2018. október 28.a párjával járt itt 45Már többször pihentünk itt. A környezet a szállás tisztasága, a lakrész (apartman), az ellátás és a személyzet nagyon megfelelt. Máskor is jövünk. nyugdíjas házaspár 2018. okt. 23-tól 26-ig. A közvetlen kapcsolat a gyógyfürdővel remek. Nagyon jól éreztük magunkat. Az étkezés kulturáltan, finom házias ételek svédasztalos rendszerében nagyon kielégítő volt.
2014. május 19.a párjával járt itt 35 Nyugdijasként férjemmel 3 éjszakát töltöttünk a szállodában. Érkezésünkkor a személyzet kigogástalanul segítőkész volt. A szobában levő mini televizióval kapcsolatos lehetőségek után érdeklődve a recepció közelében tartózkodó férfi vezető emberhez méltatlan stílusban, olyan arroganciával reagált, amely egy vendéglátó részéről elfogadhatalan.
A 250 km vezetés és zuhogó eső tartott csak vissza, hogy sarkon forduljak, mivel kioktatásom folytán ezt Ő vetette fel mint lehetőséget. Ez a mentalitás egy alaphangon felvetett kérdés okán abszolut megalázó volt számunkra. Mi többet nem jövünk ide.