2019. június 17.barátokkal járt itt 55 2019. június 12-14-ig vendégeskedtünk a Jókai Villában. Gyönyörű épület-kívül belül, beleértve a berendezést, és a tisztaságot is. Közel a vízparthoz és a városközponthoz is. Udvarias, előzékeny, korrekt kiszolgálásban volt részünk. A bőséges, ízletes reggelit a villa elegáns éttermében biztosították.
Félpanziós ellátást pedig a Villa Italia Restaurantban. Bár a Jókai Villához eléggé távol volt, így is megelégedésünkre szolgált, mert többféle ételből választhattunk (leves 4,főétel 5, desszert 3) 12-20 óra között. Ízletes olasz ételek. Előzékeny kiszolgálás. Nagyon közel a vízparthoz. A bőséges vacsora után jól esett visszasétálni az árnyas utcákon. Köszönjük.
2019. május 18.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2019. május 15-17-ig vendégeskedtünk a Fogadóban. Csatlakozunk a korábbi, szálláshelyet méltató véleményekhez. Mi is teljes mértékben elégedettek voltunk a szolgáltatással. A bőséges, finom ételek mellett készségesen kiszolgálták egyéni igényünket is. Ezúttal is köszönjük. :) Kellemes, tiszta, korrekt szálláshely, kedves, szolgálatkész személyzettel. 35 személy fogadására van férőhely.
2019. április 24.barátokkal járt itt 55 2019. áprilisban Barátnőmmel szálltunk meg a hotelben. Kényelmes, tiszta, kellemes környezet. A vendéglátással teljes mértékben elégedettek voltunk. A hotel által kínált "tavaszi csomag" fürdőbelépőket is tartalmazott részünkre a gyönyörű gyopárosi gyógy- és élményfürdőbe.
Külön köszönet a Recepciósnak, aki utánam postázta az ottfelejtett értéktárgyamat. Szívesen visszatérnénk ide. Köszönjük a lehetőséget! :)
2019. március 21.családjával járt itt 55 Március 15-én családi vacsorára érkeztünk a vendéglőbe. Meglepetésként ért bennünket a berendezés retró stílusa, amely Szombathelyen is egyedinek számít. A retró stílus fellelhető, a humort sem nélkülöző étel- és itallapon is. Nagy választékban kínálják a kiadós, ízletes, ízlésesen tálalt ételeket.
Jó fajta italválasztékkal olthatja szomjúságát a betérő vendég. Vacsoraidő lévén néhányan csak fél adag ételt fogyasztottunk, de így is jól laktunk. A családias hangulatú vendéglő terasszal is bővítette férőhelyét. Mindenkinek ajánlom!
2019. március 4.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2019. Február 26. Ezúttal a Barátnőm születésnapját ünnepeltük meg itt. A gasztronómiai élvezetet a "15 ételből álló, kétszemélyes japán ételválogatás hajóra tálalva" nyújtotta. Ízlésen tálalt, bőséges, finom ételek. Az ünnepi hangulatot emelte a külön szoba varázsa, amely ebben az étteremben nagyobb társaság részére is biztosított.
Most is teljes elégedettséggel vendégeskedtünk az étteremben. Köszönjük. :)
2018. augusztus 30.barátokkal járt itt 55Augusztusi hajókirándulás alkalmával tértünk be ide vacsorázni. A Mária Valéria híd közelében. Már a szívélyes fogadtatásból érezhettük, hogy a személyzet a vendégek megelégedésére törekszik. Nem csalódtunk. Gyors, előzékeny kiszolgálás után az ízletes vacsoránkat dicsérhettük. Ízletes, bőséges, jó ár-érték arányú ételek. Kellemes időben a kerthelyiségben vacsoráztunk.
2018. augusztus 30.barátokkal járt itt 55 Augusztusi hajókirándulásunk alkalmával foglaltunk itt szállást. Nekünk tökéletesen megfelelt. Kedves fogadtatás a recepciós részéről. Kifogástalan tisztaság. Két ventilátor volt bekészítve a szobába. Nem volt rá szükség, mert így is kellemes hőmérsékletben pihentünk éjszaka. Szép parkosított, csendes környezet.
A reggeli minden igényt kielégítő és bőséges volt. A hotel megközelítése okozott gondot a kockakövek miatt. (Gurulós bőrönddel, babakocsival. )
2015. november 4.barátokkal járt itt 55A 2015. november 1-én megnyitott étterem a halételek imádóinak kedvenc helye lesz. Magam is közéjük tartozom. Ennyi újszerű halétellel eddig még nem rukkolt elő egyetlen étterem sem Kecskeméten. Épp ideje volt egy ilyen választékkal bővíteni a kínálatot. Az ízlésesen tálalt ételek finomak. A kiszolgálás gyors és udvarias. Érdemes itt fogyasztani hétköznapokon is! Köszönjük.
2015. július 29.barátokkal járt itt 55 2015. július 15-én nyitott az étterem sokunk örömére. A kínálatuk mindenféle finomságból (levesek, második fogások és desszertek) áll. Magyar pénztárcának is elfogadható összegért, 1190 Ft-ért korlátlan mennyiségben lehet fogyasztani 2 óra alatt. Több féléből keveset: a legjobb ebéd számomra.
Tágas, illusztris kialakítású,tiszta hely, kedves, előzékeny kiszolgálással! like hangulatjel
2015. június 1.gyerekekkel járt itt 55Családi ebédre foglaltunk helyet az étteremben. A választott ételek finomak és bőségesek voltak. A kiszolgálás kicsit hosszadalmas volt, de beláttuk, hogy 7 személyre kellett készíteniük az ételt. Így egyszerre kaptuk meg. Az étterem tiszta, hangulatos. Az is bizonyította a kedveltségét, hogy több kisgyermekes család is ebédelt itt. Jó választás volt.