2017. április 12.a párjával járt itt 55 Könnyen megközelíthető szálloda, szép környezetben. A szobákból csodás kilátással a bazilikára. A személyzet minden tagja kedves és előzékeny. Igényesen berendezett, tiszta szobák. Az étterem tágas és világos, az ételek finomak, változatosak. A bárból pénteken kellemes zene ( fúvós hangszer/ hallatszott, sajnáltuk, hogy szombaton csendes volt a szálloda.
A fürdő kellemes, a nyugágyak száma megfelelő. A gyerekeknek kialakított játszószoba remek időtöltést biztosított kicsiknek és nagyobbaknak is. Mindenkinek ajánlani tudom a szállodát, aki szép környezetben, kellemes pihenésre vágyik. Aki kis kedvencével szeretne utazni, megteheti. Ott jártunkkor is volt egy kutyus.
2016. július 30.családjával járt itt 55 Már régóta nézegettem a szállodát, s idén itt töltöttünk 4 napot. GPS segítségével könnyen megközelíthető, de nélküle biztos nehezebb,mivel nem nagyon van kitáblázva. A zárt parkoló elég kicsi. A szálloda szép, a recepción nagyon kedvesen fogadtak, s ez a kedvesség a szálloda minden dolgozójára jellemző.
A szobák tiszták, szépen berendezettek,s az ágy kényelmes. Tetszett, hogy az erkélyek a medencékre néznek. Az étterem hangulatos, az ételek finomak. A reggeli elég egyhangú, csak a tojás elkészítésében van eltérés,minden más naponta ismétlődik. A vacsora viszont változatos,ízletes, a választék túlmutat a minimum követelményen. A pincérek udvariasak, kedvesek, mosolyogni is tudnak. A különböző hőfokú, mélységű, funkciójú medence közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, s akár a vízben elfogyaszthat egy finom italt. A fürdő területén több büfé is működik változatos kínálattal. A fogyasztást viszont nem lehet a szobához íratni, csak a szálloda étterméét. Mivel a fürdő külső vendégeket is fogad, a gyermek és élménymedencék körül a napozóágyak mennyisége kevés. Ezért, s a vendégek kulturálatlansága miatt fordulhatott elő, hogy mire visszamentünk elfoglalták a helyünket, összeszedték a törölközőinket, amit a recepción készségesen pótoltak. A napernyők közül sok cserére szorulna. A csúszdák a szállóvendégek számára is a napidíj megfizetésével használhatók hosszas sorban állás után. A masszázsra való bejelentkezés is hosszadalmas. Jó lenne ha külön foglalkoznának a külső és szállóvendégekkel. A masszőr hölgy (Csilla)nagyon kedves és profi volt. A szállodát amúgy megtalálni a minősített szállodák között, ami garancia a minőségre. Az apró kellemetlenségek ellenére nagyon jól éreztük magunkat, még biztosan visszamegyünk. S ha valaki faházban vagy sátorban szeretne pihenni, ezen a helyen erre is van lehetőség.
2016. május 6.a párjával járt itt 35
Értek meglepetések bőven, az biztos. A szoba közel nem volt 4*-os. A régi típusú TV bekapcsolása után csak sokára jelent meg a kép. Az ablakok koszosak voltak, a festés is rájuk férne. A klimatizált szobát is elvárnám egy 4*os szállodától (bár tudom ez nem követelmény), de hogy még szúnyogháló sem volt az ablakon, az durva.
A törölközők minősége sem volt megfelelő. Az ágy viszont kényelmesebb volt az átlagnál. A fürdőköpenyért fizetni kellett, még kauciót is. A széfet szintén kaució ellenében lehetett volna használni,ha újra lesétáltam volna a recepcióra kifizetni, amit nem tettem meg. Érkezéskor ezekre is kitérhetne a tájékoztatás. A fitness nem azt jelenti, hogy mindenért 2 emeletet lépcsőzik a vendég, mivel lift az nem volt. :( A medence a valóságban kisebb, mint a képeken. A napozóágyak sokfélesége nem méltó a helyhez. Az ételek nagyon finomak, ízletesek, igaz a választék nem nagy, 3 féle főétel, ami a minimum követelmény. A limonádéba este már sajnos nem járt gyümölcs. A személyzet kedves. Az esti élőzene jó ötlet. A gyerekeknek nyújtott szolgáltatások színvonalasak, gyerekes családoknak ajánlom a szállodát, igaz a babakocsit az étterembe a lépcsőn kell felcipelni. A Piroskát nem találtam meg a minősített szállodák között, gyanítom nem véletlenül. Szerintem a 4*-ból egy leáldozott. Összességében pihentünk egy nagyot. A személyzetnek további jó munkát kívánok, ők megtették amit tudtak.
