2016. május 10.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Visegrádon töltött hétvégénk alkalmával látogattunk el az étterembe. Mivel a szállásunk mellett helyezkedett el, így már a nap folyamán érezhettük a kiáradó különleges hangulatot. Ezért már jó előre elterveztük, hogy ott fogunk vacsorázni. Nem is csalódtunk.
A kellemes, lágy középkori zene, a beöltözött pincérek és hely középkori berendezése és az ajándékba kapott papír korona kellőképpen megalapozta a hangulatot. Amíg a megrendelt ételeinkre vártunk nagyon finom kenyeret és fűszeres vajat kaptunk. Az ételek finomak voltak és első látásra nem tűntek nagy adagnak, mégis laktatóak voltak. Én Roston sült pulykamellet ettem gyümölcs mártással és jázmin rizzsel, ami istenien finom volt. A család többi tagjának is nagyon ízlett amit evett és az árakkal is meg voltunk elégedve. Az italok árait találtam egy kissé magasnak. Nagyon különleges hely, aki Visegrádon jár mindenképp próbálja ki legalább egyszer!
2016. május 10.gyerekekkel járt itt 55 A május 7-8 hétvégét férjemmel és 2 fiunkkal Visegrádon A Hotel Vár Kastélyszállóban töltöttük. Az idősebbik fiunk 18. születésnapját ünnepeltük. Számomra már a foglalásnál érzékelhető volt, hogy a személyzet nagyon segítőkész és udvarias. Minden kérdésemre igyekeztek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást.
A szálloda maga nem nagy, összesen 20 férőhelyes. A szobák sem nagyok, viszont nagyon hangulatosak. Régies stílusúak, kellemes színekkel. Láthatóan és érezhetően tiszta. Számomra roppant családias érzést keltett. A szálloda kertjében grillezési lehetőséget is kínálnak és ideális a kellemes esti órák eltöltésére. Ingyenesen használható wellness részlegük hideg vizes úszómedencével, infraszaunával, valamint kültéri pezsgőfürdővel felszerelt. Illetve sókabinnal is rendelkeznek, de az sajnos jelenleg felújítás alatt áll. Számunkra a jakuzzi tetszett a legjobban. Vacsorát nem kértünk, így arról nem tudok nyilatkozni, viszont reggelit a szállóban fogyasztottunk. Svédasztalos reggeli mellett étlapról is választhattunk többféleképpen elkészített tojás, omlettek, főtt virslin keresztül, a hidegtálon át nagyon sok mindent. Nem csak a kínálat volt bőséges, de az ételek is finomak, laktatóak voltak. A szálló személyzetének figyelmességét mutatja az is, hogy fiunkat a születésnapja alkalmából pezsgővel is megajándékozták. Összességében nagyon elégedett vagyok a hellyel, szívesen felkeresném újra.