2024. február 4.barátokkal járt itt 55 Szerencsés időben foglaltunk, mert ár érték arányban megfelelőnek, azaz számunkra elfogadhatónak értékeltük. Fontosnak tartjuk, /mivel mi is nyugdíjasok vagyunk/ hogy legyenek olykor kedvező feltételekkel, vagy akciókkal lehetőségünk foglalni. Kellemes, tágas, minden igényünket kielégítő volt a szállás, és a wellness szolgáltatások is kifogástalanok voltak.
A víz hőfoka elfogadható volt, de lehetett volna kicsit melegebb is. Az étterem szolgáltatásai finomak és bőségesek voltak, a 3. napon már nem is tudtuk a sok finomságot megkóstolni, mert addigra telítődtünk. Szóval minden szuper volt, barátainkkal együtt jól éreztük magunkat. Ha számunkra megfelelő ajánlat lesz a későbbiekben biztosan visszatérünk.
Royal Club Hotel válasza
Kedves Vendégünk!
Nagyon szépen köszönjük, hogy időt szánt arra, hogy megossza velünk tapasztalatait.
Örömmel halljuk, hogy szállásunkat kellemesnek, tágasnak és az Ön igényeinek megfelelőnek találta. Igazán örülünk, hogy kifogástalan wellness szolgáltatásaink és bőséges éttermi kínálatunk is felülmúlta elvárásait.
Nagyra értékeljük visszajelzését a víz hőmérsékletével kapcsolatban, és figyelembe vesszük a közeledő fejlesztések során.
Bízunk benne, hogy a jövőben is üdvözölhetjük Önt és barátait, és még jobb élményben lesz részünk.
Üdvözlettel,
Heier Márk,
Recepció vezető
2024. február 5., , Royal Club Hotel
2022. május 21.a párjával járt itt 45 Általánosságban véve elégedettek voltunk mindennel. Néhány hiányosság azért volt. Mivel nem volt a szobához terasz nehézkes volt a vizes ruhák, törölközők szárítása. Nem használtuk a légkondit, így a szoba napközben eléggé felmelegedett. Sajnáltuk, hogy csak délután lehetett a wellnest használni. Az ellátás ,a választék szuper volt.
Nem utolsósorban még jó időben foglaltam a szállást,így az aktuális árakhoz képest árérték arányban nekünk megfelelő volt. Ha ma kellene foglalnunk nem biztos,hogy megtennénk, sajnos minden nagyon megdrágult!
2022. január 30.a párjával járt itt 55A hideg átjáró kellemetlen volt. Kissé késői a három órai szobaelfoglalás. A felszolgálók nagyon közvetlenek és igazán segítőkészek voltak. A szobák kényelmesek, éjszaka lehetett volna alacsonyabb is a hőmérséklet. Az ellátás kifogástalan. Minden étel finom volt. Összességében kellemes öt napot töltöttünk a szállodában, kihasználtuk a Fürdő lehetőségeit is.
2019. október 22.barátokkal járt itt 35Kellemes volt az erdei túra. A túravezető igazán jól vezette a csoportot! Profi munka volt! Ugyancsak ezt mondhatjuk el a városlátogatásról ,és az idegenvezető hölgyről! Nagyon jól éreztük magunkat. Az étterem szolgáltatásai is minden igényünket kielégítette.Bőséges és ízletes volt minden.Köszönjük szépen!!