2014. február 6.barátokkal járt itt 45 Évente egyszer-kétszer megfordulunk a Ráday utcában. Általában azzal a felkiáltással kezdődik, hogy üljünk be valahova egy sörre a barátokkal ismerősökkel. Nincs törzshelyünk, eddig egyik hely sem hagyott mély nyomot.
Nem tudnám felsorolni az éttermeket ahol jártunk, de ez a Manga Cowboy név valahogy megmaradt, talán a vicces logója miatt :)
Tapasztalatok: házi limonádé finom, tényleg házi, gyümölcsökkel variálva nyáron nagyon jól esett, felfrissített. Csokis brownie vaníliafagyival (nem tudom miért külön kell kérni a vaníliafagyit ? ? ? ) fincsi volt, de nem volt elég a sütihez a fagyi, így megmaradt az egyharmada :(
Az asztaltársaságunkból többen is ettek szendvicset, hamburgert, ízlett nekik. A maradék sült krumplit hamar elcsipegettük :) Jól éreztük magunkat összességében, talán idén nyáron visszatérünk.
2014. február 6.a párjával járt itt 35 Sokan dicsérték ezt a cukrászdát, így amikor arra jártunk beugrottunk egy kis sütiért, hogy leteszteljük. Hétvége lévén tele volt így nem tudtunk leülni. Sebaj haza vittünk 3 különböző tortaszeletet: joghurtos málna-, Eszterházy-, és gesztenye torta. Sajnos egyik sem ízlett igazán.
Még az Eszterházy volt talán a legjobb, de nekem mindegyik nagyon "mesterséges ízű" volt. A joghurtos ízlett a legkevésbé, a gesztenyés nagyon édes volt. Maga cukrászda egyébként szép, modern belülről és talán az elhelyezkedésének köszönhetően. . . nem túl olcsó. Nekem nem az ízlésvilágom úgyhogy sajna nem leszek visszajáró vendég.
2014. február 6.a párjával járt itt 45 Hát ide már évek óta járunk, mert útba esik jövet-menet. Elég pici hely, messziről nem is tűnik fel, hogy van itt egy pizzéria. Kívülről nem túl biztató, de nagyon sokan járnak ide, mert elég jó a konyhájuk. A pizzák nagyon finomak (még egyszer sem csalódtunk), elég jó árban vannak ezért sok kisgyerekes család is megfordul itt, megvan a törzsközönsége.
Belépve nem látható elsőre, de van egy kisebb hátsó rész, ami tele van akváriummal, így egész kellemes a szűk terek ellenére. Az ember elnézegeti a halakat, amíg kihozzák az ételeket. Sokszor este felé beugrunk, elvitelre is sokan kérnek pizzát, vagy más olaszos tésztát. Van, hogy oda telefonálunk, és mire oda érünk kész is. Általam tesztelt ételeik a pizzákon kívül:
- gnocchi-isteni
- tonhalas tésztasaláta - kiadós és finom
- ruccolás narancsos kacsa saláta - nekem kicsit édes
- lasagne - isteni, tűzforró és jó nagy adag
- fogasfilé roston - hibátlan
- grillezett juhsajt - kedvencem
- túrógombóc - felejthető. . . - csülkös bableves - fincsi
- hagymaleves - szuper
2014. február 6.a párjával járt itt 45 Néhány alakalommal jártunk itt ebédelni a párommal. Nagyon kellemes kis hely, új építésű lakótömb aljában helyezkedik el, a berendezése is fiatalos. Az egyik végében kényelmes fotelek vannak, ahová az ember beülhet a barátaival egy kávéra, italra beszélgetni, nyáron kiülési lehetőség is van az étterem előtti téren.
Amikor itt jártunk, mindig udvarias kiszolgálásban volt részünk, a pincér figyelmes és segítőkész volt. Az ételek finomak voltak, és bőséges adagot adtak. Az utolsó alkalommal rántott halat ettem házi krumplifánkkal, ami mondjuk elég olajosra sikerült - ez egy mínusz pont nekik - de a többi étellel egyelőre meg voltunk elégedve, reméljük ez csak egy egyszeri hiba volt. Remek erős kávét főznek, és házhoz szállítás is van.