Hotel Piroska válasza
„Kedves Vendégünk!
Nagyon köszönjük, hogy megosztotta velünk építő jellegű kritikáit, mivel ezek a visszajelzések a leghasznosabbak számunkra a fejlődés szempontjából! Nálunk töltött pihenésük óta széleskörű fejlesztéseket és apróbb változtatásokat is elvégeztünk szállodánkban.
Ennek eredményeképp minden szobánkban modern LED TV található és az idei nyártól több klimatizált szobatípus (kétágyas, családi, összenyitható) áll vendégeink rendelkezésére. Kauciót sem kérünk, pontosan a gördülékenyebb kikapcsolódás érdekében és nagy számban szereztünk be napozóágyakat is. Továbbra is vannak olyan szobáink, amik csak lépcsőn megközelíthetőek, de nagyobb részük lifttel is elérhető.
Örömmel olvastam, hogy sok szolgáltatásunkkal kifejezetten elégedettek voltak, egyébként fentiek mellett az elmúlt hónapokban még megnyitottuk vadonatúj rendezvénytermünket és wellness pihenő terünket, újabb gyermekjátszót rendeztünk be és bővítettük animációs programjainkat is.
Kollégáinkkal bízunk benne, hogy rövidesen újra vendégeink közt üdvözölhetjük Önöket! ”
2016. május 10., Hotel Piroska, vendégkapcsolati manager
2016. április 2.a párjával járt itt 55 Könnyen megközelíthető szálloda. Az egész épületben a fekete-fehér dominál, nagyon elegáns. A személyzet kedves, segítőkész. A szobák tiszták, igényesen berendezettek, csak sajnos nem erkélyesek. A fürdő tágas, a medencetér építészeti megoldása nagyon tetszett. A masszőr fiatalember (ha jól emlékszem Dani)kedves, szimpatikus, s remek keze van.
A csomaghoz választható kezelés is járt, amit örömmel igénybe is vettünk. Az étterem barátságos, az ételek finomak,változatosak voltak, a felszolgáló személyzet udvarias. Nekem, dohányos lévén egy valami okozott gondot, hogy nincs fedett dohányzásra kijelölt hely,s esőben nem volt kellemes a szálloda előtt álldogálni.
2015. november 23.a párjával járt itt 55 Könnyen megközelíthető, tiszta, igényes szálloda. A személyzet kedves, de nem tolakodó. A szoba tiszta, kényelmes. Dohányos lévén kellemes meglepetés volt, hogy itt még van dohányzó szoba. Azt viszont, hogy a széf bankkártyával működik nem igazán tartom jó ötletnek. A wellness jó, különösen, hogy a kinti fűtött medence télen is használható.
Hiányoltam viszont egy bárt a medencetérben. Jó lett volna egy kávét, egy pohár bort meginni a több órás fürdőzés során. Az étterem hangulatos, tágas. A választék más szállodákhoz képest is bőséges, remek ízekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2015. augusztus 17.gyerekekkel járt itt 45 A szálloda szép környezetben helyezkedik el, könnyen megközelíthető. A recepción kedvesen fogadtak. A szobák tiszták, tágasak, ízlésesen berendezettek, a valóság megegyezik a képekkel. Az ágy kifejezetten kényelmes volt. Az erkély viszont koszos volt, s hiányoltam egy szárítót, ami jól jött volna a vizes törölközőknél, s fürdőruháknál.
