Smaragd 113 értékelés kell még ehhez
Gyémánt 363 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 8 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
Lelkes fotózó még 45 feltöltött kép kell
2018. július 10.családjával járt itt 35 A kerthelyiségben foglaltunk helyet a családdal. Már mindenki elhelyezkedett, de pincér nem fogadott minket. Kiderült, hogy csak egy pincér van épp szolgálatban. Elvettük hát magunk az étlapot. Kisvártatva végre megérkezett hozzánk a főúr, leadtuk az ital rendelést és egyben az ebédet is. A várakozási idő kicsit súrolta a "túl hosszú" határát, de még elmegy.
Az adagok kicsit napi menüsre sikeredtek, az is megette az egészet, aki egyébként rendszerint felét csomagoltatja. Maga az étel ízletes volt, a tálalás semmi extra. Desszert ajánlást nem kaptunk, a számlára is várakoznunk kellett. Összességében nem tett ránk túl pozitív hatást, megmaradt az "egynek elmegy" szinten. Számomra a hely berendezése és stílusa is elég katyvasz volt. Látszott, hogy kicsit vintage, kicsit retro vonalon akartak menni, de nem teljesen jött össze, így van minden. Bent nem jártam, így az ottani enteriőr nem tudom milyen, a véleményem a kerthelyiség alapján íródott.
2018. július 10.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Közvetlenül a kisvasút állomása mellett található, így a kirándulás után egyből be is tértünk. Hangulatos, szeparált kinti ülőhelyek vannak, a benti helyiségeket futólag látva elmondhatom: nagyon szép az egész hely! A pincér hölgy kedves, türelmes és közvetlen volt. Az italokat hamar megkaptuk, az ételekre sem kellett sokat várni.
Mindenki kiadós adagot kapott, szépen tálalva, és minden nagyon finom is volt. Árban átlagos szinten van, nem a legolcsóbb, de nincsenek is elszállva az árakkal, pont optimális. Úgy gondolom, nincs jobb Kismaroson, mint a Patak Vendéglő.
2018. június 25.a párjával járt itt 45 Nagy várakozásokkal érkeztünk ide, mert előtte a hely oldalán jó kis képeket láttam az ételekről. Miután láttam, hogy a kedvencem, lasagne is kapható, egyértlemű volt a választás. Sajnos azonban miután leadtam a rendelést, jött vissza pár perc múlva a hölgy, hogy nincs lasagne. Jó néven vettem volna, ha azt mondja, hogy elfogyott,de készítenek.
Mivel ez nem hangzott el, visszakértem az étlapot és végül egy burger mellett döntöttem. Viszonylag időben meg is kaptuk, illetve a steaket, amit a párom rendelt. Mindekttő finom volt, a hambi igencsak nagy adag! Nagyon extrán kiemelkedőnek nem mondanám ,de valószínűleg azért visszatérünk még. (Csak széljegyzetként: a női wc annyira kicsi, hogy én a 155 centimmel és 50 kilómmal konkrétan alig fértem be. Ráadásul még magasan is van a csésze, ez még inkább megnehezíti az ember dolgát. Pedig lenne hely, mert elég tágas a felső szint ahhoz, hogy még egy fél négyzetmétert kapjon az a mellékhelyiség)
2018. június 13.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Voltak fenntartásaink kívülről nézve az éttermet, elsőre az sem volt egyértelmű, hol tudunk bejutni, mert eléggé el van rejtve a kis ösvény. Mivel kint teltház volt, így bent foglaltunk helyet, de jobban is jártunk mert bent sokkal jobb hőmérséklet volt a pince helységben, nagyon kellemes muzsikával.
A régi menü étlapok a falon érdekesek, jó volt ezeket olvasgatni míg vártunk az ételeinkre. A választék megfelelő, mindenki találhat ízlésének valót. A gyümölcsleves finom volt, bár egy kis szemes gyümölcsöt még tehettek volna bele, de ízre és állagra, meg mennyiségre is megállta a helyét. A főétel szintén, kiadós volt, frissen forrón tálalva. Steaket, illetve baconös mozzarellás csirkét fogyasztottunk, mindketten nagyon jól laktunk és teljesen elégedettek voltunk. A konyha bejáratához kicsit közelebb eső asztalhoz ültünk, így néha az onnan kihallatszó hangos beszéd zavaró volt. A mosdó tiszta, kultúrált, a felszolgálók kedvesek! Ha legközelebb Egerszalókon járunk, valószínűleg újra ezt a helyet választjuk.
2018. május 23.a párjával járt itt 45 Megfordultunk már itt többször is, párommal és családdal együtt. Az ételek finomak, bár talán lehetne kicsit több a választék. Sültes tálat is rendeltünk már, akkor viszont egyedi kérést is teljesítettek és nagyon finomak is voltak az ételek! Ceglédi viszonylatban a top 3 étteremben benne van a Toscana mindenképp.
Érdemes asztalt foglalni, ha többen mennének, mert általában a déli és esti órákban sokan vannak.
2018. május 23.a párjával járt itt 15Ha lehetne minusz csillagot adni, azt adnék! A kiszolgálók mint a robotok, az étel meg szörnyű. Az enyémben alig volt hús, a szósz rajta szörnyen zsíros, ehetetlen. A párom étele ízetlen és egy kb 4 centis cérnadarab volt benne! Már bánom, hogy nem borítottuk a pultra. . . és még drága is! Senkinek nem ajánlom, semmilyen körülmények között!
2018. május 22.családjával járt itt 45 Fél 2 körül tértünk be az étterembe, ahol telt ház volt, sőt sorban álltak az emberek, hogy jut-e asztal. Szerencsére hamar sikerült találnunk egyet. Nagy volt a hangzavar, de mivel rengetegen voltak, így ezt nem rovom fel az étterem hibájának, bár tény, hogy a konyháról is nagyon sok csörömpölés hallatszott ki.
