2023. április 9.egyedül járt itt 55Mindennel meg voltunk elégedve maximálisan!
Mindenkinek akik kiszolgáltak minket hálás köszönet a kedvességért és a mosolyért! A szoba tiszta volt igényes berendezéssel (szobamérleg,hajszárító,tusfürdő,kézmosószappan a fürdőben)
szuper wellnessel és átjárás a fürdőbe ami kb. 10 méterre volt!
Nagyon köszönjük minden perc élvezet volt!
Mindenképpen visszatérünk!
Üdvözlettel Veronika
Colosseum Wellness Hotel válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy szállodánkat maximális pontszámokkal és ezzel a megtisztelő véleménnyel illette meg. Örömmel olvastuk, hogy teljes mértékben elégedettek voltak a szálloda által nyújtott szolgáltatásokkal és kellemes érezték magukat nálunk. Dicséretét kollégáink munkájával kapcsolatban nagyon szépen köszönjük.
Bízunk benne, hogy a jövőben ismét megtisztelnek bennünket bizalmukkal. Szeretettel várjuk vissza Önöket. Üdvözlettel, Colosseum Hotel vezetősége
2023. április 13., , Colosseum Wellness Hotel
2020. október 28.a párjával járt itt 55Szerettünk volna ebédelni de nem voltak árak.
Egy napos szabadidőmben csak vellness szolgáltatás?
Nem voltak árak.
Szerettünk volna biliárdozni.A lift ajtóban nem a legjobb játszani!
Ezek csak megjegyzések!
Mindennel meg voltunk elégedve!!!
Thermal Hotel Visegrád válasza
Kedves Veronika!
Köszönjük szépen, hogy megosztotta velünk itt tartózkodása alatt szerzett észrevételeit.
Igyekszünk nagy figyelmet fordítani szálló- és fürdővendégeink véleményére, és célunk, hogy olyan minőségi szolgáltatásokat biztosítsunk, melyekkel kellemessé tehetjük szállodánkban, illetve wellness részlegünkön való tartózkodásukat.
Éttermünk étlapja és itallapja a szállodánk honlapján is megtalálható, így azt Vendégeink még érkezés előtt át tudják nézni. Illetékes Kollégáimmal egyeztetve tájékoztattak arról, hogy a helyszínen egyeztettek Önnel, sőt még az egyik elfogyasztott étel is levonásra került számlájukról. Sajnálom, hogy ennek ellére negatív élménnyel távoztak szállodánk étterméből.
Bízom benne, hogy a fentiek ellenére a jövőben is megtisztel minket bizalmával, és hamarosan újra szállodánk vendégeként üdvözölhetjük Önt.
Üdvözlettel,
Paczné Nagy Zsófia