Smaragd 113 értékelés kell még ehhez
Gyémánt 363 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 8 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
Lelkes fotózó még 45 feltöltött kép kell
2018. április 23.a párjával járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Vasárnap délben érkeztünk az étterembe. Mivel kint nem találkoztunk személyzettel és egyébként is bent ültünk volna le szívesebben, így besétáltunk. A bent lévő hölgy meglepődve (azóta sem értjük miért volt olyan váratlan hogy bemegy 2 vendég) fogadott minket. Elárultuk neki, hogy ebédelni szándékozunk.
Azt mondta a benti asztalok foglalva vannak, kint tuunk leülni. Így hát jobb híján leültünk kint. A padokon kis maradék, terítő nuku. 2 kólát kértünk, majd jött a döbbenet ezúttal a mi részünkről. A kóla valami nevenincs márka lehetett, vagy tán Boleró italporból készült, rettenetes íze volt, igazi kólához semmi köze. Mivel már csak a pohárba kiöntött üdítőt láttuk, üveg nem tartozott hozzá, így csak tippelni tudok. Egy gyümölcslevest rendeltem, ami valószínűleg gyümölcsöt sose látott. Rikító természetellenes rózsaszín színe és enyhén poros íze volt, valószínűleg valamilyen pudingpor felhasználásával készült, tejszínhab is bolti volt, nem friss. Választottunk ételt, viszonylag rövid időn belül meg is kaptuk. Kiadós, nagy adag volt. Mindkettőnk ételén viszont az indokoltnál nagyobb mennyiségű lilahagyma halmaz állt, sőt a páromnak csípős paprika szeletek is voltak az ételén, holott ő nem kért rá és sehol nem is szerepelt hogy ez lenne rajta. Innen üzenem: senki nem kíván nyers hagymákat és csípőspaprikát az étele tetejére! Mindkettőnk ételében volt kacsamáj, de mindkét ételben teljesen száraz volt, ami egy kacsamáj tönkretételével egyenlő. Ettől eltekintve nem mondhatom, hogy nem laktunk jól, mert nagy volt az adag. Árban viszont pont annyi jött ki, mint amennyit előző nap egy hotel éttermében költöttünk el, ahol elegáns környezet és profi séf főzött ránk. Összességében én jóllakottan de dühösen és csalódottan távoztam. Plusz apróságok, amik annyira nem apróságok:
- a személyzetnek megfelelő ruházat kellene, nem utcai
- kamu italokat egy magára valamit adó hely fel nem szolgál
- az asztalokra terítő kell, de legalább középre egy asztali futó
- a végösszeget nem olvassuk fel olyan hangosan, hogy az összes vendég hallja, mert nem illik, tudunk olvasni és süketek sem vagyunk
És végül, hogy ajánlom-e? Nem, mi biztos, hogy nem térünk vissza!
2018. április 23.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A fürdő és az étterem részlegekről tudok csak véleményt írni, mert a szállásunk nem ebben a hotelben volt. A belépő ára kicsit húzós, egy átlag család nem kifejezetten engedheti meg magának. Rögtön a belépésnél kaptunk fürdőlepedőt, ezt eddig még egyik másik fürdőben sem tapasztaltuk.
A medencék nagyon jók, sok az élményelem, amik folyamatosan működnek is, nem kell órákat várni rájuk. A szauna részleg csodás, sokféle kamrát ki lehet próbálni, nagyon tetszett, főleg az aroma kabin! Sok szék és pihenő ágy van kihelyezve, így mindig volt hely. A medencék környékét folyamatosan takarították, nem állt a víz sehol. Kora délután szerettünk volna ebédelni, így segítséget kértünk a személyzettől, hogy van-e erre külső vendégként lehetőségünk. Páratlan kedvességet és segítséget kaptunk, hogy hogyan jutunk el az étterembe. Ott szintén szívesen fogadtak minket, a pincér ajánlását el is fogadtuk, így nagyon finom ebédet fogyaszthattunk! A gyümölcs levest mindenképp ajánlom, mindenkinek! Utólag is köszönjük a humoros pincér úrnak a tippet! :) Visszatérve a fürdőbe mindkettőnktől személyesen érdeklődött az ottani személyzet az ebédünket illetően, ami nagyon figyelmes dolog volt! Bár minden helyen ilyen kedves, emberbarát, humoros és jókedélyű emberek dolgoznának, mint ebben a létesítményben! Bár az árak nem túl barátiak, mégis pozitív élmények élnek csak bennünk, mert végre igazán megbecsült és szívesen látott vendégként érezhettük magunkat! Tiszteletem a személyzetnek! Csak így tovább!
