2014. december 29.gyerekekkel járt itt 25 Pár hónapja kisfiammal, férjemmel, és unokahugommal jártunk itt. A hely tele volt, menüt szerettünk volna kérni. Az egyetlen üres asztal koszos volt, és tele volt piszkos pohárral, de ezt viszonylag hamar összeszedte az egyetlen pincér. Nem értem, ebédidőben miért nincsenek többen. . .
Megkérdezte, hogy mit fogyasztanánk, kértünk három menüt, és kisfiamnak egy plusz terítéket. Illetve kértünk italokat is. Hosszú idő múlva még sem italok, sem a leves nem érkezett meg. Újra megkérdezte a pincér, hogy akkor mit is kérünk inni. . . Újra elmondtuk, de bő 10 perc után, amikor a levesünk végre odaért, inni még mindig nem kaptunk. Illetve a kisfiam plusz terítéke is lemaradt, így azt újra kértük. Mivel percek után (már kezdett ürülni az étterem) még mindig nem kaptuk meg, a pincér pedig lelkesen elkerült minket, odamentünk a pulthoz, hogy adjanak már egy tányért és egy kanalat. . . Leves után (ami kocsonya-alaplé ízű fokhagymakrémleves volt) végre megérkezett az ital is, igaz, mentes víz helyett savasat kaptunk, de ezen már nem húztuk fel magunkat. A második fogáshoz szintén úgy kellett könyörögni plusz terítékért, a rizskupac tetején lévő két pici grillezett csirkemell szelettel viszont nem igazán laktunk jól. . . Amikor fizettünk, akkor volt a pincér irtó kedves, hirtelen érdekelni kezdte, hogy ízlett az étel, elégedettek voltunk-e.
2014. szeptember 30. járt itt 55Nagyon finomak az ételek, hatalmas a választék. Kedvesek és gyorsak a pincérek. Az étlap kiváló, minden ételről párszavas "magyarázatot" tartalmaz. Szerintem remek az ár-érték arány. Mindenkinek csak ajánlani tudom, Miskolcon nemigen találni jobb konyhát.
A belső részt nem láttam, csak a teraszról tudok beszámolni, de ott nagyon kellemes ücsörögni.
2013. július 25.gyerekekkel járt itt 55 Néhány hete töltöttem egy éjszakát a Szőlőskertben. Az egyik legdrágább, legnagyobb szobát kértem, mert családostól érkeztünk. A hotel fekvése remek, nyugodt, csendes környéken van, nem messze a hatalmas és gyönyörű Csónakázó-tótól. Az épület előtt (és benn is) nagyon szép és gondozott park van rengeteg növénnyel és -halakkal kissé túlzsúfolt- kerti tavacskával.
Az étterem terasza gyönyörű és tág, nem keveset szaladgálhat ott a pincér. :)
A terasz mellett meglepően nagy és fantáziadús játszótér van, a kislányunk imádta. A szoba nagyon szép, ízléses, igényes, jól felszerelt, még balkon is tartozik hozzá kerti bútorral együtt. Néhány negatívumot azért meg kell említenem: a WIFI sajnos nem működött (vagy rettentő lassú volt, mindenesetre én nem győztem kivárni a jelszó beírása után, hogy netezni tudjak), a tévé használhatatlan volt, ugyanis a hangfrekvenciákat állandóan magától állítgatta monora, sztereora, stb. Többször a kép is megállt, csíkozott, és kiírta, hogy nincs jel. Minden egyes adónál. . . A fürdőszobában a zuhanyfülke ajtaját sajnos sehogy sem sikerült normálisan becsukni, kicsi rés mindenképpen maradt a két ajtó között, így kipacsáltuk a vizet. . . A honlapjukon még mindig 2011-es programokat és szálláscsomagokat kínálgatnak. Nem tudom elhinni, hogy azóta nem sikerült ezt törölni vagy frissíteni. A házigazdák borzasztóan segítőkészek és kedvesek, mosolygósak. A konyhájuk fantasztikus, el is kérik az árát rendesen minden fogásnak. De megéri. :)
Én mindenképpen ajánlanám mindenkinek, aki igényes környezetben szeretne kikapcsolódni.