ott. /Elötte már többször/ Kétszobás klimatizált apartmanban szálltunk meg ami nekünk megfelelt. Lényegében eléggé tiszta volt, de sajnos a sarkakban, kanapé mellett stb. nem volt kiporszívózva, pl. a sarokba még pókháló is volt. Az ágynemü viszont tiszta volt.
És ami sajnálatos volt az, az hogy tavaly az elözö évekhez képest az ablakokról levették a szúnyoghálót. A konyhai edények tiszták voltak de sajnos észre lehetett venni hogy már elhasználódtak. A pozitívum az hogy apartman ára tartalmazza a korlátlan belépöt a fürdöbe és csöndös nyugodtt hely.
2015. június 29.gyerekekkel járt itt 45 Nemrég voltunk ott egy családi ebéden. / elözetes asztal foglalás után / A hely hangulatos és tiszta a személyzet nagyon udvarias és profi - csak lassú. Mindjárt nyitáskor érkeztünk oda és még csak egy asztal volt foglalt. Az ételek megrendelése után a levesekre pontosan - lemértük - nem egész 24 percet kellett várnunk a föételekre szintén sokat vártunk és a számlára is.
12. 00 ó. - kor érkeztünk és 13. 48 ó. - kor távoztunk. Az igaz hogy az étterem fokozatosan majdnem megtelt de volt még szabad hely. Amíg várakoztunk az ételekre volt idönk körülnézni és sajnálattal tapasztaltuk hogy akik utánnunk - többen - érkeztek már a föételnél tartanak, hát ez nem tetszett. Ami az ételeket illeti finomak voltak de sajnoss itt ettem elöször olyan dél amerikai érlelt hátszín steaket aminek ezy egyik része mócsingos volt, a hozzá tartozó házi burgonya lángost sem merném ajánlani senkinek sem. Ha netán még egyszer betévednénk oda steaket biztosan nem ennénk.
2015. június 14.a párjával járt itt 45 2014 augusztusában jártam ott a párommal, recepción kedvesen fogadtak. Azonban elégé meglepödtünk azon amit a szobában észleltünk. Annak ellenére hogy 4 csillagos szálló a szönyeg több helyen is foltos volt, a tapéta az összetételeknél több helyen el volt válva és a zuhanyzokabinban a masszázst nem lehetett állítani, talán a vízkö miatt.
Reggeli választék elégséges volt. Kávét mindenki az ott levö automatából tudta kiválasztani és elkészíteni, monösége jó volt - sajnos a felszolgálók nem nagy figyelmet szenteltek az automatának és ha valami hiányzott /kávé, víz, stb. / az automata leált és így a vendégeknek kellett figyelmeztetni öket. Ételek minösége jó volt csak már az kezdett bosszantani hogy minden féle - fajta föételnél valami féle barnás csíkokat húztak a tányér szélére.
2015. június 14.a párjával járt itt 35 2014 augusztusában jártam ott a párommal. A teraszon foglaltunk helyet ahonnan szép kilátás nyílt a Fertö tóra. A választék átlagos volt, helyi specialitásokat nem tartalmazott. A felszolgált fogások minösége átlagos volt mint a menyisége is. Amit kifogásolni lehetett az az, hogy lassú volt a kiszolgálás holott nem is volt teltház. Azoknam ajánlom aki szeretik a kilátást.
2015. június 14.a párjával járt itt 45 2014 juliusában voltunk ott a feleségemmel, nem is egy alkalommal. Az étlapon szereplö ételek a máshol is megszokott fogásokat tartalmazták. A felszolgált ételek minösége jó volt, az adagok átlagosak. A felszolgálók udvariasan viselkedtek és ha rákérdeztünk el tudták mondami hogyan készül az étel.
Egészében véve jó hely, csendes utcában van így a teraszon ülöket sem zavarja az utca zaja, pora. Talán amit kifogásolni lehet hogy az étlapon nem szerepeltek helyi jellegzetes ételek.
2015. június 7.a párjával járt itt 45 2015 májusában jártunk az étteremben közösen a párommal. Mi voltunk az elsö vendégek és a pincér nagyon kedvesen fogadott. Miután megrendeltük a levest és föételt cca. 5 percet kellett várni a levesre ami nagyon finom volt - májgaluskás. Akkor kezdtek el beszálingózni a vendégek. A föétel is jó volt künösen a brassói.
