2018. augusztus 2.a párjával járt itt 45 2017. novemberében töltöttem itt egy pár napot a párommal. Sajnos esős időnk volt, igy a városnézésre kevés idő jutott. Szauna, jakuzzi részleget mindennap felkerestük, elég jó volt, mert este 6 körül kevesen voltak. A reggelinél voltak gondok, kevés felvágottféle volt, a tálalásnál belehajolt a vendég a felszeletelt sajtokra, mivel a pult ésszerütlenül alacsonyan volt, kb.
60 cm-re a földtől, ezt kértem is, hogy tegyék feljebb, nem sok sikert arattam ezzel, pedig szőke hosszú hajszálat is találtam a sajtokon. A fotón is látszik, a hölgy milyen testrésze ér a pulthoz. A poharas joghurtok felül voltak, így meg lehetett volna e két terméket cserélni, általában a csomagolt termékeket alulra rakják máshol. Ilyen a vajak, a csomagolt sajtok poharas joghurtok. Összességében jó volt, csendes hotel, bár vannak még hiányosságok. Érdemes itt kivenni szobát, mert központi helyen van, pár percre a Vártól, a buszmegálló is közel van.