2014. január 26.a párjával járt itt 55 Télen voltunk egy éjszakát, szuperül éreztük magunkat! Épp (zártkörű ? )céges rendezvény volt, ettől függetlenül megoldották, hogy kapjunk vacsorát az étteremben, ami nagyon ízletes, és bőséges volt. Félpanziós ellátás volt, de így is volt bőven választék. Az ételekkel, és a borral is nagyon meg voltunk elégedve.
A szoba is szép, a wellnessben csak mi voltunk egyedül, külön nekünk kinyitották! Ez plusz piros pont a hotelnek részemről, mert máshol nem biztos, hogy ezt megtették volna, hiába lenne természetes! A desszertet felvihettük a szobába ( a picér felajánlotta) így a szaunázás, és fürdés után elkanalaztuk odafenn :)
A recepciós fiatalember és a pincér is nagyon kedves és készséges volt, igazán profi hozzáállás, köszönjük Nekik! Így bizony kedvet kap visszamenni az ember!
2014. január 26.családjával járt itt 55Sokszor megfordultunk itt családi ünnepek alkalmával. Csatlakozni tudok az előttem szólókhoz: udvariasak, jól főznek, és szép a környezet, tele van régi tárgyakkal, mégis új hatást kelt az egész. Igen finomak és minőségiek a boraik, tyúkhúslevest fürj tojással mindig kérünk, a mákos rétesük vaníliafagyival csúcs! Megunhatatlan. Még nem ettünk itt olyat ami ne ízlett volna.
2014. január 26.a párjával járt itt 25Régebben egyszer-kétszer beültünk ide, mert közel volt, akkor kellemes élményekkel távoztunk. Tavaly is beültünk ebédelni nyáron, sajnos kicsit romlott azóta a színvonala. Fura íze volt az ételnek, pedig spagettit kértem, amit valljuk be nehéz elrontani. Ráadásul elég későn hozták ki az ételt, szóval sajnos egyelőre elpártoltam tőle, pedig régen szerettük :(
Angelino Pizzéria & Kisvendéglő válasza
Kedves Barbara! Olvastuk a kommentedet és nagyon sajnáljuk hogy ilyen rossz szájízzel távoztatok tőlünk! Kárpótlásul szeretettel meghívunk a barátoddal, egy kellemes vacsorára az Angelinóba, hogy próbáljátok ki most is hátha meg tudjuk változtatni a véleményeteket!
Üdv: Angelino Team
2014. november 26., Angelino Pizzéria & Kisvendéglő, tulajdonos
2014. január 26.családjával járt itt 55 Jártam itt és nagyon fonom volt minden! A Budakeszi vadaspark látogatása után ültünk be ebédelni. Igazi autentikus magyaros ízek, háziasan elkészítve. Rácpontyot ettem és nagyon ízlett, másnak is ajánlom. Az áraik sem vészesek, talán a pincér lehetett volna egy hangyányit kedvesebb.
Gondolkodom rajta, hogy külföldi ismerőseimet is elhozom ide egyszer, mert annyira szép a belső rész!
2014. január 26., csoporttal járt itt 35Amikor megérkeztünk, még pangott a hely. Az italokkal nem volt gond, kicsit lassú volt a kiszolgálás. Az ételek nagyon ízletesek, és adnak a látványra is, de tényleg nagyon kevés, pedig nem vagyok egy nagyevő. Estére már jobban megtelt a hely élettel. Inkább olyan "koktélozós" hely csajoknak, akik keveset szeretnek enni.
2014. január 26., kollégákkal járt itt 55 Gyönyörű a hely, igazi elegancia sugárzik a környezetből. Amikor először jártam itt, nagyon kellemes benyomást tett rám. Különösen az élő zongoraszó :)
Legutoljára kávézni ültem be egy ismerősömmel, a teraszuk is kellemes nyáron. A kávé, tea és sütemény az amiről nyilatkozni tudok, ezek mindig finomak voltak.
Egyetlen nehézség, hogy a süteményeket a pultból kellett választani, ha jól emlékszem nincs erre szolgáló étlap. Az édességek íze és minősége kárpótol ezért! Talán egyszer mint étterem is kipróbálom.