Smaragd 113 értékelés kell még ehhez
Gyémánt 363 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 8 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
Lelkes fotózó még 45 feltöltött kép kell
2021. szeptember 9.a párjával járt itt 45 Aki Cegléden jár, bátron ajánlom kipróbálásra. Azt nem árt tudni, hogy a város külterületén van, ahová kissé döcögős út vezet, de mindenképp érdemes felkeresni a helyet, ha igazi finom ízeket és bőséges adagokat kíván valaki! Nádtetős, virágos, gyönyörű pázsittal, szóval hangulatos!
Kicsit megilletődve léptünk be az étterembe, amely welőször olyan hatást kelt, mintha csak valaki otthonába lépnénk be, majd a tulajdonos hölgy kedvesen beinvitált minket egy nagy terembe. Egy kis kellemes háttérzene még jó lett volna. Nehéz volt a választás, de a híres Nádas Étteremes halászlevet szerettük volna főként megkóstolni. Az egyik legfinomabb, amit valaha ettünk! Kihagyhatatlan annak, aki erre jár! ;) A második félét nem is sikerült megenni, mert bár isteni volt az is, a tányér egyik szélétől a másikig ért, akkora adag volt, ami kifogott rajtunk. Az árak nagyon barátiak és minőséget kapunk érte. Összességében tehát: aki vidéki, házias konyhára vágyik annak biztosan nagyon fog tetszeni. Aki a fancy vonalat keresi, az nem ezt a helyet keresi. :)
2021. szeptember 9.egyedül járt itt 15 A vendéglátás ellentéte ez a hely. A dolgozók kedvetlenek, a szoba lelakott és ódon, a reggeli idő előtt be lett szedve, így aki nem az elején érkezett, az koppant. Persze kérésre összedobtak egy nagyjából egy kisétkű gyereknek elég adagot, mindezt 2 ezer forintért.
Csak is az elhelyezkedése és az alacsony ára miatt jöhetett szóba, de a neten megtalálható értékelések sajnos abszolút a valóságot tükrözik. Szégyen, hogy manapság így működhet egy hely.
Érdekes
2021. szeptember 9.a párjával járt itt 45 Zuglóban található ez a kis oázis, amelyet sajnos kicsit nehéz megtalálni, legalábbis a bejáratot. Az iskolán keresztül lehet ugyanis bemenni, melynek a kapuja csukva van, így sok bizonytalan emberrel futottunk össze, míg magunk is kerestük, hogy merre juthatunk be.
Ezen túljutva viszont a belépődíj (felnőtt 750ft) kifizetése után kapunk egy kis beszámolót illetve egy térképet, hogy merre érdemes menni. Füvészkert, üvegházak, kaktuszok, sövények, girbe-gurba fák, és egy japán stílusú kert a főbb látnivalók. A japánkert csodaszép, abszolút kedvencünk volt a kis tavirózsáival és a hatalmas, valóban monumentális fáival együtt. Viszont nem volt teljes az élmény, mert sok rész abszolút nincs kiépülve még. Sok volt a törmelékes szakasz, az üvegházakba nem lehe bemenni, csak kívülről lehet bekukucskálni az ablakon, pedig csoda növények vannak bent. Maguk az üvegházak viszont nem nyújtottak valami szép látványt kívülről. Ivóhelyet és toalettet (bent az iskolában bejáratnál is van wc) végül nem találtunk séta közben. Utólag, már kapun kívül ballagva láttuk meg, hogy miért nem akadt utunkba: mert pont azon a részen vannak, ahol a nagy törmelékes traktoros szakasz van, nyilván arra be sem kanyarodtunk hiszen építési terület, nincs ott semmi. Összességében tehát: nagyjábóé maximum egy órás program, ha szép komótosan járja be az ember. Lehetne sokkal több információs tábla a növényekről, esetleg leírás a származási helykről vagy gondozásukról, érdekességek vagy ilyesmi. Amiért még sok rész hiányos, érhet egy kis csalódás mindenkit, de a japánkertet mindenképpen érdemes megnézni. Egy rövid könnyed hétvégi ebéd utáni programnak tökéletes. :)
2020. augusztus 12.családjával járt itt 55 Késői ebédre tértünk be az étterembe. Kedvesen fogadott bennünket a pincér. Nagyon szép és egyedi az enteriőr, jó kis hangulatos hely! Az étlap szuper, talán annyival meg tudnák könnyíteni a pincér és a vendég dolgát is, ha kiegészítenék a fantázianévvel ellátott ételeket egy kis pár szavas leírással.
