Érdekes
2023. szeptember 22.családjával járt itt 45 Pár éve még szebb volt és több lehetőség is volt étkezésre vagy akár mosdó használatra. Mi szeptemberbe voltunk, sajnos ekkor már az a kevés lehetőség is zárva volt és sajnálattal láttam, hogy a napágyért elég borsós árat kérnek már el. . A kis stégek meg életveszélyesek voltak, pedig szuper lenne. .
csalódás volt , rosszabb lett az évek során :( De legalább a víz szép , tiszta volt ott
2016. május 6.barátokkal járt itt 55 Szokásos nyári Siófoki kiruccanásomra mentem, most épp 2 barátommal. 1-2 éve is ettem már ott Pizzát a barátaimmal és az is elég finomra sikerült, ekkor viszont barátnőm ajánlotta, hogy itt a legjobb a gyros,mert épp azt szerettünk volna enni. .
Hát nem hazudott, sőt nagyon is jó volt, kis dobozkába rakták bele a pitába kért gyrost és úgy akár villával is kieheted vagy kiveheted és úgy kézbe fogva haraphatod. Sok friss hússal van tele és krumplival, zamatos salátával telerakva, mikor beleharap az ember egy álomvilágba csöppen tőle. Az ára is tökéletes, a Budapesti nagy gyrososokhoz! Csak ajánlani tudom a helyet mindenkinek, aki Siófokra téved.
2016. május 6.családjával járt itt 15 Kb. 6-7 éve szokásos Siófoki nyaralásunkra mentünk édesanyámmal akkor épp a Hotel Balatonba. Mikor megérkeztünk már kívülről láttuk, hogy nem úgy néz ki mint a képeken, de bementünk és kifizettük a fent maradt összeget, azután felmentünk a kiadott szobánkba.
Anyukám az ajtót kinyitva megdermedt és mondta, hogy ide be se hajlandó menni, én viszont bementem teljesen és azt láttam hogy kosz van mindenhol a szőnyegpadlón,az ágynemű csak odahányva koszosan, illetve a fürdőszobában a zuhanyzó nem volt körbezárva, egy kis lyuk volt a víz lefolyásának is. Ezek után lementünk a recepcióra a hölgyeknek reklamálni és megszeppenve nem tudtak mit mondani. Viszont szerencséjükre a főnökük,tudomásunk szerint az akkori szálloda vezető lenyugtatta ideges anyukámat,aki persze azért volt legfőképp ideges mert erre költötte a félretett pénzét. A vezető felajánlotta, hogy ráfizetés nélkül átvisz minket a másik testvérszállodába a Hotel Ezüstpartba, ahol úgy szállhatunk meg, ahogy azt terveztük. Szóval hála ég rendbe jött a rosszul kezdődő nyaralás. Ahogy láttam azóta fel lett újítva a hotel, remélhetőleg már nincsenek ilyen gondok, úgy látszik látták ők is, hogy azok a körülmények nem voltak a legjobbak.