2016. augusztus 13.barátokkal járt itt 15 Mindenki tartsa távol magát ettől a helytől! Igénytelenség, bunkóság, kosz! Részletesen? A szobához biztosított törölközők koszosak; a személyzet képzetlen - de legalább szemtelen; a légkondi kültéri egysége a teraszokon van, ha szerencséd van, a szomszéd miatt remegnek az ablakaid, amikor beindul, holott Te nem is kapcsoltad be a légkondit; reggeli csak 9-ig van, már amikor van, mert általában semmi nincs; az étterem kicsi, az asztalok koszosak; hajnal fél hatkor kezdődik a felújítás (tetőszigetelés, mert a szobák falai már vizesek, beáztak.
. . ); a TV távirányítója nincs a szobában, ha szerencséd van, megkapod a kulccsal együtt, de a légkondi távirányítóért depozitot kell fizetni; a szobában 3 égőből 2 kiégett, ugyanez a fürdőszobában 2-1; a zuhanyfülke ajtaját nem lehet becsukni; a fürdő ajtajára viszont ki van írva, h légyszi NE csukd be :-O ; a mosdókagyló átmérője kb 15 cm! ; a személyzet kioktató, de semmire nem ad megoldást; mindent a vezetőségre hárítanak, akik persze elérhetetlenek,