2013. december 29.a párjával járt itt 55 Kb. 7 évvel ezelőtt fedeztük fel ezt a remek, közvetlenül a Tisza partján lévő, csodálatos kilátással rendelkező helyet és azóta minden évben - amennyiben közelebb vagyunk, mint Budapest - kirándulásképpen elmegyünk, sőt volt, hogy egy évben többször is ott ebédeltünk.
A kínálat rengeteg, az ételek "kinézete" pazar, mennyisége sok /még csomagoltatni is szoktunk/, a kiszolgálás elsőosztályú, úgyhogy az egész Csárda jellegére csak kiváló minősítést lehet adni. Aki egy remek, kirándulással összekötött ebédet szeretne, egy szép környezetben eltölteni, annak szívből ajánlom.
2013. december 27., kollégákkal járt itt 55 Kolléganőim unszolására, rábeszélésére év végére megbeszéltünk egy esti kollektív (csak csajok) kikapcsolódást, így 2013. decemberében az osztályon dolgozók e hely mellett döntöttünk, itt ünnepeltünk. Nagyon jó környezet, kellemes, választékos az étel-ital, gyors kiszolgálás, kedves felszolgálók.
Könnyen megközelíthető, központi helyen van. Azt hiszem ennél több nem kell egy kellemes este eltöltéséhez. A hely kiváló.