2016. május 25.családjával járt itt 55 Az Aquaticumban kétszer töltöttem el mediterrán hétvégét. Először tinédzser korom elején, a családommal, majd tavaly másod magamban, így teljesen más szemszögből, aktuális koromnak megfelelő élményekkel gazdagodtam, de a végkifejlet minkét alkalommal ugyanaz volt: Egy felejthetetlen mediterrán hétvége.
Az igényesen berendezett, tágas apartmanszobában csak az estéket töltöttük, ugyanis egész nap cikásztunk a kupola alakú élményfürdő és szállodai szobánk között,melynek legnagyobb erősségének tartom,hogy egy folyosón keresztül biztosítanak átjárást a szálloda vendégei számára ebbe a csodavilágba. Jóformán csak a reggelizni és vacsorázni jártunk fel, mely minden alkalommal bőséges svédasztalos kínálata volt, garantáltan minden korosztály megtalálta azt,ami szem-szájának ingere. Belépve az élményfürdőbe megcsap a meleg, páradús mediterrán levegő, a levelek és faágak közül pillantjuk meg a sárga csúszdákat, mely körös-körül tekeregve a kupola alakú helység közepének legmegkapóbb látványa. Ezen kívül két egymással párhuzamos kamikaze csúszdán próbáltuk ki magunkat, majd az egyik nagy kedvencemet, a hullámmedencét ostromoltuk. Kicsikre-nagyokra gondolva minden korosztály számára megtalálható több medence, csúszda, sőt a legkisebb vendégekre gondolva kialakítottak egy babapancsolót is,mint egy kis csodavilágot elzárva a többitől. Szeretnénk ide visszatérni immár harmadszorra, elsősorban a babapancsolót részesítenénk előnyben, ugyanis van egy 4 hónapos kislányunk, így elmondhatnám, hogy bejártam az Aquaticum zegét-zugát :)