2017. augusztus 1.családjával járt itt 55 A hazai kulináris kultúra egyik meghatározója lehet ez az étterem. Azoknak ajánlom, akik szerint az éttermi étkezésnek túl kell mutatnia a "húst krumplival" tényálláson, azoknak, akik nem csak azt látják, hogy a tányéron nem fér el az étel, mert "jó nagy az adag"!
Családunkkal sok helyen megfordultunk, főképp a míves étkeket keressük, kifejezetten tetszett itt, ahogy a palóc hagyományok modern konyhára gyakorolt hatása milyen sokszínűen érvényesül. Az ételek elnevezése fantáziadús, kedvcsináló, nem erőltetett. A design modern, a tálalás cool, bár a felületes szemlélő számára talán éles a kontraszt a palóc hagyomány és a high-tech között, nem árt felidézni, hogy a palócok mennyire progresszívak voltak, találékonyságuk, ezerarcúságuk köszön itt vissza. Ez egy modern tiszteletadás az elődöknek. A kiszolgálás udvarias és gyors. A séf igazán kitett magáért, csak azt sajnálom, hogy nem tudtam több ételt is kipróbálni. . . A desszert izgalmas volt. Összességében az elvárásaink felett teljesített a hely, bár ezek a belépéskor az elénk táruló látvány miatt igen csak megugrottak. Szóval bár fizikailag az út szélén van, ez nem egy útszéli hely.