2024. július 7.a párjával járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ebédelni mentünk mivel már voltunk itt és nem csalódtunk, gondoltuk ma is ide jövünk. A pincér kissé unottan válaszolt kérdésünkre. Majd jó pár percre kínozta az üdítőt. A föétel rendelésénél kiderűlt, hogy nem lehet a öreten változtatni. A megrendelt étel nevetségessen kevés volt A kocsihoz kapott káposzta vicces mennyiségű volt. Az ára túl árazott volt. Csalódottan jövünk haza.
2024. július 5.családjával járt itt 25Többször voltunk ebédelni. Az éttelek jók a pincérek nagyon gyorsak figyelmesek. De egy észrevétel lenne
Az asztalok ősszel vannak zsúfoltak. Ezért nagyon zsúfolt.
2024. július 5.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
4napot voltunk a szállodában. A személyzet udvarias, figyelmes. A szoba tiszta egy probléma volt a fürdőszoba a kádnál nem volt kapaszkodó. Az étterem jo hangulatú az éttelek jók voltak. Összeségében jo volt ez a párnap.
2024. március 21.a párjával járt itt 25Hotel sziesztaban voltunk 3nap a családdal.A szállodában ép felújítás zajlik. A szoba egyszerű berendezése van
Nincs hütö .A tv élvezhetetlen. A fürdöszoba atlagos mondhatnám retro
2018. szeptember 23.a párjával járt itt 45 Már többször voltunk a szállodába. A választásnal előtérbe került hogy nyugodt szép a környezetet. A szálloda parkja gondozott a park égen csorgedezo pakk partján nyugodt és feltoltodik az ember. A szálloda jó kiránduló kiindulo pont. Eger közelsége jó kiránduló hely. A helyi járat a szálloda előtt áll meg.
Így nem kell kocsiba ülni így elvezhetjuk az aEgri borok kínálatát. A szálloda vellnesze jó a parkban lévő úszómedence nagyon jó igaz a víz lehetett volna melegebb. Az étkezés az ár ertekaranyanak megfelelő. Az étkezés el egy problémám volt. Ha később mentünk vacsorázni az ételek langyosan voltak. A reggeli megfelelő volt. Egy negatív dolog mégis volt a Wi-Fi minősége rossz volt. A szobában a tv képernyője lehetne nagyobb. Osszesegeben jól éreztük magunkat.
2018. május 12.a párjával járt itt 45 A férjemel mentem nagy várakozásal mert barátok már beszéltek róla nagyon jó véleménnyel. Megerkezeskor rövid bejelentkezes után megkaptuk a szobát. A szoba hangulatos tiszta volt. A szálloda vellnesze kicsi de a szálloda kompenzálja hogy a gyógyfürdő e van bejárás a szallovendegeknek. Aszemelyzet kedves és segítőkesz.
Areggeli megfelelő volt de ezt a vacsorára már nem mondható el. A negycsillaghoz szegényes választék volt. Talán a hétköznap ilyen? Az jó volt hogy nem volt zsúfolt az étterem. A szálloda elhelyezkedese nagyonszep csöndes.
2018. április 30.családjával járt itt 35 Nagy várakozás után meglatogatuk az éttermet
A pincér rövid idő múlva az italt kínozta de a bőrt nem előttünk nyitotta ki. ez már nem tetszett. Az étel tálalás rendben volt. Az étel élvezeti értéke már nem. A bélszín túl sütött. A hagymás rostélyos ízetlen. A libamajal töltött húsban a májat keresni kellett.
A pincér eltűnt így a desszertre nem került sor
. Nem kevés pénzt otthagytam csalódottan távoztak.
2018. február 5.a párjával járt itt 35 SZep tavaszi időben kirándulás kapcsán úgy döntöttün hogy a Nagyvillanyi étterem be ebédelünk. Nagyvarakozasal indultunk föl. Megerkezeskor pazar kilátás tárult élénk. A teraszon foglaltunk helyet. A pincér rövid idon belül kínozta az italt és megrendelt az ebédet. Az ebédet nagyon sokára hozták ki már gondolkodtunk hogy vissza mondjuk a rendelés.
Én Milánói sertésbordat rendeltem. Nagy csalódás volt. A ragu a olcsó rossz minőségű párizsi csempészett bele megjegyzem abba sonka való. Egy kezdő háziasszony különb ételt készít. Tehát a nagy várakozás akkor csalódás lett a vege
2018. január 16.a párjával járt itt 45 Karácsony után jártunk itt férjemmel. Megerkezeskor hatalmas szollobirtok közepébe érkeztünk. A szoba amit kaptunk nem felelt meg mert lépcsőn kellet volna meg kisebb zajos is mivel a vellnes házban volt a szoba. A recepción jeleztük minden szonelkul kaptunk egy önálló kiss házat. Ami hangulatos volt belső galériaaval ahol a hálót volt.
Kiskaracsonyfa díszítette a nappalit. A vellnes jó volt egy dolog kivételével. A gőz nem működött bujdosó csatornázás áradt a helységben. Ezt többször jeleztük de nem sikerült a problémát orvosolni. Az étterem hangulatos areggeli szuper volt,a vacsora nem vagy választékunk de ami volt nagyon finom. Mivel ez egy borfalu kitűnő borok voltak. Botrány vettünk részt ami érdekes volt. Nagyon tetszett hogy a főépület előtt egy hatalmas jászol volt felallitva ahol mindig szólt a csendesejj. A pihenés jól sikerült csak ajánlani tudom.
2014. március 13.a párjával járt itt 55 Parommmal tobbszor voltunk ebben a csodalatos kornyezetben levo szallodaban. Mindig jol ereztuk magunkat soha nem csalodtunk. A szobak kenyelmesek foleg a dunai szobak gyonyoru kilatast nyujt a tajra. A vellnesz jo, foleg a kert kivalo pihenest biztosit mivel a kertben is van medence foleg a nyari estei furdozes remek a vizbol a dunakanyar panoramaja csodalhato meg.
Az etterem tiszta, nagyon bo a valasztek areggelinel es a vacsoranal egyarant. A szemelyzet udvarias, figyelmes,nagyon jol ereztuk magunkat. MEG tervezuk hogy elmegyunk. Itt az unnepeket is kellemesen lehet eltolteni mi mar husvetkor is voltunk. Mindenkinek csak ajalani tudom.