2017. október 31.a párjával járt itt 55Mi csak az étterem miatt tértünk be ide, de vannak más szolgáltatásaik is az aktív turisták számára. Vaddisznót ettem, burgonyafánkkal, nem volt rossz, de kicsit hiányoltam a fűszerezést, nekem a hús nagyon natúr volt, sótlan. Gombakrémlevest fogyasztottam, az is finom volt. A pincér gyors volt és segítőkész, nem tudok negatívumot írni. Az árak elfogadhatóak.
2017. október 31.a párjával járt itt 55 A szálloda gyönyörű, nagyon hangulatos. Nagyon sok szabadidős lehetőség áll rendelkezésre /bowling, csocsóasztal, biliárd, wellness/, ha valaki nem szeretné elhagyni a szállodát, akkor is talál egész napra elfoglaltságot. 2 játszószoba is ki van alakítva a gyerekeknek /ez különböző korosztálynak szóló, de nagyon sok társasjátékot jelent/ az egyik a toronyból nyílik.
Én meg voltam elégedve az ételekkel, nem a hagyományos magyar konyha ételeit szolgálják fel. pl. : volt borjúmáj, vagy polenta. Az tény, hogy a húsokat kevésbé fűszerezik, de nemcsak itt, hanem más éttermekben is ugyanez jellemző, mindenkinek más az ízlése. Én nagyon elégedett voltam.
2017. augusztus 6.gyerekekkel járt itt 55 Egy szombati napon mentünk ebédelni az étterembe, amikor a legnagyobb hőség volt /38 fok/, mivel nem foglaltunk asztalt így a kertben foglalhattunk helyet, ahol a hatalmas fa árnyékában kellemesen elfogyasztottuk az ebédet. Hideg gyümölcslevest rendeltünk és 2 személyes tálat / ezt 3-an ettük, de egy részét még elhoztuk/.
Nagyon szép a belső kialakítás, udvariasak a pincérek. Egyszóval ajánlom mindenkinek, mi a medveotthonból visszafele jövet tértünk be ide.
2017. július 5.a párjával járt itt 45 2017. júniusában adták át a megújult éttermet, amely modern, hangulatos belső kialakítást kapott, az egész épületet teljesen felújították, modernizálták. Közvetlenül az E75-ös út mentén fekszik, a Balástya tábla után balra, ha Kistelekről érkezik valaki előtte nagy parkoló van. A teraszon is el lehet fogyasztani az ételt jó időben.
Házias konyha van, finom ételekkel. Ár -érték arányban megfelelő. Ajánlom mindenkinek, aki átutazik a településen, még akkor is, ha csak egy kávét szeretne elfogyasztani.
2017. június 4.a párjával járt itt 45 Májusban jártunk az étteremben, a bisztróvacsora ajánlatukat próbáltuk ki. Én naponta elmegyek az étterem előtt és elsősorban az étterem kinézete ragadott meg, hogy szeretném kipróbálni a helyet. Minden nap délben van menüajánlatuk is, 3 fogásos, ezt még nem próbáltam ki, viszont rengetegen szoktak ebédelni.
Az általunk fogyasztott vacsora a párom szerint közepes, szerintem jó, de nem kiemelkedő. Az biztos, hogy ár-érték arányban ettünk már finomabbat is. A pincérek kedvesek voltak és gyorsak. Nem hiszem, hogy visszajáró vendégek leszünk, de egyszer érdemes kipróbálni, mindenkinek más az ízlése. Amúgy igen nagy ételválasztékkal rendelkeznek, így több dolgot is ki kellene próbálnunk, hogy végső véleményt írhassak az ételekről.
2016. november 8.a párjával járt itt 55Mi vacsorázni voltunk. Az étterem nagyon tetszett, rendkívül hangulatos. Fából készültek az étlapok, így csak a fa belső két oldalára van felragasztva az ételválaszték, ami nem túl nagy. Mi azért találtunk kedvünkre való fogást. Szarvaspörköltet fogyasztottunk dödöllével. Egy fiatal felszolgáló szolgált ki minket gyorsan és udvariasan, ahogy kell. Mi itt voltunk a legelégedettebbek az őrségi kirándulásunk alatt.
2016. november 8.a párjával járt itt 35Mi pont egy olyan hétvégét fogtunk ki, amikor vadas ételeket lehetett fogyasztani, így azt rendeltünk. Ízben átlagosnak mondanám az ételeket. A felszolgálással nem volt probléma, gyorsak voltak, az ételek megfelelő hőmérsékletűen kerültek az asztalra. Az árak reálisak. Nem ez a leghangulatosabb étterem a környéken, berendezésében egyszerű. Összességében ajánlanám, de semmi extrára ne számítsanak.
2016. november 8.a párjával járt itt 25 Mi kétszer voltunk az étteremben. Első alkalommal ki is fordultunk onnan. Beléptünk az ajtón, köszöntünk, amit viszonzásra sem méltattak, pedig a pincérnő 2 lépésre beszélgetett egy párral. Ott ácsorogtunk rövid ideig, hogy szóra méltassanak bennünket, mit szeretnénk, hol találunk asztalt, de hozzánk se szóltak.
Beljebb mentünk, ott egy másik pincérnő köszönt az orra alatt, majd elfordult, mi meg kifordultunk az étteremből. Ilyet még nem csináltam, de ezt is el kell kezdeni valamikor, átmentünk egy másik étterembe. [Moderálva - a szerk. ]
Második alkalommal 2 napra rá próbálkoztunk. A levesre fél órát vártunk, az ételekkel amúgy nem volt gond. Az már csak a hab a tortán, hogy, amikor egy pincér elviszi a kedves vendég elől a tányérokat, legalább annyit, mond egészségükre, vagy vmit hozzáfűz, hát itt ilyen nem volt. Szerintem eddig nem jártam olyan étteremben, ahol ilyen kritikán aluli lett volna a kiszolgálás. A hátunk mögött egy idősebb pár ült, 10 percet vártak arra, hogy kihozzák nekik a számlát és nem, nem volt telt ház, alig lézengtek vendégek. Az úr meg is jegyezte, hogy a gyorsaság nem az erősségük. Bánom, hogy nem másik étterembe mentünk, mert sok jó étterem van a környéken. Ár-érték arányban jó a hely, de többet nem mennék oda.
2016. október 10.a párjával járt itt 35Nagyon hangulatos az egész berendezése, kialakítása, az nagyon tetszett. Nagy az ételválaszték, viszont 12 óra körül odaértünk és az ételek már kicsit kihűltek. A házias konyhát és ételeket képviseli az étkezde. A főút mellett található, könnyen megközelíthető. Én egy kicsit magasnak találtam az étel árakat, de ez csak az én véleményem. Térjen be mindenki aki arra jár, próbálja ki.
2015. június 21.a párjával járt itt 55Csendes, nyugodt környezetben található a szálloda. Egy túrista úton, ami a szállodától indul, végigjárhatjuk a környéket. Szekszárd és Paks ott vana közelben. Boltot viszont senki ne keressen a szálloda mellett. El sem akartunk jönni, annyira jól éreztük magunkat. Nagyon jól főznek. Szívesen visszamennénk.