Amit kifogásolni tudnék az az hogy sült libacomb inkább nagyobb csirke nagyságúra hasonlítot, de viszont jól volt elökészítve. Pincérek nagyon udvariasak voltak de nem tetszett hogy farmer nadrágban és külömbözö szinü pólókban szolgáltak fel.
2015. június 6.gyerekekkel járt itt 45 Az unokákkal és szüleinkkel jártunk ott. Minden asztalra ki volt téve a foglalt tábla, a picérnö azért talált helyet mert az asztal csak 14. 00 vol legfoglalva. Ami az ételeket illeti a fokhagyma leves cipóban ízletes volt, viszont az erdei gomba leves nagyon meg volt borsoszva a gomba ízét alig lehetett érezni a bors miatt és van olyan sejtésem hogy nem is erdei gombából készült, a levest szinte hidegen - langyosan tálalták.
Amiért odamentünk az a pisztráng. Több féle módon. Csak az a baj hogy mindefajta egy és ugyanazon a módon készül és rá van téve pl. a baconos vagy vajas stb. ízesítés. A körítés hideg volt.
2015. május 30. járt itt 55 Májusban voltunk ott / nagyszülök, szülök és unokák/. Nagyon jól éreztük magunkat. A szoba tiszta volt és ami különösen tetszett hogy a matracok az ágyban nagyon jók voltak és kellemesen ki tudtuk magunkat pihenni. Ami zavart az volt hogy a nagyszülök egy összenyitható szobát kaptak és bizony a szomszédok - ki tudja kik volatak - elég hangosan viselkedtek.
Mivel gyerekbarát szállodáról van szó tényleg minden a gyerekekröl szólt és nagyon jó minöségben, de ezzel kapcsolatban egy apróságot meg kell hogy említsek a WC kagyló szerintem nagyon magasan volt elhelyezve ezáltal kényelmetlen volt pedig én 175 cm vagyok és a gyerekek azért csak alacsonyabbak. Az étterem nagyon jó szinvolon volt, az ételek jó minöségüek voltak és ízletesek.
2015. május 26., csoporttal járt itt 55 Egy családi összejövetel alkalmából voltunk ott, vasárnapi napon. Pont aznap elöre meghatározott összegért svédasztalos ebéd volt - így elöre telefonon le kellett foglani az asztalt ami a megadott idöre elö is vol készítve. Az alatt az idö alatt még ott voltun eltávozott egy asztaltársaság és tanúi voltunk hogy az asztala tiszta terítöket raktak és természetesen megterítetek.
Volt 2 fajta leves, 6 fö étel és különbözö körítések, plussz még kettöt a szakács az étteremben készített. Természetesen voltak még gyümölcsök és sütemények is. Svédasztalos tálalásról lévén szó midenki szabadon választhatott a feltálat ételekböl és olyan menyiségben ami jól esett. A feltálalt ételek nagyon jó minöségüek voltak, ízletesek és kitünöen füszerezve. Külön meg kell említenem hogy a gyerekek résszére is lehetett választani - kirántott hús amit más éttermekben gyerek menünek ajánlanak nagy szerencsére nem is volt. És ami nagyon meglepett az éttermeben agy külön helyen a gyerekekkel egy nagyon aranyos hölgy foglalkozot igény szerint.
2015. május 22., csoporttal járt itt 15 2014 nýarán jártam ott a feleségemmel-sajnos. Házi tyúk húslevet gazdagon rendeltünk de szerintünk húsleves kockából készűlt zöldséggel. A feleségem vaddisznó pörköltet rendelt galuskával ami minösíthetetlennek bizonyult, mert min 3-4 napos vol összekaparva az edény aljáról - vissza is küldtük.
Én kirántott húst rendeltem körítés helyett házikáposztával - sajnos mert 1 tányéra tették a húst a káposztával és káposzta leve miatt így ehetetlen volt. Reklamáltunk a pincérnél aki közömbös arcal el is fogadta - talán már hozzá volt szokva.