Az étterem nem túl nagy, de barátságos, a személyzet kedves, udvarias. Az első kellemetlenség mégis itt ért, mikor a pincér kedvesen figyelmeztetett, hogy vacsoránkat ne a teraszon fogyasszuk el, mert ellepték a szállodát a darazsak. Így a nagy meleg ellenére bent ültünk le, de a nyitott ajtó miatt itt sem lehetett nyugodtan enni. Talán jobb lett volna az ajtót becsukni, s elindítani a klímát. Az ételek finomak, ízletesek voltak, igaz a választék nem volt túl nagy. A medencék mérete, a víz hőfoka megfelelő volt, a napernyő viszont kevés. A kinti medence és bár körül sok volt a darázs. Megszúrták a lányomat, s még több vendéget is. A nap nagy részében a benti medencékben fürödtünk, mert az darázsmentes övezet volt. S ha már lúd, legyen kövér alapon,a bár csak fokozta bosszúságunkat. Az étterem személyzetének kedvességét, profizmusát keresve sem találtam. A limonádénak felszolgált valami minősíthetetlen, javaslom kóstolásra annak, aki készíti. Egy saláta, egy hamburger és egy sült burgonya elkészítésének ideje majd 1 óra. Mikor egy tételt vissza akartam mondani, mert férjem nem volt hajlandó ennyit várni, közölték, hogy szobára íratás esetén nem lehetséges. Tudatták továbbá, hogy mindössze egy tanuló szakácsuk van. Ez engem, mint fizető vendéget nem érdekel. Az esetleges létszámgondokat egy 4*-os szállodában a vendégnek nem szabadna érzékelnie. A darazsakkal kapcsolatban nehezményezem, hogy nem tájékoztattak, holott telefonon érdeklődtem, rendben van-e a foglalásunk. Egy szállodának ne csak a profit legyen fontos, hanem a vendég is. Szerencse, hogy nem a nagy lányom volt velünk, ő ugyan is allergiás a méhekre, darazsakra. Ettől függetlenül még visszamennék(de csak télen, mikor nincsenek darazsak és kinti bár),mert a szálloda nagyon szép, az ételek jók, a személyzet többi tagja maximálisan kedves, udvarias.
2014. december 5.a párjával járt itt 55 A szálloda nagyon szép helyen van, s könnyen megközelíthető. Már kívülről látszik, hogy itt valami más várja a vendéget a megszokottnál. Afrikai stílusú szobánk nagyon jó választásnak bizonyult, az ötletes megoldások sajátos hangulatot teremtettek. A fürdő hármas tagoltsága a lehető legjobb megoldás.
A kávébekészítés kedves gesztus, nem sok helyen találkoztam vele (sajnos). Az egész hotel nagyon tiszta volt, elismerés érte a hölgyeknek. A személyzet nagyon kedves, udvarias, és mosolyogni is tudnak! A wellness részleg kitűnő. Külön elismerést érdemel a masszőr fiatalember. Nagyon udvarias, kedves, s isteni keze van (a nevét sajnos nem tudom). Az ételek finomak, a pincérek figyelmesek. Na és a szurikáták, oly tüneményesek, nem lehet csak úgy elmenni mellettük. Csak ajánlani tudom mindenkinek, bár nem olcsó, de biztosan lesznek még akciók.
2014. augusztus 14.gyerekekkel járt itt 55 A főúton haladva könnyű rátalálni az étteremre. Nagy, fedett terasszal rendelkezik, s még így sem volt helyünk, annyian voltak. Nem is baj, mert a belső tér csodálatos. Boltíves, téglával kirakott, pince jellegű, több helyiségből álló. A személyzet kedves, a kiszolgálás gyors. Az ételek íze, külleme fantasztikus,az adagok embert próbálóak.
Az árak sem irreálisak. Utazó, ha arra jársz, mindenképp térj be, nem fogsz csalódni.
2014. augusztus 12.gyerekekkel járt itt 55 Az étterem könnyen megközelíthető,saját parkolóval rendelkezik. A terasz nyáron ideális az ételek elfogyasztásához. A személyzet kedves, barátságos. Az ételek minősége, a tálalás módja kifogástalan. Nagyon finom, házias ízek köszönnek vissza minden ételben.
Az adagok bőségesek, oly annyira, hogy ha két fogást akar enni valaki, ajánlom, csak fél adag levest kérjen, különben nem tud megbirkózni a főfogással. Az sem baj persze, ha így jár, hiszen készségesen elcsomagolják későbbre a finom étket. Férfiaknak ajánlom a csülökvariációkat, ezek férjem kedvencei. Levesek közül érdemes megkóstolni a bakonyi betyár névre hallgatót, garantáltan nem csalódnak. Ha jót akarunk enni mindig oda megyünk, s még egyszer sem okoztak csalódást. Mindenkinek csak ajánlani tudom az éttermet.
2014. július 27.gyerekekkel járt itt 55Szép hely, tiszta, igényes szálloda, kedves személyzet, kényelmes szobák, finom ételek bőséges választékkal szuper wellness rengeteg medencével.Érdemes kipróbálni.Minden korosztály számára ideális hely a kikapcsolódásra.Praktikus megoldás a wellnessben lévő étterem, így nem kell megszakítani a fürdőzést.