A pincér viszonylag gyorsan jött és vett fel rendelést. Az ételre sem kellett (létszámhoz képest) túl sokat várni. Szép nagy adagokat kaptunk, minden finom is volt! Az étlapon sokféle halétel szerepel, ezt örömmel láttam, bár meglepő módon a "konyhafőnök ajánlata" rovatban nem szerepelt egy halétel sem. A bakonyi harcsafilé galuskával nevű ételre esett az én választásom, ami nagyon finom volt, viszont túl nagy daab galuskák voltak, így volt amelyiknek kemény,lisztes volt a közepe. Jobb lenne kisebb, apróbb galuskát készíteni, mert így bizony fele ott is maradt. Illetve külön kis tejfölt is adhatnának hozzá, hiszen valaki tejfölösen szereti. A rántott velő szintén jó választás volt, kivéve a köret itt is, mert a sült krumpli kemény volt, túlsütött. Apró hibák voltak tehát, de összességében elégedetten és abszolút jóllakottan távoztunk. Desszertet nem bírtunk már enni, de a csokiöntetes palacsinta a szomszéd asztalnál jól nézett ki igazán! Ajánlom az éttermet mindenkinek! A telt ház viszont gyakori, így ne lepődjön meg senki, ha várni kell az asztalra!
2018. május 16.családjával járt itt 35 Nyeremény kuponnal jártunk már a pizzériában többször is, mert a szolnoki rádió rendszeresen hirdet pizzás játékot. A pizzájuk finom, nem csalódtunk még benne. A helyben fogyasztást viszont senkinek sem ajánlom. Egyik alkalommal a tanuló lányka megszeppenve állt a pult mellett és kérdezte a pultos srácot, hogy "Oda menjek hozzájuk?
" Elég érdekes volt, nem tudom azóta ott dolgozik-e még. Hidegebb hónapban voltunk ott és a futár folyamatosan nyitva hagyta az ajtót, így jött a hátamra a hideg. Kb fél órás ottlétem alatt vagy 10x csuktam be utána az ajtót. Illene köszönni meg jóétvágyat kívánni, ezt sem kaptuk meg. Nagyon nincsenek felkészülve arra hogy helyben fogyasztana valaki, mi már nem is fogunk, elég volt a bunkó vendéglátásból. A pizzájukat szeretjük, a körítés viszont szörnyű.
2018. április 23.a párjával járt itt 55 Sajnos az érkezésünkkor nem köszöntött minket a két hölgy, mert épp nevetgéltek valamin. Ezt kicsit rossz néven vettem, viszont utána a kiszolgálás már nagyon kedves volt, így ez nem ront az értékelésem végén. Gyorsan megkaptuk a két rendelt italt és nagyon finomak voltak, bár kaphattunk volna hozzá plusz cukrot vagy tejet, mert nem mindneki ízlése egyforma, ki hogy szereti a kávét.
Különleges és finom volt, mindenképp visszatérünk még. A hely pedig nagyon hangulatos! Nem ártana viszont az ajtót nyáron csukva tartani, egyrészt a (leendő) hőség miatt, másrészt a könnyen betaláló rovarok miatt.
2018. április 23.a párjával járt itt 45 3 órától lehet elfoglalni a szobát, de mivel messzebbről jöttünk, időben indultunk és előbb meg is érkeztünk, kb fél1 körül. Ettől függetlenül becsekkoltunk volna, hogy később már ne menjen ezzel az idő, meg hátha ott tudjuk hagyni a bőröndöt addig is. Ez nem jött össze, így kicsit zavartan távoztunk és találgattuk, hogy mit csináljunk 3ig.
Szívesen vettünk volna valamilyen program vagy étterem ajánlást a recepciós hölgytől, ha már ebédidő környékén érkeztünk meg, de még a hotel saját éttermét sem ajánlotta figyelmünkbe. Később visszatérvén szintén nem kaptunk túl bő tájékoztatást (pl étkezés mettől meddig vagy ilyesmi) csak 2 masszázs kupont. A szobához tartozó erkély sajnos nincs szeparálva a szomszédok felől, így feltétlen ül ki szívesen az ember, ha jobbról-balról már ülnek kint (esetléeg dohányoznak is). A szoba tágas volt, bár néhol a falon repedések voltak. Az ágy kényelmes volt, viszont a matracok elcsúsztak, mivel nem 1 nagy hanem 2 kisebb volt összetolva. Nyitott ablak mellett sem szűrödött be zaj, csak a kellemes madárcsicsergés, ez nagyon jó hangulatot kölcsönzött. A jakuzzi vize meleg és állítható funkciói vannak, viszont a fejpárnák eléggé hiányoztak, ezt több vendégtől is hallottuk. Illetve a lépcsők nagyon csúsznak, két kis csúszásgátló fontos lenne oda! Az étterem bár nem nagy, nem volt tolongás és folyamatosan töltve volt. Választékos és nagyon finom ételek voltak minden reggel és este! Többféle hús (csirke-sertés-marha-vad) és még desszertből is volt 2-3 fajta, amik amilyen egyszerűek, annál finomabbak voltak! Elismerés a szakácsnak! Reméljük a hotelnél lakó kedvec cica párnak is jut majd mindig pár falat ezentúl is, ha már kedvesen fogadják az érkező vendégeket! :) Összességében ár-érték arányban teljesen megfelelt a hotel és ajánlom is, de mindenki számoljon azzal, hogy ez nem egy wellness hotel. A recepciósoktól egy kis lendület, lelkesedés és mosoly még beleférne, mert az ő hozzáállásuk nagyban hozzájárulhat a hely megítéléséhez!