2018. április 5.családjával járt itt 55 Régóta visszajárók vagyunk, többször vettünk már otrtát, szelet sütiket, sósat, karácsonyi aprósütit és fagylaltot is. Ajánlom mindenkinek! Extra hosszú sütis puklt, hatalmas választék. Mindig van valami újdonság és különlegesség. Szépséges kész tortákat is lehet kapni.
A fagylaltok között klasszikus és modern ízk is találhatóak és nem húzzák le a gombóc felét! Cegléden a legjobb, szerintünk! :)
2018. április 3.a párjával járt itt 35 Vsárnapi napon voltunk, így kicsit nagyobb volt a forgalom, amire számítottunk is, így előtte foglaltunk asztalt. Az étlapon szereplő fogások nagyon meggyőzőek, gondolkodóba estem, hogy végül melyiket válasszam, mert több tetszetős is szerepelt. Az ételre elfogadható volt az idő, amit várnunk kellett, kb 20 percet.
Ami számomra meglepő volt, hogy a csirke szezámos bundában, az nem rántott csirke volt, hanem szezámmal beszórt natúr csirke. Ez nem negatívum, mert így is finom volt, de máshol eddig a bundás hús az rántott (prézlis) ételt jelentett. A libamájas-sajtos csirke "hajók" nem feltétlen a legesztétikusabban voltak tálalva, kicsit érdekes látványa volt, lehetett volna kifinomultabban is a tányérra helyezni. Hatalmas adag rizst kaptam hozzá köretként, nem feltétlen volt megfelelő arányban a hússal. Az árak elfogadhatóak, átlagosnak mondanám. A szomszéd asztalnál rendeltek fatányéros bőségtálat, nagyon jól nézett ki, valószínűleg kipróbáljuk legközelebb. Ami negatívum volt, hogy az asztalok nagyon közel vannak egymáshoz, főleg a kicsik. Bár nem túl nagy az étterem első része, jó lenne egy kicsit szeparáltabban berendezni néhány asztalt. A másik negatívum, hogy a pincér hölgy a vállam felett állva várta végig, amíg fizetem a számlát. Apróság, de jó néven vettem volna, ha érdeklődnek, hogy hogy ízlett az étel. Összességében, így egy alkalom után azt mondom, hogy ajánlom másnak is, de csak mint egy átlagos magyaros ételeket kínáló kis éttermet. Extrát nem tapasztaltunk semmilyen téren.
2018. február 15.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Sem én, sem a párom nem vagyunk nagy rajongói a haditechnikának és a repülőknek. Mégis, mivel annyi jót hallottunk erről a helyről, így ellátogattunk. Az ár, ahogy korábban is írták, kicsit magasnak tűnhet elsőre, ha teljes árút vesz az ember és hétvégén érkezik. Viszont 6 éves korig ingyenes a gyerekeknek, és rengetegféle kedvezményes lehetőség van.
Nem számoltuk hány gépet láttunk összesen, de sok időt töltöttünk az udvaron (a hideg idő ellenére is) és az épületben is. Kis pultoknál lehet készíteni saját fényképes pilóta igazolványt és képeslapot is, amit el tudunk küldeni e-mailben. De vannak VR szemüvegek is, amivel belülről is szétnézhetünk egyes gépekben. Vannak szimulátorok és 4D-s mozi is, ezek 800 forintos zsetonnal vehetők igénybe. Ha megéhezik/szomjazik a család, akkor a bejárat mögött lévő kávézóban pihenhet és napi ebéd menüvel is várnak mindenkit. Egy kisebb ajándékbolt is van bent, ahol egyedi ruházatot (felnőtt és gyerek), játékokat és emléktárgyakat lehet vásárolni. Mindenkinek ajánlani tudom, mert valóban annak is jó élmény, aki nem kifejezetten rajongója a témának. Sok érdekességet láttunk!
2018. február 15.a párjával járt itt 55 Már régóta vágytam ebbe az étterembe, végre ez is eljött. Asztalt foglaltam előre online. Elsőre meglepődik az ember a bejáratnál, mert egy pincébe kell lemenni. Nagyon szép az étterem, igazi különleges, hangulatos. A pincér kedvesen fogadott minket és a foglalt asztalunkhoz vezetett.
