2023. május 13.a párjával járt itt 55Érkezéskor kedves fogadtatás,a recepciós hölgy segítőkész fel világosítása. A szálloda barátságos személyzete ,a tisztaság és a kényelem összhangban van. Csak ajánlani tudom másnak is . Az étkeztetés pedig kiváló! Választékos,ízletes reggeli és vacsora. A wellness részleg kiváló volt a kikapcsolódásra. Szeretném még máskor is igénybe venni a szolgáltatást.
2021. október 16.a párjával járt itt 55Szuper 2 napot töltöttünk a Hotelben. Nagyon finom,és változatos volt az étkeztetés. Nagyon meg voltunk elégedve mindennel,a tisztasággal és a személyzettel is. A wellness részleg is nagyon jó. Csak ajánlani tudom a Hotelt másnak is. Örülök hogy a Hunguest Hotel Peliont választottam pihenésünk helyének. Remélem lesz még alkalmunk itt pihenni.
2018. augusztus 26.a párjával járt itt 55Remek helyen van a szálló,város központba. Közel van szinte minden látnivaló.
Mindenre csakis kiváló értékelést tudok mondani. Köszönjük a hozzánk való kedvességüket.
Bízom benne hogy lesz még alkalmunk a Boutique Hotel Corsoban el tölteni pár napot.
További sikeres működést kívánok Önöknek!
Tisztelettel:Báló László és Báló Lászlóné