2014. január 30.gyerekekkel járt itt 55 Mi már 4x jártunk itt és nem hiába. Nagyon jók a szobák a wellness részlegről nem is beszélve. Soha nem csalódtunk mikor itt voltunk! A személyzet segítőkész. Januárban ide jöttünk át egy másik szállodából ami olyan pocsék volt hogy azt leírni nem lehet. Telefonon foglaltam a szobát és másnap reggel már 9 óra után megkaptuk a szobánkat!
Le a kalappal a személyzet előtt! Csak így tovább! Hatvanból egy kis család:-)
2014. január 30.gyerekekkel járt itt 15 Mi az elmúlt hetekben voltunk itt, de lehangolt. 3napra jöttünk de az első nap után kijelentkeztünk és átmentünk másik szállodába Parádfürdőre ami klasszisokkal jobb! A wellness részleg pocsék, nem volt jó a pezsgő fürdő, a gyerekmedence hideg, este elment az áram, másnap reggel még víz sem volt a szobában.
Meg sem kérdezték miért akarunk elmenni. Az étkezés inkább átlagos. Tehát összességében ez nem 4 csillagos szálloda az biztos. Ami szép az a környezet, de ennyi. Többet nem megyünk ide, ti sem tegyétek.