Mindenkinek ajánlom a narancsos limonádét, ami frissen facsart narancslével készül, nagyon finom! Az étlap modern, igényes, többféle halétel is található rajta, és minden étel mellett fénykép is szerepel a fogásokról. Kb 20-25 percet várakoztunk a két ételre, ez teljesen jó idő. Bőséges adag, mégsem volt "csárda" kinézete a tányérnak, szép tálalást kaptunk. Szívesen kóstoltunk volna még desszertet is, de túlságosan jól laktunk, így talán legközelebb. :) Az ár kicsit magasabb, de itt mindenki bőven jól lakik és minőségi ebédet költhet el, ez biztos. Van egy borospince részleg is, de ott nem fogyasztottunk. Elégedetten távoztunk, biztosan jövünk még ide a családdal is.
2018. január 8.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Minden vendéget rögtön belépéskor köszöntöttek és kedvesen érdeklődtek, hogy ebédelni szeretnének-e. Változatos, magyaros ételek, amit egy magyar vendéglőtől vár az ember. Középkategóriás árakkal. Gyorsan megkaptuk a rendelt ételeket, az adag szerintem bőséges volt.
A mosdó illatos, felszerelt (a wc fülkében külön papír- és fertőtlenítő adagoló az ülőke fertőtlenítéséhez) és tiszta. A főpincér hölgy kicsit szigorú tekintetű, egy kis mosolyt jó néven vettünk volna, de nem volt mogorva. Plusz pont, hogy kisállatot is szívesen látnak! Összességében elégedetten és jóllakottan távoztunk.
2018. január 2.a párjával járt itt 45 Azért kapta ezt a címet az értékelésem, mert még most is érzem azt a finom illatot, ami a hotelben volt. A hotel családias, elegáns és tiszta. A szobánk nagyon barátságos és otthonos hangulatú volt, medencére néző erkéllyel. Tágas szoba kanapéval, kényelmes ággyal. A recepcióval szemben lévő bár rész hangulatos, nagy tévével.
Jól esett étkezések után ott üldögélni. A svédasztalos vacsora változatos volt, bár kicsit hiányoltam a többféle köretet. Sokszor voltak nehéz ételek. Az ételek viszont finomak voltak, folyamatosan töltötték is. Az asztalokon kint van a szobaszám, így sosem kell asztalt keresgélni, mert már ott várt minket minden este. Ez nagyon szimpatikus rendszer, több helyen alkalmazhatnák! Az italokat kicsit drágálltuk, de ez más hotelekben is jellemző, így ehhez viszonyítva nem volt drágább, mint máshol. A wellness részleg nem túl nagy, de jól kihasználható. Van trópusi több funkciós zuhanyzó, az mindenkinek nagyon tetszett. A kinti és benti medence egyben van, hőmérséklete megfelelő volt így még ősz közepén is tudtunk kint fürödni. A benti élményelemek egyénileg állíthatóak. Szauna és gőzkabin is van, mindkettővel meg voltunk elégedve. A hotelnek teniszpályája is van, amit sajnos az előző napi eső miatt nem tudtunk használni. A parkoló sorompóval zárt. Kisebb játékterem is található a hotelben, ami bármikor használható. Jó élmény volt itt lenni, nem csalódtunk.
2018. január 2.a párjával járt itt 55 Gyönyörű a környezet, rálátni a Kis-Balatonra is. Főleg az iskolás korú (7+) gyerekeknek a legélvezhetőbb a park, de a felnőttek is ki tudnak próbálni több játékot is. El lehet tölteni egy egész délutánt itt, elég nagy alapterületű. Állatok is vannak, ott is sokat időzhetnek a gyerekek. A szurikáták a legcukibbak!
:) Gondoltak a különböző korosztályokra, így a nagyobb és kisebb gyerekeknek is van olyan hely, ahol jól érezhetik magukat. Piciknek pl belső játszóház, nagyobbaknak mozi, szimulátor, akadálypálya. Étterem is van, napi menü ajánlatokkal, de oda mi nem mentünk be, így véleményt sem tudok róla mondani. Ajánlom családoknak, pároknak, osztálykirándulásokra is.
2018. január 2.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon szép kívülről és belülről is a cukrászda. Bőséges választék van süteményekből és tortákból, az ember alig tud választani. Legszívesebben végig kóstoltam volna az összes sütit. Nagyon finom volt amit ettünk, kellően édes, puha és persze szép is. Ár-érték arány teljesen megfelelő. Mindenképp ajánlom mindenkinek!