2013. augusztus 15.családjával járt itt 45 Nagyon jónak találtuk a luxus apartmant, amiben eltöltöttük pihenésünket. Két hálószoba a gyerekek a nappaliban tökéletesen elfértek és persze a fürdőszobában lévő szauna mindenkit elbűvölt. Az étkezést én inkább csak jónak mondanám, bár azért otthon lenne ilyen fogás mindennap. Mi a külső medencéknél már csak a meleg pezsgőfürdőt tudtuk használni.
A belső 1 medence tüehető, de mindig szólni kellett, hogy kapcsolják be az élményelemeket. A városi fedett fürdő viszont tökéletes és a szomszédjában van ennek a szállodának a testvére 3 csillagos kivitelben. A fürdő bejárata kb. 8-10 méter, úgyhogy télen már ide mentünk családosan ahol fürdőköpenyben átszaladva csodálatos vízi élmény várta a gyerekeket és öregeket egyaránt.
2013. július 12.a párjával járt itt 55Ebben a szállodában mindig gyerekek nélkül a férjemmel voltam. Talán azért is mert nem igazán gyerekeknek való. Inkább felnőttek pihenésére jó. Igaz mi mindig télen megyünk és akkor szerintem hideg az élményfürdő vize és klimája is gyerekeknek. Egyébbként nagyon jó ellátású szálloda, főleg étkezés szintjén. Viszont a szobákra felférne egy felújítás.
2013. június 16.gyerekekkel járt itt 55Gyönyörű szálloda, gyönyörű helyen. Nagyon jól van megtervezve az épület termei és a természeti adottságok összhangja. Az étteremből a wellness részlegből a legcsodálatosabb a kilátás. Igazán felemelő így reggelizni, vagy a pihenő medencében ücsörögni. A környéken jókat lehet túrázni, és a bob pálya is közel van. Ja, és fantasztikusak a masszőrök.
2013. június 16.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon elegáns, és igazán szép szálloda. Nagyon jó a wellness részlege, különösen a gyógyvizes medencék, és a szaunák. Rengeteg kínálat van a svédasztalukon,és nagyon ízletes. A szobák igazán kényelmesek, mi családi szobát kértünk, aminek különlegessége volt a gardrob szoba.
A környék viszont nagyon kopár igazából nincs sétálgatási jókedve itt az embernek. Emiatt a szállodából nem is nagyon mentünk ki, viszont belül kicsi az udvar, park.
2013. június 16.családjával járt itt 55 Karácsonyi családi vakáción voltunk itt. Írhatnám, hogy ennél jobb wellness részleget, még sosem láttam, vagy, hogy ilyen sokoldalú svédasztallal még nem volt dolgom, de ez nem lenne igaz. Viszont annyira figyelnek minden vendég igényeire, hogy talán itt éreztük magunkat a legjobban.
Válogatós gyerekeink, ha nem szerették az innyencségeket, nyomban készítettek nekik rántott szeletet, előre figyelmeztettek bennünket, hogy ebben az időpontban rendezvények is lesznek a szállodában. Emiatt többször telefonáltak az utazás előtt, hogy minél távolabbi szobákban tudjanak bennünket elhelyezni és még külön ajándékokat is kaptunk. Maximálisan meg voltunk elégedve, nagyon jó volt a szolgáltatás.