2021. szeptember 5.családjával járt itt 55 2021 szeptemberében voltunk Ráckevén, mivel a Savoyai kastélyszálló zárva volt, így körbe sétáltuk, így találtunk rá a cukrászdára. A cukrászda nagyon finom fagylaltokat és süteményeket kínál a házi készítésű szörpökről, lekvárokról és chutney-kről nem is beszélve.
A cukrászdának tágas terasza van, így jó időben friss levegőn el lehet fogyasztani az Epervarász tortát :-)
2021. szeptember 5.gyerekekkel járt itt 55 Egy nyárvégi wellness pihenés során volt szerencsém megismerkedni a JUFA Hotel Celldömölk-Aktiv &Wellness Resort szállodával, amely közvetlen átjárást biztosít a Vulkán Gyógy -és Élményfürdőbe. A hotel munkatársai nagyon kedvesek, segítőkészek a szálloda büféreggelije és büfévacsorája nagyon bőséges kínálattal rendelkezik.
A mendencékből is bárki kiválaszthatja a számára megfelelőt, a kültéri mendencéből a Ság-hegy (tanúhegy) is szépen látszik. A kültéri gyógymedence vize nagyon kellemes hőmérsékletű volt. Celldömölk városa méltán lehet büszke az ott működő wellness szálloda és élményfürdő komplexumra. Köszönöm/köszönjük szépen a felejthetetlen élményt az élménykomplexum igazgatójának és valamennyi munkatársának!