Persze azonnal kaptunk választ minden kérdésre, de biztos kicsit unalmas lehet sokszor elmondani egy nap. :)
A várakozási idő megfelelő volt, a hely kellemesen klimatizált, és a háttérzene sem tolakodó, csak annyira szól, hogy az hangulatot adjon pluszban. Az étel mennyiségre bőven elegendő, a tálalás szép és nagyon finom is volt minden! A muskotályos barackkrémlevest mindenkinek bátran ajánlom, isteni finom volt! Összességében elégedetten és jóllakottan távoztunk!
2020. augusztus 12.családjával járt itt 35Pozitívumok:
-Ingyenes parkolás
Kedves recepciósok és a többi személyzet is
-Folyamatosan (felváltva) működő élményelemek a wellness részlegen
-Ingyenes fürdőköntös
-A reggelinél folyamatosan ellenőrizték a mennyiséget és újratöltötték
Negatívum:
-Egyszerűen elfogadhatatlan, hogy a személyzet bármely tagja is belépjen a szobába a vendég engedélye nélkül.
Egészen konkrétan a takarítóról van szó, aki meg nem várva a bebocsátást, szó nélkül nyit be a szobába. Ebből nagyon kellemetlen szituáció is adódhat, ezt sehol nem engedhetik meg maguknak egy szállodában. Ha pedig kiakasztom a táblát, hogy nem kérek takarítást, akkor lesz szíves figyelembe venni a kérésem. -Kevés parkolóhely a szálloda előtt
-Kényelmetlen (túl kemény) ágy és lapos párnák, amiket csak félbehajtva tudtunk párnaként használni
-A reggeli lehetne kicsivel változatosabb, a kenyér/zsemle/kifli ránézésre sem voltak bizalomgerjesztőek, több naposak lehettek mert kicsit szottyadtak voltak
-Híg, gyenge kávé
-A wellness részhez kicsit körülményes odatalálni, nem volt teljesen egyértelmű, mikor merre menjünk, néhol sötétben is kellett menni, mint egy labirintus
2019. július 23.családjával járt itt 55Hosszú utunk felénél járva tértünk be ebbe a vendéglőbe egy jó is ebéd elfogyasztására. A marhapörkölt nagyon jól készült, jó szaftos és ízletes volt. A rántott (töltött) szelet szintén nagyon-nagyon finom volt, és akkora adag, hogy még el is kellett csomagoltatni a maradékot. Akár 2 embernek is elég lett volna! :) Mindenkinek ajánlani tudom a helyet, a szakács jól érti a dolgát!
2019. július 14.gyerekekkel járt itt 45 Nehéz értékelést írni, annyira vegyesek a tapasztalataink. A hely maga nagyon szép, hangulatos, jól el lehet időzni és nézelődni az étterem udvarán ahol jó nagy játszótér várja a gyerekeket, a felnőttek retro járműveket tekinthetnek meg, illetve állatok (szamarak, őzek, pávák, kacsák stb) is vannak.
A belső rész szintén szép, tágas és igazán csárda jellegű és hangulatú. Foglaláskor nem tudtuk, hogy aznap majd élő cigányzene is lesz és mivel közvetlenül a zenészek elé ültettek le minket, örültünk volna ha előbb megkérdezik, hogy megfelel-e ott nekünk. Nagyon szépen játszottak a zenészek, viszont mi jobban preferáltunk volna egy csendesebb részt, mert alig hallottuk a hangunkat. A pincèr, aki felvette a rendelésünket, nem jelezte, hogy közel másfél órát kell majd várnunk az ételekre. Mivel körülöttünk mindenki előbb kapta az ételt így kicsit kezdtünk türelmetlenek lenni. Amikor megérkeztek a rendelt ételek, a hölgyek nem tudták az ételek pontos neveit, így találgatnunk kellett pár máaodperc kínos csend után, hogy mit takar az, hogy "sertés szelet", abból ugyanis többféle is lett rendelve és ők nem mondták az étel pontos nevét. Egy étel ekkor még mindig lemaradt, csak kb 10 perc múlva hozták ki, de a kommunikáció megint elmaradt, így ismét találgattuk, hogy vajon elfelejtették-e vagy mi a helyzet. Nem jött felénk senki, hogy minden rendben van-e, ízlik-e az étel, kérünk-e valamit még. Egy kólát is nehezen tudrunk rendelni, mert sose jött pincér az asztalhoz. Az ételek nagy adagok és nagyon finomak is voltak. Az egyetlen amiért nem adtam maximum pontot rá, higy az egyik étel mellé teljesen hideg petrezselymes burgonyát tálaltak, ami nem volt frissnek tűnő se. Ezt fizetéskor nem számolták fel. A számlára ismét kissé sokat kellett várni, így kávét és desszertet már nem mertünk rendelni, félve attól hogy ismét fél óra lesz a kiszolgálás. Összességében tehát úgy gondolom, hogy a finom ételek miatt megér még egy próbát a hely, viszont a negatívumok sokat elvettek az élményből.
2019. július 2.a párjával járt itt 45 Meglepődve olvasom itt a sok negatív tapasztalatot a hellyel kapcsolatban, igaz ugyan, azok korábbi évekből valók főleg. A Petőfi sétányon sétálgatva kerestünk egy megfelelő helyet, hogy ebédeljünk. Megakadt a szemünk az étterem kiállított menü oszlopán, majd meg is lettünk szólítva az egyik felszolgáló által, aki gyorsan hozott is nekünk étlapot, hogy eldöntsük maradunk-e.
Az étlap hamar meggyőzött minket, így helyet is foglaltunk. A limonádé semmi extra, de finom volt! Az ételek viszont mindkettőnknek nagyon ízlettek! Forrón, frissen tálalva kaptuk meg és minden kifejezetten ízletes volt. Talán abba tudok kicsit belekötni, hogy az én töltött húsom nem volt hatalmas adag, amihez egy átlag magyar ember talán hozzá van szokva. Mivel én kisebb étkű vagyok, így számomra elegendő volt és jól laktam vele. Az ár természetesen magasabb, mégis csak az Aranyparton, egy túristahely kellős közepén van, így persze magasabb. Összességében viszont mi elégedetten és jóllakottan távoztunk, nem tapasztaltunk semmilyen negatívumot. Saját tapasztalatunk alapján én ajánlom a helyet! :)
2019. június 25.gyerekekkel járt itt 55 A vasárnapi svédasztalt próbáltuk ki a családdal, egy szülinappal egybekötve. Amit elsőként szeretnék leírni: mindenképp érdemes asztalt foglalni! ! ! Teljes teltház volt egy átlag vasárnap alkalmával, nem is gondoltam volna, hogy ennyire népszerű a hely. Kívül-belül nagyon szép, autentikus az egész étterem, rendezvényterem.
A fő éttermi épületben még nem jártunk, de a rendezvényterem és annak udvara is nagyon szép, sok-sok elemmel a falon, amiket érdemes megcsodálni. Széles mosollyal köszöntött minket a hölgy belépéskor, majd egy úriember asztalhoz vezetett minket. Hamar jött is a pincér, aki nagyon kedvesen és jó humorral vette fel a rendelésünket, illetve tájékoztatott minket a svédasztal működéséről. Hamar teltház lett, így az ételeknél pár perc sorbanállás kellett, de zökkenőmentes volt minden. Az ételek folyamatosan töltve voltak, minden nagyon finom volt. Egyetlen negatívum, ami persze ízlés dolga is, nekem a pörkölthöz való galuska túl nagy szemű volt, már-már gombóc állaga és mérete volt némelyiknek. Semmi más, amibe bele lehetne kötni! :) Mi nem vittünk magunkkal, de más asztaloknál láttunk szülinapi tortákat is, így ezt a szolgáltatást is igénybe veheti, aki ünnepelni szeretne, mert szívesen felszolgálják a bevitt tortákat. Az egész személyzet nagyon kedvesen és jókedvűen végezte munkáját, ami nálam sokat hozzátesz egy étterem megítéléséhez. Semmi rohanás, kapkodás, csak illedelmesség, lazaság és humor - így is pillanatok alatt fel lett szolgálva minden amit rendeltünk. Összességében ajánlom mindenkinek a Bicskás Fogadót és biztosan ellátogatunk ide még hamarosan mi is.
2019. június 12.a párjával járt itt 55 Igaz nem a budapesti étteremben, hanem egy vidéki rendezvényen való kitelepülésükön volt szerencsénk kipróbálni a burgereket. Közösségi oldalukon már régóta szemeztem ezekkel a "bunyós burgerekkel", de vidéki lévén nem sűrűn van alkalmam megfordulni a fővárosban, így nagyon örültem amikor végre adódott a lehetőség.
A választék szerintem jó, nem túl sok de azért mindenki találhat kedvére valót. A sült krumplijuk nagyon finom, mindenkinek ajánlom, hogy kérjen egy adagot az étel mellé, mert itt nem a tipikus mekis sültkrumplit kapja az ember. A hamburger pogácsa szintén nagyon finom, rég ettem már ilyen finomat. Nem csak látványra szuper, ízre is kiváló. A méretek is jól el vannak találva, a hús arányos a zsemléhez, nem veszik el benne. Mindennel elégedettek voltunk, remélem hamarosan újra megkóstolhatom az egyik Firpo hambit! :)