2018. május 17.barátokkal járt itt 55 Néhány évvel ezelőtt is voltunk már itt, teljes megelégedésünkre, akkor is, most is. Kedves, udvarias személyzet a recepción és az étteremben is, a szobaasszonyok szintén. Ízletes ételek, gyümölcstál bekészítve a szobába, friss virág a folyosó vázájában. Az aulában könyvespolc könyvekkel, ilyet máshol még nem láttam!
Ha a szobákba esetleg tennének néhány prospektust vagy térképet a városról, az már a tökéletesen is túltenne! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Hotel Írottkő válasza
Köszönjük a kedves szavakat, örömmel olvastuk, hogy elégedettek voltak szolgáltatásainkkal. A szobákba a prospektus és térkép bekészítési javaslatát köszönjük, továbbítjuk vezetőségünknek. Szeretettel várjuk vissza Önöket!
2018. május 23., Hotel Írottkő
2016. október 6.barátokkal járt itt 55Négy éjszakát töltöttünk a Hotelben, hárman. Két egybenyíló szobát kaptunk,kellemes meglepetés volt, egyszerű pótágyra számítottunk. A személyzet kedvessége, segítőkészsége példaértékű! Nekünk tetszett a Hotel stílusa is, tökéletes volt a tisztaság! Csak reggelit kértünk, a választék bőséges volt. Jól választottunk, ajánljuk másoknak is!
2014. május 2.barátokkal járt itt 55 Húsvét után négy éjszakát töltöttünk barátnőmmel a Hotelben. Közel a vasútállomás,szép a Hotel. A háromszori étkezésből a reggeli és a vacsora bőséges választékú volt,ízletes, de megfelelő volt az ebéd is. A recepción kedvesek voltak, a pincérek az étteremben gyorsak, figyelmesek és udvariasak.
Nem szoktuk használni a szállodai törülközőket, de ezek minden nap vakítóan fehérek voltak,így kedvet kaptunk hozzá. Nem használtuk ki a lehetőséget a fürdésre az uszodában, de látva az oda indulókat, kezükben a szintén vakítóan fehér köntösökkel, megerősítette bennünk, hogy itt fontosnak tartják a tisztaságot! A kilátás szép, a liftek nagyon gyorsak. Gyönyörű a városba vezető sétány! Szívesen visszatérnénk.
2014. május 2.barátokkal járt itt 55 2014 március utolsó napjaiban jártunk itt a barátnőmmel. A vasútállomástól bőröndökkel kissé messze van a szállás, de taxival megoldottuk. Annál nagyobb örömünkre szolgált, hogy a belváros és a fürdő is közel van. Bükfürdőre is elmentünk és csak egy ugrás volt a szombathelyi színház is! Négy éjszakát töltöttünk a panzióban.
A személyzet a recepción és az étteremben is kedves, segítőkész volt. A tisztasággal teljesen elégedettek voltunk. A szomszédos Hotelben a reggeli hihetetlen bőséges választékkal friss és finom volt. Ár-érték arányt tekintve tökéletesen elégedettek voltunk mindennel,ha eljutunk még a városba, máskor is szívesen választjuk ezt a helyet, csak ajánlani tudjuk!
2013. október 18.barátokkal járt itt 55Nagyon kedves kis hely,szép környezetben. A személyzet udvarias, segítőkész. Elegáns kis étterem, megfelelő választék. Színházcsomagjukat választottuk,ilyennel más városban még nem találkoztam. Kicsit messze van a belváros, de sok szép épület van és mind rendben tartott. Ha lesz alkalmam még a városba visszamenni, szívesen szállok meg itt újra.
2013. október 18.barátokkal járt itt 55 Júliusban voltunk a Hotelben a barátnőmmel,teljes mértékben elégedettek voltunk mindennel. A személyzet segítőkész, kedves,az étterem tágas, elegáns,külön értéke, hogy a szabadban lévő teraszon is lehet étkezni. A szoba tiszta volt. Bőséges ételválaszték,igényes kiszolgálás. Utolsó este élőzenés, bográcsos vacsora, kitűnő hangulat!
Nagyon közel van a fürdő, ami szintén nagyon tetszett, ajánlani tudjuk mindenkinek!
2013. október 18.barátokkal járt itt 15 Hát maguk? Ez volt a fogadtatás. Nincs szoba! Volt, mint később kiderült, de jobb lett volna meg sem nézni. A recepciós hölgy végül segített szállást keresni magánháznál. Enni bejártunk az étterembe,az is iszonyat volt. Egyszer szalvéta nem volt, máskor teafilter, koszos abrosz,csorba tányérok. 7 szem borsó a borsólevesben, pörkölttésztával.
Akinek kettő szem volt benne, lefényképezte, hogy elküldi egy újságnak. Kár, hogy ebben az egyébként gyönyörű városban egy ilyen helyet hagynak működni! Tanulság: aki egy szép fürdővárosban lakik, ne menjen másikba!
2013. április 23.barátokkal járt itt 55 Négy napot töltöttünk a panzióban,mindennel teljes mértékben elégedettek voltunk. Nagyon készséges, segítőkész volt a recepciós hölgy, vasalót kaptunk. A szoba tiszta volt. A reggelinél nagy volt a választék, a vacsora bőséges, ízletes. Az étteremben is nagyon kedvesek voltak. A kávé ingyen volt, amire nem is számítottunk.
Ha legközelebb Egerben járunk, akkor is szívesen szállunk meg ezen a helyen. Köszönet mindenkinek. Balogh Béláné Gyula