BálintKriszti

BálintKriszti adatlapja

11Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2019.02.11
Utoljára itt2020.03.20

Néhány kiemelt értékelés

2019. április 3., kollégákkal járt itt
Nagyon sokszor jártam már itt. Kolléganőimmel rendszeresen itt sütizünk a szülinapunkon, bizonyítvány osztás után itt ettünk a gyermekünkkel hatalmas fagyi kelyheket, de tartottunk már itt baráti összejövetelt is.
2019. április 3.családjával járt itt
Kicsit retro étterem. Minden tekintettben. A berendezés, a boxok, a kerthelyiség kinézete nyáron, a kockás abrosz. De retro érzést keltenek bennem a pincérek is. Nem baj az ha valami nem trendi. . . . . Ez az étterem, annak ellenére hogy ütött kopott, tiszta. Az adagok óriásiak, az ételek finomak.
2019. március 26., üzleti partnerrel járt itt
Egy cég partnertalálkozójára kísértem a férjemet. Nyilván a cég is mindent megtett azért hogy a vendégek jól érezzék magukat, de hotel szolgáltatásaival is teljes mértékben elégedettek voltunk. Az ételek kíválóak voltak, a reggelinél a szokásos menün kívül, helyben, frissen készített rántottát és tócsnit kaptunk.
Felhasználó fényképei:
La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad - La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad - La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad -