2018. augusztus 31.gyerekekkel járt itt 25 A hotel gyönyörű környezetben helyezkedik el. Az étterem szolgáltatásai jók voltak az ételek ízletesek voltak. A wellnes rész is elég jó volt azonban azt a szálloda részéről senki nem felügyelte ezért fordulhatott elő hogy felnőttek áztatták magukat a gyerekmendencében illetve a felnőtt medencébe áztatták a pelenkás kisbabát annak ellenére hogy ki volt írva hogy tilos.
A legnagyobb problémát azonban a szobák tisztasága okozta. Érkezésünkkor egy sárga foltokkal szennyezett párnahuzat volt felhúzva melyet egyből jeleztünk a recepciósnak hogy szeretnénk ha lecserélnék. Több óra elteltével ismét szóltunk a recepciósnak aki előttünk felhívta a takarítókat melyre a telefonból kihallatszó választ inkább nem részletezném - nem nagyon tetszett a személyzetnek a kérésünk-. Végül mint utólag kiderült a vezetőtöl kaptunk tiszta párnát. A fürdőszobában hemzsegett a hangya, a szobában látszott hogy alapos takarítás nagyon rég volt. . . Az ágy matraca olyan kemény volt hogy a rugók nyomtak több helyen,pihentető alvásra nem nagyon volt alkalmas. Végezetül annyit hogy nem tetőtéri szoba volt foglalva hanem díszkertre néző ennek ellenére tetőtérit kaptunk. A jó élményeket csupán a környezet gyönyörűsége adta mely kárpótolt minket a szálláson tapasztalt kellemetlenségekért.