2014. január 8.barátokkal járt itt 45 A vendégház nagyon szépen kialakított, hangulatos kert, padokkal. Ősszel voltunk, és az évszaknak megfelelő nagyon hangulatos dekoráció volt. A szoba is nagyon szép volt. Az ágy mondjuk, kevésbé volt kényelmes. Parkolni a ház előtt vagy az udvarban lehet. Kőszegen 10 percen belül ott lehet lenni kocsival.
AZ reggelinél szerintem kis adagokat kaptunk, mindent elfogyasztottunk a tányérról, nem maradtunk éhesek, de nagyon ki voltak porciózva az adagok. Összességében meg voltunk elégedve a szállással.
2013. április 16.a párjával járt itt 45 Nagyon jó helyen van, a régi városrészben. A lánivalók könnyen megközelíthetők. Kis wellness része van, 1 beépíte jacuzzi egy úszómedence és egy szauna. Menüs étkezést kaputunk, az egyik este nagyon meg voltunk vele elégedve, a másikon nem, lehet, hogy más volt a szakács :). A szobák kényelmesek. Ingyen parkoló része van.
A wifi az nem igazán jó, nem minden szobában érzékelheő, ezért ajánlom a mobilnetet, akinek van.
2013. április 15.családjával járt itt 35 Az étterem a város főutcáján található. Kétszemélyes sülttes tálakat rendeltünk. Én meg voltam elégedve az ételekkel. Mivel pont torkos csütörtökön voltunk a pincérek kicsit el voltak havazva, de ha kértem vmit, akkor azt azért gyorsan kihozták. Szerintem jó áraik vannak.
A terem egy része elválasztható, így egy nagyobb baráti társaság is el tudja fogyasztani kényelmesen a vacsoráját.
2013. április 15.a párjával járt itt 55 A szálloda, mint szinte mindegyik nagyon közel van a tófürdőhöz. Én leginkább az ételkínálattal voltam megelégedve, a svédasztal választéka hatalmas. A szállodai szoba nagyon szép volt, kényelmes. A személyzet udvarias. Mivel nyáron voltunk a küléri medencét is kipróbáltuk, nagyon kellemes időtöltés, a medence parton koktélt ittunk.
Ajánlom mindenkinek. Nagyon sok volt a külföldi vendég. Ajándékba kaptuk a szálláslehetőséget, és akár mennyire szép és jó, én magyar pénztárcához viszonyítva drágának találom a hotelt. Amire nagyon ügyelni kell, ha vki bejelentkezik, és a kerítésen kívül parkol, még ha pár percre is megy be, és úgy gondolja arra az időre nem vesz parkoló jegyet, rögtön megbüntetik. Ebből volt egy kis kellemetlenségünk,mivel nem közvetlenül a bejárat előtti részre álltunk be, mert ott nagyon kevés a hely több autónak.
2013. április 13.a párjával járt itt 45 A szálloda kiváló elhelyezkedésű, közvetlen folyosó köti össze a fürdővel, így télen is kényelmesen át lehet sétálni. A szobák nagyon szép kialakításúak, viszont a kevésbé látható helyeken málik a fal. Az étteremmel is meg voltunk elégedve, szinte mindent végig kóstoltunk.
3 napot kellemesen el lehet itt tölteni, a szálloda több programlehetőséget/kirándulást is ajánl, amiket a honlapjukon is feltüntetnek és érdemes kipróbálni. Ingyenes a parkolás a szálloda előtt. Ami nagyon tetszett az a tó melletti kiülős rész, nagyon hangulatos volt kiülni egy koktéllal, és nézni, ahogy a tónál lemegy a nap. Reggel ki lehetett ülni reggelizni, este vacsorázni. Én egy kicsit drágának találom a szobaárakat. Összességében kellemes volt.
2013. április 13.a párjával járt itt 55Szeged és Kistelek közötti főúton található az étterem, az autópálya lehajtótól pár száz méterre. Aki a környéken jár, annak érdemes ide egy kitérőt tennie. Az étterem különlegessége, hogy egy kilátót is felépítettek, amelyről a Fehér-tóra lehet rálátni.
Én többnyire csak halászlét szoktam fogyasztani, de a többi ételt is bátran tudom ajánlani. Szállást is igénybe lehet venni.
2013. április 13.a párjával járt itt 55 Nagyon hangulatos, a település szélén található, szép természeti környezetben. Nagyon jó a konyha, borkóstoláson is részt vettünk, ahol a szálloda saját szőlészetéből, gyümölcsös kertjéből szüretelt gyümölcsökből készítenek bort és likőröket. A szálloda fő szárnyában voltunk, amely régies hangulatot árasztó fabútorokkal volt berendezve.
A wellness részleg sem volt rossz, de nekem az kevésbé tetszett. Mindent összevetve csak ajánlani tudom.
2013. április 13.a párjával járt itt 45 Egy kuponos ajánlatot vásároltam a szállodába. Nem voltak előzetes ismereteim a szállásról. Nagyon színvonalas, szépek a szobák /4 csillagos részben voltunk/, nagy saját parkoló részük van. Nagyon jól felszerelt konditerem, és színvonalas wellness részleg. Menüs étkezésünk volt, nagyon finomak voltak az ételek.
A csomagajánlatban 4 féle bor kóstolása is szerepelt, amelyek kiválóak voltak. Nagyon szép a szálloda környezete, néhány perc sétára van a Szépasszony völgy és a belváros is max. 20 perces kényelmes sétával megközelíthető, felesleges autóba szállni, hogy megnézzük a belváros látnivalóit.