2016. szeptember 20.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A weboldalon található értékelések alapján döntöttünk az étterem mellett, egy születésnap megünneplésére. Nagyon barátságos, kellemes helyszín. A személyzet nagyon barátságos és figyelmes. Kifejezetten odafigyelnek a vendégekre! Szinte éppen csak letettük az evőeszközt, és már el is vitték a tányérunkat.
Svédasztalos fogyasztásunk volt. Sehol máshol nem találkoztunk még ilyen bőséges választékkal. Ráadásul minden nagyon finom volt. Igyekeztünk minél több ételt megkóstolni,de nem bírtunk a választékkal. . . Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
2016. szeptember 6.a párjával járt itt 55 Töbször is jártunk már az étteremben, és mindig meg voltunk elégedve. Így volt ez legutóbb is, amikor a különleges napi ajánlatból választottunk! Nem csalódtunk!
Nagyon kellemes környezetben egy fantasztikus ebédet fogyaszthattunk el.
Mivel most egy kicsit később érkeztünk, mint a megszokott ebédidő, gyorsabban sikerült megkapnunk az ebédünket.