2016. június 5.a párjával járt itt 45 Maga a szálloda elhelyezkedése nagyon szuper, hiszen öt perc sétára található a vasútállomástól, így mi, akik nem kocsival érkeztünk, is gyorsan és kényelmesen tudtunk megérkezni. Ugyanez igaz a Balaton partra is, hiszen csak kisétaltunk a szálloda teraszán, át a felüljárón, le a lépcsőn, és rögtön a parton találtuk magunkat!
A szálloda maga impozáns, a szobánkból (comfort panorámás-majdnem lakosztály, előszobával) egyszerűen lélegzetelállítóan csodás kilátást nyílt a Balatonra. Emelett csili-vili tisztaság, és hatalmas tér fogadott minket, óriási ablakokkal, így a rossz idő ellenére sem éreztük magunkat bezárva. A welness részleg átlagos, van benne minden, amit egy valamit magára adó szállodának nyújtania kell: jacuzzi, szauna, gőzkamra, úszómedence, és ha valakinek motivációra lenne szüksége az úszáshoz, akkor ezt egy hatalmas hajó teszi még élvezetesebbé. Az étkezések bőségesek és kiadósak voltak, nem maradtunk éhesek. Ami miatt sajnos mégsem lehetett felhőtlen a pihenésünk, az a személyzet magas szintű nemtörődömsége volt. Számomra a legfájóbb pont az a többszöri eset, hogy kávéztunk a hallban, ahol szintén felszámítják a 10%-os szervíz díjat, nincs is ezzel semmi baj, HA nem nekem kell rákérdeznem, hogy cukrot, tejszínt, hol találok, amire az a válasz, hogy ott lesz oldalt, szolgáld ki magad. Összességében kipihenten tértünk haza, a kilátás miatt viszont bármikor visszamennénk :)